لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
همین اسکرین ها سر هممونو به باد میده
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی یعنی من؟؟؟؟ ههه داداش من اسکلم خودم خودمو به فنا بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسکرینی که هس چی بگم وقتی استاد میان پستشونو پاک میکنن عجیب نیس همش استوری بزارن بگن از ارش یهو پستو پاک کنن من خودم دیروز پریروز به استاد پیام دادم گفتن 15ام اماده میشه اما شما یه سر بزن به کامنتا
-
Mahdi Jafari 1
الان دو روزه جواب تیکت نمیدندوستان اون کسی که اسکرین آقای طلوعی فرستاده چرا اینقدر برش زده... اون یکم شک میندازه ادمو
-
دوستان اون کسی که اسکرین آقای طلوعی فرستاده چرا اینقدر برش زده... اون یکم شک میندازه ادمو
چون من بخدا دیشب ساعت 9 شب بهشون پیام دادم... گفتن داریم
-
چون من بخدا دیشب ساعت 9 شب بهشون پیام دادم... گفتن داریم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh قضیه بو میده
-
دوستان اون کسی که اسکرین آقای طلوعی فرستاده چرا اینقدر برش زده... اون یکم شک میندازه ادمو
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دقیقا
هر کی بود لطفا کاملشو بفرسته -
Amin Hosseinzadeh قضیه بو میده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh من فرستادم ولی اونم کسی برام فرستاد تو ایسنتا میتونید برید تو پست اخر کامنتارو ببینید من اسم اکانت اینستام پرسپولیسه زیر همه پستای الا برنامه گذاشتم
-
اینم تایمشنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh از نگرانی دق کردیم چیزی نگفتن هنو
-
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دقیقا
هر کی بود لطفا کاملشو بفرستهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی ایدی اینستاتون رو بدید من با گوشیم بفرسم ببینید بازم ناقضه
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بالاخره یکی داره اسکرین فیک میده
کافیه پیداش کنم
این همه با اعصابمون بازی کرده -
بالاخره یکی داره اسکرین فیک میده
کافیه پیداش کنم
این همه با اعصابمون بازی کردهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi اینجا فقط من اسکرین دادم از منتفی شدن همایش
-
sallar savadkoohi اینجا فقط من اسکرین دادم از منتفی شدن همایش
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi
بعضیا هم اسکرین دادن از اوکی بودن همایش -
sali ghoreishi
بعضیا هم اسکرین دادن از اوکی بودن همایشنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi بزارین به دایرکت استاد پیام بدم
-
sali ghoreishi
بعضیا هم اسکرین دادن از اوکی بودن همایشدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi دوستان نگران نباشید به شرلوک هلمز زنگ زدم بیاد قضیه رو حل کنه
-
sallar savadkoohi بزارین به دایرکت استاد پیام بدم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri
بله این بهترین راهه
من تا الانم منتظر اقای رئیسی بودم -
sallar savadkoohi بزارین به دایرکت استاد پیام بدم
erfan javaheri لطفا پیام ندید. یحتمل الان کلی از بچه ها رفتن پی وی استاد. هر چی تعداد بیشتر شه احتمال جواب گرفتن کمتره
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
اینم چتای خودم با استاد
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi
الله اکبر