دشبورد جدید راه ابریشم
-
Parsa Nasirikhah دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mohammad mahdi ahmadi تجربیreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
#من_یک_راه_ابریشمی_هستم -
Arshia Yazdian
#من_یک_راه_ ابریشمی_هستم -
reyhane nakhei دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian #من_یک_راه_ابریشمی_هستم
-
#من_یک_راه_ابریشمی_هستم
-
Reza Estendi دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
محمد مودب دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط محمد مودب انجام شده
#من_یک_راه_ابریشمی_هستم
-
nazanin karima المپیادیا دوازدهم ریاضیreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
به جان شما #من_یک_راه_ابریشمی_هستم -
Mohammad Rahimi دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
سلام ممنونم دوست عزیز، خیر فعلا با توجه به محدودیت زمانی فقط این دو بخش رسوندیم که دست شما خالی نباشه و راحت تر برنامه تابستان رو پیش برید، بقیش هم انشالله میرسونیم
-
-
هشتکم کار نمیکنه
هشتک من یک راه ابریشمی هستم:🥰🥰 -
samaneh aghazadeh دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
همه دستا بالا
#من-یک-راه-ابریشمی-هستم -
Arshia Yazdian
Shahab Ebadireplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا با اجازه #من_یک_راه_ابریشمی_هستم
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Shahab Ebadi on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi آقای عبادی چند مورد در مورد فیلم ها و نحوه پخششون گفتم نمیدونم خوندید یا نه ولی اگر نخوندید دوباره بگم که خیلی راحت تر باشیم
-
#من_یک_راه_ابریشمی_هستم
-
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Arshia Yazdian on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط Nazanin Rahdar انجام شده
Arshia Yazdian
281/615