درخواست پیشنهاد برای خرید منابع کنکور برای سال ۱۴۰۲ (تجربی)
-
amir aa برای ریاضی از دیوار بگیر عیبی نداره
برای فیزیک اگه چاپ پارسالته از دیوار بگیر عیبی نداره یعنی کتاب بچه های 1401 وگرنه اگه کتاب چاپ دو سال پیشه رو برای فیزیک از دیوار نگیر چون تغییرات داشته
برای شیمی هم نظر منو بخوای کتاب جدید بخر پیشنهادم خیلی سبزه چون تستاش متوسط اند و اعصاب خورد کن نیستند حالا شیمی مبتکران خیلی خیلی سنگینه فقط نصفشو میتونی بخونی شیمی گاج هم سوالاتش سختن و نچسبو غیر قابل استفادهamir karami 0
خیلی ممنون از شما. -
ata mohsen
خواهش میکنم -
سارا M 0
سلام ببخشید یک سوال دارم.کتاب شیمی دهم نسبت به کنکوریهای ۱۴۰۱ فرقی کرده؟
میتونم کتاب تست از اون موقع بخرم؟ یعنی خیلی فرق داشته؟amir aa
سلام
من شیمی ۹۷ داشتم با سال دهم ک الانم باشه چک کردم متوجه شدم ک فرمول انرژی حذف شده ک ابتدای فصل اول بوده و بعضی فعالیت ها و صفحات از لحاظ شماره صفحه تفاوت دارن.
همین.
برا همین کتاب شیمی دهم برای کنکوری های ۱۴۰۱ بخواید تهیه کنید به نظرم زیاد تغییری نداشته(شاید همون حذفیات اندک)
من ۹۷ بررسی کردم اوکی بود حالا دیگه ۹۸ ک اوکی تره.
میتونید تهیه کنید.
فقط من ی کتاب مبتکران از ۹۷ اینا بود تهیه کرده بودم برا پیش خوانی تابستون نهم به دهم میخواستم ..... خیلی بد بود از لحاظ تست و درسنامه (یعنی برا همون کنکور های اون زمان مناسب بود) حواستون باشه به سال چاپش اگه برا شیمی دهم کنکور ۱۴۰۱ مناسبه ک خوبه به نظرم. -
amir aa
سلام
من شیمی ۹۷ داشتم با سال دهم ک الانم باشه چک کردم متوجه شدم ک فرمول انرژی حذف شده ک ابتدای فصل اول بوده و بعضی فعالیت ها و صفحات از لحاظ شماره صفحه تفاوت دارن.
همین.
برا همین کتاب شیمی دهم برای کنکوری های ۱۴۰۱ بخواید تهیه کنید به نظرم زیاد تغییری نداشته(شاید همون حذفیات اندک)
من ۹۷ بررسی کردم اوکی بود حالا دیگه ۹۸ ک اوکی تره.
میتونید تهیه کنید.
فقط من ی کتاب مبتکران از ۹۷ اینا بود تهیه کرده بودم برا پیش خوانی تابستون نهم به دهم میخواستم ..... خیلی بد بود از لحاظ تست و درسنامه (یعنی برا همون کنکور های اون زمان مناسب بود) حواستون باشه به سال چاپش اگه برا شیمی دهم کنکور ۱۴۰۱ مناسبه ک خوبه به نظرم. -
سارا M 0
کنکور ۱۴۰۲ میخوام شرکت کنم.
پس خیلی فرقی نداشته همون e=mc2 رو برداشتن ...
ممنون. -
سارا M 0
سلام شما کتاب زیست دهم نشر الگو رو خریدین؟ نسل جدیداگه خریدین میخواستم بدونم خوبه برای سطح دوم یا نه؟
آیکیو بهتره؟amir aa
سلام
نه من الگو و آیکیو ندارم و خیلی سبز دارم فعلا.
تعریف هر دو رو دیدم که میگن، وهر دو کتاب برای منبع دوم مناسب هستند و سطح بالایی دارن.
به نظرم نمونه پی دی اف هر دو رو دانلود کنید و ی نگاهی بندازید بهتر میتونید انتخاب کنید.
در کل به نظرم آیکیو بخرید خوبه برای منبع دوم کار کنید...... البته منبع اولتون رو هم چندین بار باید مرور کنید.