لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
پس کوش ارش آقای طلوعی
-
erfan javaherireplied to Amin Rm on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm عزیز دلم چقد عجله داریا خوب نون حلوا نیست دیگه طول میکشه
-
Abolfazl Sattarireplied to erfan javaheri on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amin Rm عزیز دلم چقد عجله داریا خوب نون حلوا نیست دیگه طول میکشه
قربونت بشم 4.5 روزه منتظریم
دیگه باید امروز بدن و الا دیر میشه دیگه
من از آرش استاد کازرانیان استفاده نکردم که قراره با دکتر طلوعی پیش برم
sohrab آقا سهراب فک کنم دیگه کشش ندید بهتر باشه -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari خب برای کسی که خریده فیلم ها اومده ولی برای کلا نیومده.
-
Abolfazl Sattarireplied to Amin Rm on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari خب برای کسی که خریده فیلم ها اومده ولی برای کلا نیومده.
خب این که از طرف ما نیست که برا ما فعال نشده
-
erfan javaherireplied to Abolfazl Sattari on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari فک کنم امروز میدن دیگه
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri یه راهنمایی کنید لطفا. من از اول سال تا حالا کتاب درسی فارسی رو اصلا درست و حسابی نخوندم ولی فارسی موضوعی رو تقریبا خوب خوندم. من حالا برای هفته بعد که فارسی داریم چیکار کنم؟
-
erfan javaherireplied to Amin Rm on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm ببینید برای نهایی جز به جز کتاب میدن با یه سری از پیش زمینه های فارسی مثلا مسند چیست و غیره کتاب خیلی خوب بخونید یعنی کتاب بخوریدش در واقع و اگر در دستور زبان ضعف دارید و حتی ارایه یه نگاه سطح متوسطی به ارایه بندازید لازم نیست نگاه کنکوری نگاه عادی بندازید انشاالله نمره خواهید گرفت
-
Reza Moslemi Naeinireplied to Amin Rm on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
erfan javaheri یه راهنمایی کنید لطفا. من از اول سال تا حالا کتاب درسی فارسی رو اصلا درست و حسابی نخوندم ولی فارسی موضوعی رو تقریبا خوب خوندم. من حالا برای هفته بعد که فارسی داریم چیکار کنم؟
کتاب آقای طالب تبار از مبتکران رو بگیر و از ترم دو شروع کن به خوندن
-
سلام
تا کنکور راه ابریشم آقای طلوعی به دستمون میرسه؟
M.an -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 اومد!
-
فیزیک اومده
-
بچه ها اومددد بالاخره
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی هورراااااا
-
سلام دوستان
خداروشکر همایش هم براتون فعال شد
تاپیک رو قفل میکنم از این به بعد اگر سوالی داشتید در دسته مربوط به خودش تاپیک بزنید و بپرسید.
ممنون -
-
-
2781/2795