طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
mahan alizadehreplied to Mohammad Lotfi 0 on ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Lotfi 0
اگه اشتباه نکنم پایین تر گفتن هر دوتاش باهمه -
Mohammad Lotfi 0 تجربیreplied to Mohammad Lotfi 0 on ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Lotfi 0 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
Mohammad Lotfi 0 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
ببخشید من یه چیزی رو متوجه نشدم پک کامل راه ابریشم که در پست اول گفته شده منظور پک کامل تخصصی یا پک کامل عمومی هست یا هردو باهم
اخه من تخصصی رو پارسال خریدم فقط به پک عمومی نیاز دارم
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to sohrab on ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab
خدا خیرتون بده
انشاالله همین طور که شما دل بچه های کنکوری رو شاد کردید خدا هم دل شما و اطرافیانتون رو شاد کنه. -
Alireza Bashari دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh نه منظورم این بود عکس اون فرمه رو کجا اپلود کنم
-
سلام برای دانش اموزان تحت بهزیستی هم تخفیف 100 درصدی اعمال میشه یا ن؟
-
سلام و درود بر تمامی زحمتکشان آلا مخصوصا شما آقای ابوذر خانی فرد
فقط فقط فقط میتونم بگم که همیشه دلی شاد و لبی خندون و جیبی پر از پول کنار خانوداه هاتون باشید و لذت ببرید و به همه ی آرزوهاتون برسید -
sohrab پس راه ابریشم به من تعلق نمیگیره
-
محمدمهدی فدایی
سلام سلامت باشید
ان شاء الله امسال قبول میشین
طرخ امسال فقط برای دانش آموزان مقطع دوازدهم می باشد -
M.an کاش یه کد تخفیف به بچه های ۱۴۰۰میدادند
-
هادی رحیمی
روی سایت الان برای همه تخفیف های خوبی داره تا 40 درصد -
M.an خانم مدیر تخفیف ها تا کی برقراره؟
-
M.an من وضیعت مالی خوبی ندارم بخاطر همین میخواستم از طرح پرچم واسه رشته عمومی استفاده کنم
-
سلام حد اقل برا روش قسطی یکاری برا ما۱۴۰۰ ها بکنید
-
M.an در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
Hhh Hh
سلام
نه برای دانش آموزان مقطع دوازدهمی سوال:
تو شرایط گفته شده ک حتما باید دوازهمی باشیم. این بخاطر اینه که حتما مهر تاییدیه مدرسه رو بگیریم؟
اگه این دلیلشه
اگه از مدرسه تاییدیه بگیریم خوبه؟ چون من فارغ التحصیل جدیدم و هنوز با مدرسه در ارتباط هستم و میتونم این کار رو انجام بدم -
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خدا به شما خیر بده
انشالله همیشه سفره آلاء و عوامل محترمش و همچنین شما پربرکت باشه
-
طرح عالی هست ولی اگر واسه فارغ التحصیل ها هم انجام میشد بهتر بود چون بچه های ١٤٠٠ که میخوان سال بعد بخونن کم نیستن و نیاز دارن
sohrab میدونم سخته ولی این مورد هم ضروریه
61/1507