دشبورد جدید راه ابریشم
-
#من_یک_راه_ابریشمی_هستم
-
amirali salahshourنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط amirali salahshour انجام شده
#من_یک_راه_ابریشمی_هستم
لطفا منو به گروه وارد کنین -
خواهش میکنم، شما با نظراتتون به ما لطف میکنید
فقط اینکه منظورتون از دخالت دست رو متوجه نمیشم، چجوری باید استپ بشن پس؟
بقیه موارد رو هم بررسی میکنم و در صورت نیاز و امکان حتما روش کار میکنیم -
آقا خدا بزرگه، میرسه
-
دوستان اینجا فقط درپاسخ به پیام آقای یزدیان :
این پیامArshia Yazdian در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
بچه ها سلام
راستش این داشبورد جدید راه ابریشم قرار بود برای مهر ماه و با شروع فرسنگ ها بیاد بیرون
ولی با تلاش شبانه روز تیم خفن طراحی و فنی خیلی زودتر از این حرفا قراره بیاد بیرون
فاز اول داشبورد آمادست و کم کم داره برای افتتاح آماده میشه
داخل فاز اول ما دسترسی آسان و خیلی جذاب به فیلم ها داریم که داخلش میتونید آخرین فیلمی که دیدید هم مشاهده کنید
و یه پنل برنامه مطالعاتی برای راحتی کار شما
حالا این که این پنل کی میاد به شما بستگی داره
باید دید چقدر آماده اید
کیا آماده این داشبورد جذاب و خفن هستن؟
اونایی که آمادن آمادگی خودشون رو با #من_یک_راه_ابریشمی_هستم اعلام کنن همین الان ️Shahab Ebadi
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمباید بنویسیم : #من_یک_راه_ابریشمی_هستم
وبرای عضو شدن در گروه مخصوص راه ابریشمی ها باید توی تاپیک زیر پست بگذارید
لینک :
لینک تاپیک برای عضویت در گروه های ویژه -
Hanane Kaaj تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Shahab Ebadi on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi من به شخصه دیگه طاقت ندارم
کی این داشبورده میاد؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Shahab Ebadi on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Shahab Ebadi میخواد ملائکه براش stop بزنن فک کنم منظورش اینه ک فیلم ک رسید به زمانی ک تستی چیزی مطرح میشه (همون زمان کوب های تو فیلم ها) خودش stop بخوره تستش بیاد حل ک کردیم بعد ما resume کنیمش
داداش Parsa Amini میگم نمیخوای خودش resume هم بشه؟ تعارف نکن
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Shahab Ebadi on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi باید حتما با دست بزنی وسط صحفه تا استپ بشه ولی تو برنامه vlc player ب دکمه وسط هندزفری هم میشه استپ کرد
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam موش تورو بخوره ای شیطون بلا بامزه شدیا
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Parsa Amini on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Parsa Amini
شوخی کردم معذرت میخوام -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam ای کلک
همیشه ام آنلاین هسیا -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Parsa Amini on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Parsa Amini ن بابا من کجاش آنم... فیلما ک تموم میشه اون وسطای استراحت آن میشم ببینم چخبره... مث الان... ناتیف میاد چک میکنم
-
Arshia Yazdian سلام
#من_یک_راه_ابریشمی_هستم -
M.an سلام بنظرم اگه بشه به صفحه اصلی اضافه کردش مثل خود آلاخونه خوبه!(منظورمAdd To HomeScreenهستش)
-
Parsa Amini
Amirreza Vafaei Moghadamبچه ها با هم دوست باشید
-
خط چون تحت وبه این اتفاق میوفته، مثلا توی کامپیوتر به دکمه space وصلش کردیم ولی فک نمیکنم به دکمه هنذفری بشه، ولی بررسی میکنم
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Shahab Ebadi on ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi تعصبشو میکشم بمولا
-
Shahab Ebadi
آیا میخواهید مارا دق مرگ کنید؟ -
سلام دوست عزیز
این هم پیشنهاد خوبیه حتما بررسی میکنم و اگه شدنی باشه این قابلیت رو اضافه میکنیم -
@first
324/615