نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
تیکت زدم حالا امیدوارم که قبول کنن.
حالا اگرم قبول نکردند مجبورم برم درسنامه فیزیک آقای یاری رو ببینم ولی تستای راه ابریشم رو بزنم.راه دیگ ای فکر کنم ندارم دیگ.تووی تابستون حداقل دهم رو ببندم -
حالا اگرم قبول نکردند مجبورم برم درسنامه فیزیک آقای یاری رو ببینم ولی تستای راه ابریشم رو بزنم.راه دیگ ای فکر کنم ندارم دیگ.تووی تابستون حداقل دهم رو ببندمEhsan Jafarpour
ان شاءالله ک درست بشه -
منم با جناب طلوعی خریدم راه ابریشم رو به پیشنهاد بچه ها وگرنه منم هیچ اطلاعی نداشتم از ایشون
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه هایی که راه ابریشم آقای کازرانیان رو دارن،چیزی از تدریس ایشون متوجه میشن یا فقط منم ک متوجه نمیشم؟؟؟البته نمیگم ک بد درس میدن ولی من اصلا متوجه نمیشم...
ممنون میشم نظرتون رو بگید چون واقعا گیج شدمEhsan Jafarpour راه ابریشم استاد طلوعی رو حتما بگیرید.
-
حالا اگرم قبول نکردند مجبورم برم درسنامه فیزیک آقای یاری رو ببینم ولی تستای راه ابریشم رو بزنم.راه دیگ ای فکر کنم ندارم دیگ.تووی تابستون حداقل دهم رو ببندمEhsan Jafarpour در راه ابریشم آقای کازرانیان گفته است:
حالا اگرم قبول نکردند مجبورم برم درسنامه فیزیک آقای یاری رو ببینم ولی تستای راه ابریشم رو بزنم.راه دیگ ای فکر کنم ندارم دیگ.تووی تابستون حداقل دهم رو ببندماره این کار خوبیه به نظر .اقای یاری هم خیلی خوبن
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه هایی که راه ابریشم آقای کازرانیان رو دارن،چیزی از تدریس ایشون متوجه میشن یا فقط منم ک متوجه نمیشم؟؟؟البته نمیگم ک بد درس میدن ولی من اصلا متوجه نمیشم...
ممنون میشم نظرتون رو بگید چون واقعا گیج شدمEhsan Jafarpour البته من از یک سری بچه ها که راه ابریشم استاد کازرانیان رو داشتن شنیدم که اقای کازرانیان تو پیله ها گنگ تدریس دادن .بقیش خوبه
-
Ehsan Jafarpour در راه ابریشم آقای کازرانیان گفته است:
حالا اگرم قبول نکردند مجبورم برم درسنامه فیزیک آقای یاری رو ببینم ولی تستای راه ابریشم رو بزنم.راه دیگ ای فکر کنم ندارم دیگ.تووی تابستون حداقل دهم رو ببندماره این کار خوبیه به نظر .اقای یاری هم خیلی خوبن
Ilya Mansouri شما اگر استاد طلوعی رو ببینید دیگه از این استاد طلا دست نمی کشید.
-
Amin Rm در راه ابریشم آقای کازرانیان گفته است:
من گفتم بعضی از بچه ها می گن .ثانیا دوره ی اقای کازرانیان هم غیر قابل استفاده نیست .و می تونن دوباره هزینه نکنن
و گرنه من خودم فقط با استاد یاری راحتم -
من گفتم بعضی از بچه ها می گن .ثانیا دوره ی اقای کازرانیان هم غیر قابل استفاده نیست .و می تونن دوباره هزینه نکنن
و گرنه من خودم فقط با استاد یاری راحتمIlya Mansouri نه خب استاد یاری خوب درس میدن. فقط استاد طلوعی انواع راه کار های تستی و خلاقانه ی رو میگن که کمتر کسی اینا رو برای بچه میگه
-
Ilya Mansouri نه خب استاد یاری خوب درس میدن. فقط استاد طلوعی انواع راه کار های تستی و خلاقانه ی رو میگن که کمتر کسی اینا رو برای بچه میگه
Ilya Mansouri نه خب استاد یاری خوب درس میدن. فقط استاد طلوعی انواع راه کار های تستی و خلاقانه ی رو میگن که کمتر کسی اینا رو برای بچه میگه
بله استاد طلوعی هم خوبن
-
هردو بدرد کنکور نمیخورن . 2-استاد یاری رو بیشتر پسندیدم
-
mahan alizadeh
یعنی شما با آقای کارزانیان تونستید یاد بگیرید؟Ehsan Jafarpour
من نکته و تستاشون رو دیدم چون از صفر تا صدای اقا یاری استفاده میکردم -
سلام
به نظر شما فیزیک آقای طلوعی راه ابریشم یا آقای کارزانیان
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
حالا اگرم قبول نکردند مجبورم برم درسنامه فیزیک آقای یاری رو ببینم ولی تستای راه ابریشم رو بزنم.راه دیگ ای فکر کنم ندارم دیگ.تووی تابستون حداقل دهم رو ببندمEhsan Jafarpour
این عقیده که دهم رو توی تابستون ببندید کاملا اشتباهه
این موضوع رو چند بار پشتیبان های الا به من هم گفتن که به فکر بستن نباشید چون ما وقتی سال دهم رو بعضی اوقات حتی نمیتونیم توی همون سال ببندیم . چجوری میخوایم توی 3 ماه ببندیم؟؟
عقیدشون این بود که با پایان تابستون مبحثی نمونده باشه که شما روش تسلط نداشته باشی وگرنه سال دهم باید توی سال کنکور هم مطالعه بشه در غیر این صورت فراموش میشه
منم برای همین بهتون گفتم تا شاید یکم بهتون حال بهتری بدم -
Ehsan Jafarpour
این عقیده که دهم رو توی تابستون ببندید کاملا اشتباهه
این موضوع رو چند بار پشتیبان های الا به من هم گفتن که به فکر بستن نباشید چون ما وقتی سال دهم رو بعضی اوقات حتی نمیتونیم توی همون سال ببندیم . چجوری میخوایم توی 3 ماه ببندیم؟؟
عقیدشون این بود که با پایان تابستون مبحثی نمونده باشه که شما روش تسلط نداشته باشی وگرنه سال دهم باید توی سال کنکور هم مطالعه بشه در غیر این صورت فراموش میشه
منم برای همین بهتون گفتم تا شاید یکم بهتون حال بهتری بدمmahan alizadeh
ممنونم،واقعا کمک خوبی بود -
Ehsan Jafarpour
من نکته و تستاشون رو دیدم چون از صفر تا صدای اقا یاری استفاده میکردمmahan alizadeh
اها خوبه -
Ehsan Jafarpour البته من از یک سری بچه ها که راه ابریشم استاد کازرانیان رو داشتن شنیدم که اقای کازرانیان تو پیله ها گنگ تدریس دادن .بقیش خوبه
Ilya Mansouri من پیله های ایشون رو دیدم و خیلی راحت و روون درس دادن دوستانی هم که میگن ایشون فقط تشریحی کار میکنن اشتباهه چون برای مثال اگه صفرتاصد کنکور ایشون بحث کار و انرژی رو ببینین تیپ سوالای خاص و سطح بالا کار میکنن و برای اون مبحث سه تا فرمول خارج از کتاب گفتن که باعث افزایش سرعت شد یا در همین پیله ها برای بردار ها نکات بسیار کاربردی و مفیدی گفتند
-
Ilya Mansouri من پیله های ایشون رو دیدم و خیلی راحت و روون درس دادن دوستانی هم که میگن ایشون فقط تشریحی کار میکنن اشتباهه چون برای مثال اگه صفرتاصد کنکور ایشون بحث کار و انرژی رو ببینین تیپ سوالای خاص و سطح بالا کار میکنن و برای اون مبحث سه تا فرمول خارج از کتاب گفتن که باعث افزایش سرعت شد یا در همین پیله ها برای بردار ها نکات بسیار کاربردی و مفیدی گفتند
Mohammad Lotfi 0
درسته،ولی من اصن درس دادنشون رو متوجه نمیشم
اصن متوجه نمیشم مفهوم درسشون رو،،،،برا همین میگم -
سلام
به نظر شما فیزیک آقای طلوعی راه ابریشم یا آقای کارزانیان
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیحسین مسلمی
سلام دوست عزیز این سوال رو دوستان دیگری هم پرسیدند پس برای اینکه تاپیک های تکراری نداشته باشیم و دوستان زحمت نکشن دوباره بازگو نکنن برید و به اون تاپیک ها سر بزنید