دشبورد جدید راه ابریشم
-
Shahab Ebadireplied to Mohammad Ramezani on ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
این مورد رو در جواب به بقیه دوستان هم گفتم، اگه از نظر فنی امکان و توانش باشه اجرا میکنیم ولی احتمالش کمه، ولی حتما سعی میکنیم دسترسی به دانلود محتوا رو آسون تر کنیم -
mahan alizadehreplied to Mohammad Ramezani on ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Ramezani
از اینترنت برادر شاتل استفاده میکنم با سرعت 8 مگه بر ثانیه اما دان نمیشه
برا همینه از قبل ازینکه انلاین شروع کنم به دیدن میزنم بره تا خواستم ببینم فیلم برای پخش انلاین کامل شده باشه -
mahan alizadehreplied to Shahab Ebadi on ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi
راستی اقا شهاب شما طراح جزوه ها هم هستید یا بخشی که جزوه ها رو طراحی میکنه با شما متفاوته؟؟ -
Shahab Ebadireplied to mahan alizadeh on ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله قالب جزوه ها هم توسط بنده و دیگر اعضای تیم گرافیک آلاء طراحی میشه
-
Shahab Ebadi سلام استاد عبادی
خسته نباشید
لطفا جزوه های شیمی رو یه نگاه بندازین اخه بعضی صفحه هاش خیلی خالیه مثلا دو تا تست آسون بقیش کلا خالی -
mahan alizadehreplied to Shahab Ebadi on ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi
خب این عالیه و من یه پیشنهادی درباره جزوه ها هم داشتم
اگه میشه هر از گاهی مثلا هر 10 یا 15 صفحه یدونه ورق خالی بذارید
چون اینجوری دبیرا اگه نکته خارج از جزوه بگن ما میتونم توی اون صفحه ها یادداشت کنیم
چون شده بعضی اوقات جزوه ها جای خالی برای یادداشت نکته اضافه دبیرا نداشته -
محمد مودب دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh مخصوصا جزوه های استاد طلوعی
-
به نظرم به جای این که یه بخش داشته باشیم پیله قبل از هر فرسنگ پیله داشته باشیم این رو بیشتر برا ریاضی میگم مثلا میریم تو مثلثات بعد آذر ماه هست بعد ما پیله مثلثات رو تو مهر ماه دیدیم طبیعتا یادمون رفته به نظرم این برا ریاضی بهتره و این که خواهش میکنم حسابان هندسه گسسته آمار ریاضی ها رو دسته بندی کنین پیدا نمیشن اصلا فیام ها همش گم میشن مثلا یه نفر میگه اقا من اصلا فعلا نمیخوام هندسه یک بخونم بعد این تو فرسنگ یک هست هی قاطی میکنه
-
سلام دوست عزیز،
تیم گرافیک در رابطه با جزوات فقط وظیفه طراحی قالب جزوه ( از نظر گرافیکی ) رو بر عهده داره، این مورد مربوط به تیم تایپ میشه ولی بنده حتما به اطلاعشون میرسونم
سپاس از نظر شما -
Shahab Ebadireplied to mahan alizadeh on ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همونطور که خدمت دوست عزیزمون هم عرض کردم تیم گرافیک در زمینه جزوات صرفا طراحی قالب یا همون سربرگ جزوه رو بر عهده داره، فلذا این موردی که شما فرمودید هم از وظایف بنده خارجه و تصمیم گیریش مربوط به تیم محتوا و مدیر محصول راه ابریشم میشه، میتونید این موضوع رو در تاپیک مربوط به راه ابریشم در میون بذارید که خود مدیر محصول راه ابریشم، جناب یزدیان پیگیری کنند.
با سپاس از نظر شما -
سینا فخر آل علی دانش آموزان آلاءreplied to .1381sahar on ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط سینا فخر آل علی انجام شده
.1381sahar سلام خسته نباشید
میشه پیله مربوط به هر فصل رو قبل از شروع فصل ببینین و همه پیله هارو همون اول نبینین -
Shahab Ebadi مرسی از پیگیریتون
-
mahan alizadehreplied to Shahab Ebadi on ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi
چشم آقای عبادی این لطف و مناعت تبع شماست
ممنونم ازتون -
سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
این موردی که فرمودید رو باید با مدیر محصول راه ابریشم در میون بزارید چون در واقع یک مورد محتواییه، ولی خب از راه حل های اون میشه به تماشای پیله ها به صورت مرحله ای اشاره کرد.
-
سلام من یه پیشنهاد دارم و پیشنهاد من در مورد جزوه های راه ابریشم هستش اگه امکان دارد وقتی جزوه ها رو اپلود میکنید همه جزوه هارو به صورت یک عدد پی دی اف در بیارید که اگر کسی مثل من جزوه هارو پرینت میگیره و میخونه سر در گم نشه مثلا من بار ها برای خودم پیش اومده که یدونه جزوه رو دو بار پرینت گرفتم
-
mahan alizadehreplied to alireza mehrandish 0 on ۸ تیر ۱۴۰۰، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza mehrandish 0
واااااااایییییییی چه چیز حقی گفتی
این خیلی بده که ما خودمون باید بگردیم ببینیم که ترتیب چی به چیه خودمون مرتبش کنیم و تازه بعضی اوقات جا به جا میچینیم اصلا اوضاع داغون میشه
واقعا ای کاش بشه که همه فرسنگا مثلا یدونه جزوه داشته باشن نه 10 تا -
alireza mehrandish 0 دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۸ تیر ۱۴۰۰، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh دقیقااااا
-
M.an
سلام اگه بشه فیلم هایی که دیدیم رو به عنوان دیده شده تیک بزنیم یا یجوری مشخص باشه کدوم فیلم ها رو دیدم و کدوم فعالیت هارو انجام دادیم عالی میشه -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Sina Sina on ۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sina Sina ای گفتی واقعا جزوه ها خیلی جای خالی داره مثلا تو جزوه فارسی 4تا بیت رو با یه سایز فونت خیلی گنده تو یه صفحه نوشتناگه یکم بافاصله ی کمتر نوشته بشه میتونین 10 ص رو تو 5یا6 ص جا بدن
-
سلام روزتون بخیر من تموم سال رو فقط با آلا پیش رفتم و واقعا راضی ام اما یه مسئله هست که راه ابریشم جدید حتی برنامه ریزی هم داره
میشه لطفا برای ماهم که راه ابریشم 1400 رو گرفتیم یک برنامه ریزی قرار بدید؟
و خیلی عالی میشه اگر بتونیم فعالیتهایی که انجام دادیم و فیلمهایی رو که دیدیم در قالب یک چک لیست مشخص کنیم.
خیلی ممنونم از اینکه همراه همیشگی ما هستین
53/615