طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
Alireza a2 تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Alireza a2 on ۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط Alireza a2 انجام شده
Alireza a2 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
M.an
من رشته تجربی هستم اما اون قسمتی که برای تجربی هست اصلا جزوه نداره -
NC Ch نه هنوز خبری نیس
-
Alireza a2 مرسی انشالله موفق باشید
-
دوستان تورو خدا حواب بدین
من فرم رو دانلود کرده بودم می خواستم فردا ببرم مدرسه که مدیر امضاش کنه الان رفتم گشتم تو گوشیم پاک شده بود خواستم دوباره دانلودش کنم نشد الانم هرچی میزنم رو لینک دانلود فرم چیزی دانلود نمیشه
تورو خدا بگید چی کار کنم نکنه مهلتش تموم شده؟ -
قاسم سلیمانی دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to mahdi s 0 on ۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahdi s 0 پنجشنبه یا امروز
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to پریسیما پناهی on ۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پریسیما پناهی از برنامه نیا از سایت بیا(میدونم الان شکست عشقی خوردی)
-
پریسیما پناهی
نه. مهلتش تموم نشده.
بفرمایید
1626272575055-alaa-flag.pdf -
ندا صفاری فعال شد؟
-
mahdi s 0 دانش آموزان آلاءreplied to قاسم سلیمانی on ۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قاسم سلیمانی امروز عصر رسید دستشون...
-
پریسیما پناهی دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
پریسیما پناهی از برنامه نیا از سایت بیا(میدونم الان شکست عشقی خوردی)
بله از سایت رفتم تونستم دانلود کنم خیلی ممنون
ببخشید من چون تازه با راه ابریشم آشنا شدم متاسفانه جزئیاتش رو نمیدونم.
یه سوال داشتم ازتون. توی راه ابریشم مشاوره هم وجود داره
این مشاور آیا فرد خاصی هست یا به صورت ویدئو و فیلم باید مشاوره ها رو ببینیم یا چی ؟ -
Alireza a2
سلام در تاپیک ویژه راه ابریشم پست بذارید بهتون پیام میدیم -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to پریسیما پناهی on ۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پریسیما پناهی دوست عزیز نمونه ویدعو های مشاوره در سایت موجود هست میتونید ببینید من دیدم بنظرم کامل و جامع هست و دیگ نیاز به مشاوره فردی نداره
مشاورهام آقایون یاری و حسینی فرد هستند که عمدتا آقای حسینی فرد سوال میپرسه آقای یاری پاسخگو هست
برنامه تابستونی هم منتشر شده میتونید دانلود کنید و استفاده کنید بازم سوالی هست بفرمایید -
این پست پاک شده!
-
پریسیما پناهی دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini بسیار متشکر بابت پاسخگویی شما
چشم اگه دوباره سوال داشتم حتما مزاحمتون میشم -
M.an منظورتون اینه در قسمت راه ابریشم آلا موضوع تازه بسازم؟
-
Alireza a2
در تاپیک زیر بنویسید راه ابریشمی هستین
https://forum.alaatv.com/topic/23310/ویژه-راه-ابریشمی-ها/2?_=1626544632818 -
حسین شاکری نه هنوز
-
Sara Aliakbari دانش آموزان آلاء ریاضی دوازدهمنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
طرح پرچم کسی فعال شده؟
-
حسین شاکری دانش آموزان آلاءreplied to Sara Aliakbari on ۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara Aliakbari در قسمت تیکت چک کنید ببینید براتون پیام اومده یا خیر
1119/1507