سوالات راه ابریشمی ها
-
سلام
اسپم های تاپیک اصلی %(#e31672)[تجربیات راه ابریشمی ها] به اینجا منتقل میشه -
@hamed-shakouri سلام شبتون بخیر
خب من اصولا چیزی نمیگم چون تجربیات بقیه بهتره:)ولی منشن شده بودم میام هرچی کمک کننده هست رو بگم
پراکنده نمیتونم حرف بزنم پس طبق سوالای خودتون جواب میدم
3تا سوال اول:راه ابریشم رو با سینما اشتباه نگیرین....کاری که من خودم فرسنگای ابتدایی انجام میدادم!!
قرار نیست با نشستن پشت میز و صرفا فیلم دیدن نتیجه بگیریم
شما باید حرکتتون از استاد بیشتر باشه هر نکته ای که میدونید یادتون میره رو بنویسید مخصوصا برای ریاضی و فیزیک. تو شیمی هم حتما متن ها رو هایلایت کنید
فیلمای حل تست رو خواهشا با درسنامه اشتباه نگیرید کل فیلما رو نگاه کنید
تست حل میکنید هرجا مشکل بود میرید سراغ فیلم و حل استاد
همه درسنامه ها رو با هم تموم نکنید....بعد هر درسنامه حتما تست بزنید...تا تست یه فرسنگ تموم نشده سراغ فرسنگ بعدی نرید
4.فرسنگ به فرسنگ پرینت گرفتم چون جزوه ها یه جا نمیومد
5.هر درس و هر فرسنگ جدا مرتب کردم....زیست فرسنگ 1 یه جزوه جدا...فرسنگ 2 هم جدا...باقی دروس هم همین شکل
البته فقط جزوه درسنامه رو پرینت گرفتم....تست های فرسنگ ابتدایی رو پرینت میکردم ولی بقیه از پی دی اف خوندم که کاغذ کمتر مصرف بشه و به صرفه باشه
6.همون سه هفته فکر کنم کافی باشه ولی بعضی فرسنگ ها سنگین تر هستن نهایت 1 ماه طول بکشه....بازم بستگی به سرعت عمل خودتون داره
7.گزینه دو شرکت میکردم....وقتایی که درس میخوندم آره خوب بود خیلی کمک کننده بود برام....وقتایی که نمیخوندم و کم کاری میکردم هم قاعدتا نباید انتظار نتیجه داشته باشم:)
8.آره صفر تا صد ها رو دیدم...چون تورق خیلی خلاصه بود و به تنهایی متوجه نمیشدم
ولی ریاضی اینجوریه که شما با دیدن صفر تا صد و تورق نباید انتظار حل همه تستا رو داشته باشی :))) تازه وقتی داری تست حل میکنی درس رو یاد میگیری مخصوصا استاد ثابتی که تستاشون نکته دار هست....پس هرکدوم که حل کردید و نکته جدید داشت حتما تو جزوه خودتون بنویسید
9.روش پیشنهادی من برای زیست به ترتیب:
مطالعه سطحی کتاب_دیدن راه ابریشم_مطالعه جزوه_برای محکم کاری دوباره مطالعه کتاب و وارد کردن نکات مهم_حل تست
10.انقدری تجربه دارم که نمیدونم از کجاش بگم :)) فقط اینو میدونم که کاش الان جای شما بودم و انقدر وقت برای کنکور داشتم که بتونم نتیجه مطلوبم رو بگیرم....کاش انقدر کمال گرا نبودم....کاش انقدر درگیر حاشیه و انتخاب منابع و ....نمیشدم....و هزاران ای کاش دیگه :((
همینا به ذهنم اومد امیدوارم مفید باشه و موفق باشید@نگین-محمدیان یعنی شما هم مثلا من درست اسفاده نکردین از راه ابریشم
-
@نگین-محمدیان یعنی شما هم مثلا من درست اسفاده نکردین از راه ابریشم
علی طهماسبی من همچین حرفی نزدم....اوایل یکی دو فرسنگ اول شاید کم کاری کردم اونم چون هیچ تجربه ای نداشتیم ولی بعد جبران کردم خب
-
سلام دوستان
سعی میکنم پست های خوب در رابطه راه ابریشم رو اینجا باز ارسال کنم که این تاپیک جامع و کامل بشهsallar savadkoohi در راه ابریشم گفته است:
من اگه بر میگشتم به عید پارسال درسام رو خوب و مفهومی میخوندم که الان نیاز به یه سری مفاهیم ساده نداشته باشم که تا امروز وقتم بره.
برای راه ابریشم هم من پیش نیاز خاصی حس نمیکنم.
زیست اگر صفر تا صدا رو دیده باشین که دیگه به نظرم به فیلمای راه ابریشم نیاز آنچنانی ندارین چون 90 درصد نکات همونن فقط میتونین جزوه رو بخونین و از تستاش استفاده کنید.
فیزیکم که استاد طلوعی از پایه گفتن و هرچی نیازه رو توی فیلماشون گنجوندن و پیشنهاد میکنم برای استاد طلوعی حتما فیلما رو ببینید جزوشون مثل جزوه استاد موقاری کامل نیست و حرفایی که توی کلیپا میزنن اصل درس دادنشونه
یه توصیه کوچولو برای پرینت جزوه های استاد طلوعی هم بکنم
به نظرم روی کاغذ آ4 سایز آ5 پرینت کنید که زیرش جا داشته باشین که راحت نکات اضافه رو زیر مبحث بنویسید مثلا درسنامه ساکن واقعاا خیلی خلاصست و این جور پرینت گرفتن خیلی به من کمک کرد.
درمورد استاد ثابتی هم بله اگه صفر تا صدا رو ببینین خیلی جلو میفتین چون اساس راه ابریشم روی صفر تا صداشونه و فقط اول هر فرسنگ یه چند تا کلیپ تورق اون مبحث رو دارن.
در کل راه ابریشم یه راه مطمعنیه که اگه باهاش خوب پیش برین انشالله نتایج عالی میگرین
میدونم یه سری چیزایی که گفتم ربطی به سوالتون نداشت ببخشید
ولی حس کردم لازمه بعضی چیزا
@دانش-آموزان-آلاء@hamed-shakouri یعنی دیگه نیازی به کتاب کمک درسی نیست؟
-
@hamed-shakouri یعنی دیگه نیازی به کتاب کمک درسی نیست؟
علیرضا مکتوبیان
واقعا بعضی سوالات عجیبه واقعا خیلی خیلی
ما از کجا بدونیم واس شما کافیه تستاش یا نه
راه ابریشم رو کار کن تست هاش برات کم بود زمان داشتی خوب یه کتاب تستم بخر
نداشتی همونا رو بزن کم هم نیس
میگم همه چی بستگی به خودتون داره -
علیرضا مکتوبیان
واقعا بعضی سوالات عجیبه واقعا خیلی خیلی
ما از کجا بدونیم واس شما کافیه تستاش یا نه
راه ابریشم رو کار کن تست هاش برات کم بود زمان داشتی خوب یه کتاب تستم بخر
نداشتی همونا رو بزن کم هم نیس
میگم همه چی بستگی به خودتون داره -
علیرضا مکتوبیان
ینی چی؟؟؟ -
@hamed-shakouri یعنی دیگه نیازی به کتاب کمک درسی نیست؟
علیرضا مکتوبیان
تست هایی که در ابریشم کار شده اونقدری هست که مطالب مهم و نکات رو پوشش بده
اما برای درس هایی مثل زیست دوستان ابریشمی، پیشنهاد میکنن از منبع دیگری در کنار تست های استاد موقاری اسفاده کنیم. -
سلام
پست های پرسش و پاسخ تاپیک تجربیات راه ابریشمی ها به این تاپیک منتقل شد
لطفا از این تاپیک فقط برای پرسش و پاسخ تاپیک تجربیات استفاده کنید
اگر سوالی داشتید که اساسی تر بود و جوابش طولانی تر حتما حتما یه تاپیک جدا بزنید
ممنونم -
سلام و درود
ببخشید چه جوری از فیلم های هر درس ابریشم استفاده کنیم؟ مثلا برای زیست اول کل فیلم های یه فصل رو ببینیم بعد مطالب جزوه رو بخونیم یا گفتار به گفتار پیش بریم؟ یا اینکه شیمی اول کل فصل رو ببینیم بعد بریم سراغ خوندن یا اینکه بخش به بخش بخونیم؟ و... -
سلام و درود
ببخشید چه جوری از فیلم های هر درس ابریشم استفاده کنیم؟ مثلا برای زیست اول کل فیلم های یه فصل رو ببینیم بعد مطالب جزوه رو بخونیم یا گفتار به گفتار پیش بریم؟ یا اینکه شیمی اول کل فصل رو ببینیم بعد بریم سراغ خوندن یا اینکه بخش به بخش بخونیم؟ و...Erfan Iranmanesh 1
سلام دوست عزیز
فرسنگ به فرسنگ پیش برید با اساتید
طبق ترتیب جلسات فرسنگ ها
اگر هم نکته نیاز میبینید، فیلم رو متوقف کند و در جزوه تون یادداشت کنید -
@hamed-shakouri اگه آلا خودش جزوه رو بفرسته چی ؟
Arshia Yazdian
سلام؛؛؛یعنی قطعیه جزوه فیزیکی؟؟؟
پس یعنی نیاز نیست بریم دیگ پرینت بگیریم دیگ -
%(#b300ff)[نکات و سوالات مهم در رابطه با استفاده از راه ابریشم]: (%(#0d00ff)[قسمت دوم])
سلام دوستان عزیز
با قسمت دوم سری تجربیات راه ابریشمی ها رسیدم خدمتتون
اگر شما هم تجربه ای دارید حتما عنوان کنید و سوالاتتون رو بپرسید
: %(#ff0000)[چطور میشه هر فرسنگ رو توی 3 هفته تموم کرد؟ شدنیه؟ آخه فیلم ها خیلی زیادن!]
اولش سخته، ولی یواش یواش به فیلم دیدن عادت میکنی
سرعت فیلم رو بالا ببر مثلا 1.5x یا 2x
تست ها رو اول خودت حل کن هرکدوم رو بلد نبودی یا مطمئن نبودی، روش حل رو ببین تا وقتت هدر نرهنیازی به دیدن همه فیلم های حل تست نیست!
: %(#ff0000)[همین راه ابریشم کافیه؟ منبع دیگه ای برای تست و درسنامه لازم نیست؟ ]
اگر کل بخش ها رو میبینید منبع دیگه ای نیاز نیست و البته وقت هم نیست
یعنی اگر درسنامه و مجموعه تست و کنکورچه و پیش آزمون و پس آزمون رو کامل میبینید دیگه منبع دیگه ای نیاز نیستبرای زیست: البته اگر فرصت کردید بعد از زدن تمامی تست های ستاره دار و بدون ستاره زیست، یه منبع دیگه هم داشته باشید برای تست
اما همچنان منبع اصلی راه ابریشمه
: %(#ff0000)[تست های راه ابریشم چطوره؟ میشه درصد خوب کسب کرد در آزمون ها؟]
همه تستها رو با دقت بزنی راحت آزمون رو بالای ۸۰ میزنی
برای پیگیری تاپیک تجربیات ، روی علامت
بالای صفحه بزنید و
درحال پیگیری
انتخاب کنید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء@hamed-shakouri اخه اقا ثابتی گفتن حتما حتما فیلم حل تستارو ببینید اگرم وقتتون کمه حل ستاره دار ها رو ببینید گفتن حتی اگه درست حل کردین واجبه دیدن فیلم تستا چه کنیم پس
-
@hamed-shakouri اخه اقا ثابتی گفتن حتما حتما فیلم حل تستارو ببینید اگرم وقتتون کمه حل ستاره دار ها رو ببینید گفتن حتی اگه درست حل کردین واجبه دیدن فیلم تستا چه کنیم پس
erfan javaheri
در پست قبلی تاپیک هم اشاره کردیم که با بالا بردن سرعت فیلم ها، حل استاد رو میتونیم سریعتر ببینیم تا وقتمون هدر نره.گفتن حتی اگه درست حل کردین واجبه دیدن فیلم ها
بله برای ریاضی استاد ثابتی استثناً همشونو نگاه کنیم بهتره چون استاد در هرتست خلاقیت و تکنیک به خرج میدن
-
سلام برای فیزیک آقای طلوعی مثل اینکه خیلی تعریفشون شده. اما در رشته ریاضی تدریس میکنن. آیا کسانی که تجربی هستن هم میتونن از تدریسهای ایشون استفاده کنن؟
-
سلام برای فیزیک آقای طلوعی مثل اینکه خیلی تعریفشون شده. اما در رشته ریاضی تدریس میکنن. آیا کسانی که تجربی هستن هم میتونن از تدریسهای ایشون استفاده کنن؟
-
و یک سوال دیگه
منی که میخوام کنکور ۱۴۰۲ شرکت کنم. استفاده بکنم ضرر نداره؟ یعنی اینکه خوب هم هست؟ یا خیلی عالی میشه؟ -
amir aa
سلام
بله فیزیک ایشون هم میتونید برای رشته تجربی استفاده کنید
خیلی از راه ابریشمی های تجربی، فیزیک ایشون رو خریدن@hamed-shakouri
ممنون از شما -
و یک سوال دیگه
منی که میخوام کنکور ۱۴۰۲ شرکت کنم. استفاده بکنم ضرر نداره؟ یعنی اینکه خوب هم هست؟ یا خیلی عالی میشه؟