قرابت
-
@kosar-mortazavi چندتا سوال دیگه ام دارم😅
مصراع دوم اینو میتونید معنی کنید
آرزو میخواه لیک اندازه خواه/برنتابد کوه را یک برگ کاهاینم میشه معنی کنید
تویی کز جام وصلش جرعه ای داری غنیمت دان/خوش آن روزی که این دولت میسر بود مارا -
@m-sina
اولی رو مطمئن نیستم یکی از دوستان که فکر میکنم میتونن کمک کنند رو منشن میکنم.( @danial-hosseiny )
(خودم فکر میکنم میشه، به قدر و اندازه خودت آرزو کن چون یک برگ کاه توان داشتن یک کوه رو نداره(یعنی لقمه دهانش نیست و تحملش نمیکنه))
دومی این میشه👇
تویی که به وصال او رسیدی(هر چند اندک) قدرش را بدان / یاد آن روزی که این خوشبختی نصیب من شده بود بخیر
-
@m-sina در قرابت گفته است:
آرزو میخواه لیک اندازه خواه/برنتابد کوه را یک برگ کاه
میگه به اندازه ظرفیت و جنبه ت از آرزو کن یه دونه برگ کاه که نمیتونه وزن یه کوهو تحمل کنه نابود میشه توام به اندازه توانت آرزو کن
حد خودتو بدون -
@m-sina
خواهش میکنم
موفق باشید. -
@m-sina
اولی رو مطمئن نیستم یکی از دوستان که فکر میکنم میتونن کمک کنند رو منشن میکنم.( @danial-hosseiny )
(خودم فکر میکنم میشه، به قدر و اندازه خودت آرزو کن چون یک برگ کاه توان داشتن یک کوه رو نداره(یعنی لقمه دهانش نیست و تحملش نمیکنه))
دومی این میشه👇
تویی که به وصال او رسیدی(هر چند اندک) قدرش را بدان / یاد آن روزی که این خوشبختی نصیب من شده بود بخیر
@kosar-mortazavi
یه چند تا سوال دیگم بپرسم 😅
معنی این ابیات چی اند؟
پری از شرم تو از چشم بشر پنهان شد / قمر از رشک تو از بام فلک زیر افتاددر کف مردانگی شمشیر می باید گرفت / حق خود را از دهان شیر می باید گرفت
حق دهقان را اگر ملّاک مالک گشته است / از کفش بی آفت تاخیر می باید گرفت
-
@kosar-mortazavi
معنی این ابیات چی اند؟
پری از شرم تو از چشم بشر پنهان شد / قمر از رشک تو از بام فلک زیر افتاددر کف مردانگی شمشیر می باید گرفت / حق خود را از دهان شیر می باید گرفت
@m-sina
چون خیلی اون کسی که شاعر منظورشه، زیبا و خوبه، که پری از خجالت(از اینکه در برابر اون هیچه) قمر هم از حسادت (رشک) از آسمان به زمین افتاد!
دومی هم مشخصا درباره مردانگی و گرفتن حق میگه
این مثل بالایی درباره گرفتن حقه، میگه اگر حق یک دهقان بدست یک ثروتمند افتاد بدون وقت کشی و درنگ(آفت تاخیر) باید حقشو پس بگیری
به قول Bio ، چند تا کلمه مهم و رابطه بینشون، معنی کلی رو میرسونه تا ان شاء الله راحت تستای قرابت معنایی رو بزنید.
-
@m-sina
چون خیلی اون کسی که شاعر منظورشه، زیبا و خوبه، که پری از خجالت(از اینکه در برابر اون هیچه) قمر هم از حسادت (رشک) از آسمان به زمین افتاد!
دومی هم مشخصا درباره مردانگی و گرفتن حق میگه
این مثل بالایی درباره گرفتن حقه، میگه اگر حق یک دهقان بدست یک ثروتمند افتاد بدون وقت کشی و درنگ(آفت تاخیر) باید حقشو پس بگیری
به قول Bio ، چند تا کلمه مهم و رابطه بینشون، معنی کلی رو میرسونه تا ان شاء الله راحت تستای قرابت معنایی رو بزنید.
-
@kosar-mortazavi ممنون. مفهوم کلی رو توی پاسخنامه گفته
اما من معنی رو میخواستم
به هرحال مرسی@m-sina
درباره بیت دوم مصراع اولش رو نمیدونم چطور معنی میشه
تاپیک جدا بزنید همه رو منشن کنید جواب بیشتری بگیرید🙂 -
@kosar-mortazavi
معنی این ابیات چی اند؟