لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri خیلی هم اسونه. بیشترش ماله شیمیه
-
erfan javaherireplied to Reza Moslemi Naeini on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini فصل اخر مطالب کمی داره و راحته میتونین از صفر تا صدا هم استفاده کنین ببینین
-
Reza Moslemi Naeinireplied to Ali Afsharjam on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Afsharjam آرش رو که میدن ولی اول ابریشم رو تموم بکنن
-
Ali Afsharjam دانش آموزان آلاءreplied to Reza Moslemi Naeini on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini سلام اصن به کسایی که راه ابریشم فیزیک رشته ریاضی رو خریدن ایا همایش ارش استاد طلوعی رو میدن یا استاد کارزارنیان هستش دیگه ؟
-
کسی می دونه که استاد طلوعی قراره فصل آخر فیزیک 3 رو تو ابریشم بگن یا نه؟!
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri اره
-
erfan javaherireplied to Amin Rm on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm چون این نمونه سوالایی که من از استاد طلوعی دیدم برای سطح بالاس و سطحش بالاتر از تستای البته تستای درسنامه ای استاد کارزاریانه
-
erfan javaherireplied to Amin Rm on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm من نظرم اینه با توجه به برنامه و با توجه به سطح سوالات اقای کارزاریان که دیدم در حد امادگی و سطحی میتونیم ببندیم تا همایش استاد طلوعی بیاد
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to sali ghoreishi on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi نمیدونم . ولی تا اونجایی که تجربه کردم هر وقت هر چی رو می نویسم بهتر یاد میگیرم.
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amin Rm on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm دیگ ی درسنامه مث گدار که داشته باشه|:
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to sali ghoreishi on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi اینجوری بهتره.
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amin Rm on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm فک کنم باید خودمون جزوه بنوییسیم چون یه عکسیم بود نوشته بود فشار ایستگاه درس و نکته||:
-
-
Abolfazl Sattarireplied to Amin Rm on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sali ghoreishi خب برای کسی که خریده براش اومده .
.
:|||||
-
sali ghoreishi خب برای کسی که خریده براش اومده .
.
-
Abolfazl Sattarireplied to Amin Rm on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari خب پ چرا خریدید؟
چی میگی حاجی ://
کی گفتم خریدم :||| -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari خب پ چرا خریدید؟
-
Abolfazl Sattarireplied to Amin Rm on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari مگه شما راه ابریشم ندارید؟
دارم
-
Reza Moslemi Naeinireplied to erfan javaheri on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri فکر کنم منظورشون این بود که برای کسایی که خود همایش آرش رو خریدن اومده
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri والا نمیدونیم چیکار کنیم.
پست 71 از 2795