نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
Mohammad Lotfi 0
درسته،ولی من اصن درس دادنشون رو متوجه نمیشم
اصن متوجه نمیشم مفهوم درسشون رو،،،،برا همین میگمEhsan Jafarpour خب سلیقهایست
-
خواب یه سوال دارم رشتت چیه؟
-
راستش من تعریف اقای طلوعی رو بیشتر شنیده بودم وراه ابریشم ایشون رو تهیه کردم بعضی از بچه ها میگفتن با اقای کازرانیان متوجه نمیشن
Arman Ghardashkhani خواب رشته تجربی هستی یا ریاضیاون مگه ریاضی نیست؟؟
ممنون -
Arman Ghardashkhani خواب رشته تجربی هستی یا ریاضیاون مگه ریاضی نیست؟؟
ممنونمیلاد کریمشاهی 0
پارسال فقط برای ریاضیا بود
ولی امسال انتخابی گذاشتن و میتونیم از بنشون انتخاب کنیم -
خواب یه سوال دارم رشتت چیه؟
میلاد کریمشاهی 0 من تجربی ام
-
amir aa در راه ابریشم طلوعی یا کازرانیان : مسئله این است !!! گفته است:
برای یادگیری عمیق فیزیک آقای طلوعی خوب هستن؟ چون من از آقای کارزانیان راضی نبودم.
خدا بگم آلا رو چیکار کنه به زور به تجربیا کازرانیان رو دادن
هر چقدر گفتم من طلوعی رو میخوام ندادن
پک کامل رو گرفته بودمDr Aryan 0
آره من از این کارشون واقعا ناراحت شدم امیدوارم یه طوری جبرانش کنن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@administrators
sohrab -
Dr Aryan 0
آره من از این کارشون واقعا ناراحت شدم امیدوارم یه طوری جبرانش کنن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@administrators
sohrab@amir-h-mhm واقعا
آلا خواهشن یه فکری بکن،،،،،،من الان آقای کازرانیان رو گرفتم هیچیییییی نمیفهمم.عمومی هم هست و دیگ واقعا پول برای فیزیک آقای طلوعی ندارم....اگ بشه جا ب جا کرد عالییی میشه -
بچه هایی که تدزیس دو استاد رو دیدن لطفا جواب بدن صفر تا صد های اقای یاری یا راه ابریشم اقای طلوعی ؟
-
بچه هایی که تدزیس دو استاد رو دیدن لطفا جواب بدن صفر تا صد های اقای یاری یا راه ابریشم اقای طلوعی ؟
Moein Hosseini
سلام من راه ابریشم آقای طلوعی رو تهیه نکردم اما آقای یاری صفرتا صد شون بسیار عالی هست و دانش آموز میتونه با همین صفر تا صد آقای یاری به بالاترین درصد های فیزیک برسه -
Moein Hosseini
من صفر تا صد یازدهم اقای یاری بعضی بخش ها رو دیدم
دهم رو خیلی مفصل تر بستن(البته حجم وحشتناکی هم شده)
واسه همین یازدهم رو تعداد ویدیو کمتر زدن
اگه کنارش کارگاه آقای کازرانیان رو ببینی واسه یازدهم خوبه -
سلام
اینجا هم دوستتون پرسیدن اگه خواستین میتونین جوابا رو بخونین
https://forum.alaatv.com/topic/34693/صفرتاصد-استاد-یاری-یا-راه-ابریشم-استاد-طلوعی/1 -
خیلی ممنون از همه دوستان
-
Moein Hosseini سلام من فقط تدریس آقای یاری دیدم تدریس ایشون جوریه که آدم کسل نمیشه و اینکه وقتی یه مبحثیو توضیح میدن از اول با تستای تقریبن سنگین شروع به حل تست میکنن که این باعث میشه مهارت در تست زنی بالا بره اما پس از تدریس حتمن باید متن کتاب یا حالا درسنامه کتاب تستی خونده بشه چون تو جزوه فیزیک ایشون بیشتر به مباحث فرمولی و ریاضی پرداخته تا تشریحی
ولی در کل تدریسشون خییلی خوبه -
سلام دوستان من راه ابریشم اقای کازرانیان رو گرفتم ولی پیله و درسنامه فرسنگ یکش که دیدم میگم شاید اگه راه ابریشم اقای طلوعی رو میگرفتم بهتر بود. پیلش یه طوریه اصن معلوم نی ینی چی.
حالا سوالم از کسایی که استفاده کردن اینه که ایا راضی بودنودر ادامه بهتر هست وتو کنکور بهشون کمک کرد یا نه؟؟
اخه هر جا که نگاه میکنم از راه ابریشم اقای طلوعی تعریف میکنن.به نظرتون اگ همین الان راه ابریشم اقا طلوعی رو بگیرم بهتره ینی؟
اخه هزینش هم زیاد میشه ولی خب اگ خیلی بهتره مجبورم اونم دوباره بخرم@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
چرا کسی جواب نمیده
-
سلام دوستان من راه ابریشم اقای کازرانیان رو گرفتم ولی پیله و درسنامه فرسنگ یکش که دیدم میگم شاید اگه راه ابریشم اقای طلوعی رو میگرفتم بهتر بود. پیلش یه طوریه اصن معلوم نی ینی چی.
حالا سوالم از کسایی که استفاده کردن اینه که ایا راضی بودنودر ادامه بهتر هست وتو کنکور بهشون کمک کرد یا نه؟؟
اخه هر جا که نگاه میکنم از راه ابریشم اقای طلوعی تعریف میکنن.به نظرتون اگ همین الان راه ابریشم اقا طلوعی رو بگیرم بهتره ینی؟
اخه هزینش هم زیاد میشه ولی خب اگ خیلی بهتره مجبورم اونم دوباره بخرم@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیTannaz Dalir تقریبا همه میگن آقای طلوعی بهترن و ندیدم کسی بگه آقای کازرانیان بهتره
-
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیTannaz Dalir سلام
خود من تا فرسنگ ۵ استاد کازرانیان رو دیدم ولی مجبور شدم فیزیک استاد طلوعی رو بگیرم و الان از این کارم راضیم
هر دو استاد عالین ولی اگر همین الان با استاد کازرانیان ارتباط نگرفتید مثل من به وسط سال موکول نکنید تدریس استاد طلوعی بی نظیره و به همین دلیل همه از ایشون تعریف میکنن