لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
erfan javaherireplied to Amin Rm on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm والا برا من که نیومده راه ابریشم استاد طلوعی هم دارم
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari مگه شما راه ابریشم ندارید؟
-
Abolfazl Sattarireplied to Amin Rm on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sali ghoreishi خب برای کسی که خریده براش اومده .
کو من ندارم
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to sali ghoreishi on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi خب برای کسی که خریده براش اومده .
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri منم تیکت زدم تقریبا حرفشون همین بود
-
erfan javaherireplied to Amin Hosseinzadeh on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh گمونم میخوان کامل کنن دهم بعد بدن
-
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Abolfazl Sattari on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari آره خب فیلما و جزوه هاش اومده... چرا واسه راه ابریشمیا فعال نمیکنن
-
Abolfazl Sattarireplied to Abolfazl Sattari on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
بچه ها جزوه آرش استاد طلوعی اومد ولی برا ما هنو فعال نیس :|||||
-
بچه ها جزوه آرش استاد طلوعی اومد ولی برا ما هنو فعال نیس :|||||
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 اینم فکریه اما منی که با ازمون میرم جلو الان به اون نیاز ندارم ت برناممم فیزیک دهم بود||||: گفتن جمعه ضبط میشه کلشمن گفتم تا امروز حتما میاد دیگ حالام که نیومد|:
-
بهترین کار الان اینه که با گدار 3 فصل اول دوازدهمو ببندید چون بخش دومش واقعا هیچی نداره.
تا ارش بیاد. اونطوری دیگه میشه وقت روی پایه گذاشت بیشتر.
تستای گدار خصوصا توی حرکت شناسی بی نظیره واقعا. همشون سطح بالا و چالشی. تستای 20 تا 30 ام برای کنکور 99 بوده -
Reza Moslemi Naeinireplied to sali ghoreishi on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi اونم معلوم نیست قراره بود تا اواسط اردیبهشت ابریشم کامل بشه ولی هنوز نشده
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to MohammadPasha shahbazi on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MohammadPasha shahbazi چه هماهنگی؟؟؟؟ تا اخر اردیبهشت همش میاد روی سایت و تمام
-
MohammadPasha shahbaziنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا میگم کسی نظری داره برای هماهنگ کردن همایش ارش اقای طلوعی با برنامه های امتحانی و کنکور ؟
-
erfan javaherireplied to Abolfazl Sattari on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 خواهش
-
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 داخل سایت دیگه
-
M.an مدیر جان کی فعال میشه این آرش ما؟
-
Amin Rm
کجا؟
پست 81 از 2795