خرید نسخه آنلاین کتاب تست
-
سلام.
جایی سراغ دارید که پی دی اف کتاب تست ها رو واسه فروش داشته باشه(با رضایت صاحب اثر)
فیدیبو و هر سایتی که گشتم جوری هستن که نمیشه pdf کتاب رو داشت و فقد باید داخل اپ یا سایت اونو خوند
دانش-آموزان-آلاء -
سلام.
جایی سراغ دارید که پی دی اف کتاب تست ها رو واسه فروش داشته باشه(با رضایت صاحب اثر)
فیدیبو و هر سایتی که گشتم جوری هستن که نمیشه pdf کتاب رو داشت و فقد باید داخل اپ یا سایت اونو خوند
دانش-آموزان-آلاء@mr-fantastic
سلام
من خیلی بوکز رو دیدم
گاجینو هم دیدم
اینا مال خیلی سبز و گاجن، تا حالا پی دی اف ازشون نخریدم
نمیدونم پی دی اف رو میدن یا نه ولی یه نگاه بنداز
در ضمن گاجینو فکر نکنم بده، چون اشتراک باید ازش بخری -
@mr-fantastic
سلام
من خیلی بوکز رو دیدم
گاجینو هم دیدم
اینا مال خیلی سبز و گاجن، تا حالا پی دی اف ازشون نخریدم
نمیدونم پی دی اف رو میدن یا نه ولی یه نگاه بنداز
در ضمن گاجینو فکر نکنم بده، چون اشتراک باید ازش بخری@infinitie-a سلام.همه اینا فایل ها رو داخل یه پوشه داخل سیستم میزارن و به شدت رمزنگاریش میکنن که نشه فایل پی دی اف رو ورداشت
میشه با یه برنامه هایی یه کارایی کرد ولی حوصله اش رو ندارم -
@infinitie-a سلام.همه اینا فایل ها رو داخل یه پوشه داخل سیستم میزارن و به شدت رمزنگاریش میکنن که نشه فایل پی دی اف رو ورداشت
میشه با یه برنامه هایی یه کارایی کرد ولی حوصله اش رو ندارم@mr-fantastic خو دیگه نمیدونم
-
سلام.
دانش-آموزان-آلاء@mr-fantastic به جای الکترونیک نوشتم آنلاین:|.منظورم همون نسخه الکترونیک کتاب هس
-
@mr-fantastic خو دیگه نمیدونم
@infinitie-a به هر حال ممنون.یه مدته انگار همه با من قهرن:|:|هیشکی جواب تاپیکام رو نمیده
-
@infinitie-a به هر حال ممنون.یه مدته انگار همه با من قهرن:|:|هیشکی جواب تاپیکام رو نمیده
@mr-fantastic برو تو اتاقت، به کارای بدت فکر کن:|
-
@mr-fantastic برو تو اتاقت، به کارای بدت فکر کن:|
@infinitie-a میرم تو حیاط به کارای خوبم فک میکنم:|