مطالعه لغات ادبیات
-
سلام دوستان.....وقت همگی بخیر...
ی سوال داشتم....
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
دوستان من برای مطالعه لغات ادبیات....نمیدونم چرا حس میکنم لغات ادبیات انگار ی جورین برام....حس میکنم خیلی به مرور نیاره داره. از طرفی هم گفتم شاید ی روشی باشه ک به مرور زیاد (منظورم تکرار زیاد هستش) نیازی نداشته باشه. چون از طرفی هم به ادبیات کلا زیاد علاقه ندارم..برای همین کسل کننده هست برام تکرار یا همون مرور زیاد لغاتی ک هرکدوم هم چندتا معانی دارند
!!
برای لغات زبان اصلا مشکل ندارم....حتی گاهی نوبت مرور هاشون رو انجام نمیدم ولی میدونم ک یادم هستند. چون به زبان علاقه دارم و بعضی لغات رو بدون چند بار مرور خیلی سریع یاد میگیرم.
راهی سراغ دارید؟! -
ی سوال داشتم....
دوستان من برای مطالعه لغات ادبیات....نمیدونم چرا حس میکنم لغات ادبیات انگار ی جورین برام....حس میکنم خیلی به مرور نیاره داره. از طرفی هم گفتم شاید ی روشی باشه ک به مرور زیاد (منظورم تکرار زیاد هستش) نیازی نداشته باشه. چون از طرفی هم به ادبیات کلا زیاد علاقه ندارم..برای همین کسل کننده هست برام تکرار یا همون مرور زیاد لغاتی ک هرکدوم هم چندتا معانی دارند
!!
برای لغات زبان اصلا مشکل ندارم....حتی گاهی نوبت مرور هاشون رو انجام نمیدم ولی میدونم ک یادم هستند. چون به زبان علاقه دارم و بعضی لغات رو بدون چند بار مرور خیلی سریع یاد میگیرم.
راهی سراغ دارید؟!ببینین همین جعبه لاینتر بعد پنج مرحله کاملا تثبیت میشه تو ذهن
چون تو هر مرحله ای اشتباهی کنی میره تو مرحله ی اول اون لغت
پس اون لغت بعد پنج مرحله راهی جز تثبیت تو ذهن شما رو نداره.
یا میتونین لغت هارو تو بیت ها یاد بگیرین.( کتاب جیبی های مهر و ماه همین ویژگی هارو دارن.)
-
ببینین همین جعبه لاینتر بعد پنج مرحله کاملا تثبیت میشه تو ذهن
چون تو هر مرحله ای اشتباهی کنی میره تو مرحله ی اول اون لغت
پس اون لغت بعد پنج مرحله راهی جز تثبیت تو ذهن شما رو نداره.
یا میتونین لغت هارو تو بیت ها یاد بگیرین.( کتاب جیبی های مهر و ماه همین ویژگی هارو دارن.)
ali mohamadi 0
راستش خواستم برای لغات از همین جعبه ک گفتید استفاده کنم ، بعد به نظرتون وقت گیر نیست؟
البته فعلا بهترین راهه برای به قول خودتون تثبیت -
ali mohamadi 0
راستش خواستم برای لغات از همین جعبه ک گفتید استفاده کنم ، بعد به نظرتون وقت گیر نیست؟
البته فعلا بهترین راهه برای به قول خودتون تثبیتسارا M 0 چه وقت گیری ؟!
روزی یک ربع اونم شاید کمتر ( یه لغتو معنی شو میگی اگه درست بود بنداز بره مرحله دوم اگه نادرست مرحله ی اول )
هر روز هم برگه های تازه اضافه کنین.
برای جلوگیری از وقت گیری تو تایم های مرده تون استفاده کنین
-
سارا M 0 چه وقت گیری ؟!
روزی یک ربع اونم شاید کمتر ( یه لغتو معنی شو میگی اگه درست بود بنداز بره مرحله دوم اگه نادرست مرحله ی اول )
هر روز هم برگه های تازه اضافه کنین.
برای جلوگیری از وقت گیری تو تایم های مرده تون استفاده کنین
ali mohamadi 0
ممنون از راهنماییتون، پس همینکارو میکنم. -
ali mohamadi 0
ممنون از راهنماییتون، پس همینکارو میکنم.سارا M 0 در مطالعه لغات ادبیات
گفته است:
ali mohamadi 0
ممنون از راهنماییتون، پس همینکارو میکنم.از جعبه لاینتر استفاده کنید، قول میدم پشیمون نشید
-
ی سوال داشتم....
!!
راهی سراغ دارید؟!سارا M 0 سلام این تاپیکی که من قبلا نوشتم دقیقا درباره همین موضوعه. این روش رو تست کنید حتما نتیجه میگیرید.
جدولشم درست کردم گزاشتم
-
سارا M 0 سلام این تاپیکی که من قبلا نوشتم دقیقا درباره همین موضوعه. این روش رو تست کنید حتما نتیجه میگیرید.
جدولشم درست کردم گزاشتم
Mahdi Jafari 1
سلام ممنونم، حتما امتحان میکنم.