لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی M.an -
-
-
-
سلام دوستان
خداروشکر همایش هم براتون فعال شد
تاپیک رو قفل میکنم از این به بعد اگر سوالی داشتید در دسته مربوط به خودش تاپیک بزنید و بپرسید.
ممنون -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی هورراااااا
-
بچه ها اومددد بالاخره
-
فیزیک اومده
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 اومد!
-
سلام
تا کنکور راه ابریشم آقای طلوعی به دستمون میرسه؟
M.an -
Reza Moslemi Naeinireplied to Amin Rm on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
erfan javaheri یه راهنمایی کنید لطفا. من از اول سال تا حالا کتاب درسی فارسی رو اصلا درست و حسابی نخوندم ولی فارسی موضوعی رو تقریبا خوب خوندم. من حالا برای هفته بعد که فارسی داریم چیکار کنم؟
کتاب آقای طالب تبار از مبتکران رو بگیر و از ترم دو شروع کن به خوندن
-
Amin Rm ببینید برای نهایی جز به جز کتاب میدن با یه سری از پیش زمینه های فارسی مثلا مسند چیست و غیره کتاب خیلی خوب بخونید یعنی کتاب بخوریدش در واقع و اگر در دستور زبان ضعف دارید و حتی ارایه یه نگاه سطح متوسطی به ارایه بندازید لازم نیست نگاه کنکوری نگاه عادی بندازید انشاالله نمره خواهید گرفت
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri یه راهنمایی کنید لطفا. من از اول سال تا حالا کتاب درسی فارسی رو اصلا درست و حسابی نخوندم ولی فارسی موضوعی رو تقریبا خوب خوندم. من حالا برای هفته بعد که فارسی داریم چیکار کنم؟
-
erfan javaherireplied to Abolfazl Sattari on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari فک کنم امروز میدن دیگه
-
Abolfazl Sattarireplied to Amin Rm on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari خب برای کسی که خریده فیلم ها اومده ولی برای کلا نیومده.
خب این که از طرف ما نیست که برا ما فعال نشده
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari خب برای کسی که خریده فیلم ها اومده ولی برای کلا نیومده.
-
Abolfazl Sattarireplied to erfan javaheri on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amin Rm عزیز دلم چقد عجله داریا خوب نون حلوا نیست دیگه طول میکشه
قربونت بشم 4.5 روزه منتظریم
دیگه باید امروز بدن و الا دیر میشه دیگه
من از آرش استاد کازرانیان استفاده نکردم که قراره با دکتر طلوعی پیش برم
sohrab آقا سهراب فک کنم دیگه کشش ندید بهتر باشه -
erfan javaherireplied to Amin Rm on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm عزیز دلم چقد عجله داریا خوب نون حلوا نیست دیگه طول میکشه
-
پس کوش ارش آقای طلوعی
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 این اعتبار اصلا چی هس|:
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ر@mahdi-jafari-1 من پرسیدم گفت خیلی زیاد نبوده و اونایی که پرینت گرفتن لازم نیس دوباره پرینت بگیرن فقط چن صفحه هستش
-
mahdiireplied to Mahdi Jafari 1 on ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1
تو قسمت خرید ارش شیمی نوشته اپدیت جزوات -
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضینوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Mahdi Jafari 1 انجام شده
آقا سهراب سلام وقتتون بخیر
ببینید دقیقا یکی از مشکلات نداشتن تعامل با دانش اموزا و عدم اطلاع رسانی همینجاست
برنامه راه ابریشم حدود یک هفتست که شروع شده. خوب همه ما رفتیم جزوات رو پرینت گرفتیم. الان امروز جزوات حفظیات شیمی آپدیت شد! خوب این بهتر نبود اطلاع داده بشه به دانش آموز؟ الان باید یه ساعت آدم بشینه ببینه چه بخشایی اضافه شده. استاد پویان نظر هم که توی اینستا اصلا جواب نمیدن
sohrab
پست 1 از 2795