طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
Reza Panahi ببخشید من یه سوال داشتم من برای تخصصی به زور و قرض راه ابریشم رو گرفتم
میتونم برای عمومی ها طرح پرچم رو بگیرم؟نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین مسلمی
آقای ابوذرخانی گفتن که وقتی نام کسی برای پرچم ثبت میشه ، تخصصی و عمومی با هم حساب میشه
یعنی پک کامل ، تخصصی و عمومی ، فقط یکیش نمیشه -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شده
sohrab
سلام آقا سهراب خسته نباشید ببخشید تخفیف های روی سایت تا کی برقراره؟(مخصوصا برای پک عمومی) -
ماهان حسین پور ماهان جان وقتی یه نفر رو به عنوان پرچم ثبت می کنیم، سیستم میاد جمع کل پک اختصاصی و عمومی رو محاسبه می کنه و تخفیف روش اعمال می کنه، نمیشه تغییر دادش.
sohrab خب اگر یکی تخصصی رو گرفته باشه الان بخواد عمومی رو با پرچم بگیره چی
تخصصی که برگشت نمیخوره که -
حسین مسلمی
آقای ابوذرخانی گفتن که وقتی نام کسی برای پرچم ثبت میشه ، تخصصی و عمومی با هم حساب میشه
یعنی پک کامل ، تخصصی و عمومی ، فقط یکیش نمیشهReza Panahi من تخصصی ها رو هم رفتم سرکار تا پولش رو تهیه کردم دیگه برا عمومی ها نمی تونم
چی میشه کرد؟ -
حسین مسلمی
یعنی پک کامل ، تخصصی و عمومی ، فقط یکیش نمیشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شدهReza Panahi من با هزار زحمت راه ابریشم تخصصی گرفتم میشه از طرح پرچم استفاده کرد؟ واسه تخصصی دارم باز خرید مجدد شد انگار درسته؟
-
sohrab تشکر بابت پاسخگویی⚘
فقط بی زحمت همین سوالا رو جواب بدین دیگه مزاحم نمیشم⚘
برنامه ای برای خرید اقساطی دارین ؟
اگر خرید اقساطی باشه ، باز هم برای پک کامله ؟Reza Panahi قسطی واقعیتش هیچیش مشخص نیست و نمی تونم الان چیزی بگم، روش حساب نکنید فعلا، تا بریم جلو وضعیتمون کمی شفاف تر بشه
-
Reza Panahi من با هزار زحمت راه ابریشم تخصصی گرفتم میشه از طرح پرچم استفاده کرد؟ واسه تخصصی دارم باز خرید مجدد شد انگار درسته؟
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهماهان حسین پور اگه خریدید نمیشه دیگه
طرح پرچم برای قبل از خریده -
Reza Panahi من با هزار زحمت راه ابریشم تخصصی گرفتم میشه از طرح پرچم استفاده کرد؟ واسه تخصصی دارم باز خرید مجدد شد انگار درسته؟
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط Reza Panahi انجام شدهماهان حسین پور
تا مدیر عامل محترم آلا هستن ، منِ نوعی چیکاره ام !
نظر ایشون رو باید بدونید -
Reza Panahi من تخصصی ها رو هم رفتم سرکار تا پولش رو تهیه کردم دیگه برا عمومی ها نمی تونم
چی میشه کرد؟حسین مسلمی خیر برگشت نمی خوره، کامل روی پک هست. بالاتر توضیح دادم، لطفا مطالعه کنید و بعد سوال بپرسید.
-
حسین مسلمی خیر برگشت نمی خوره، کامل روی پک هست. بالاتر توضیح دادم، لطفا مطالعه کنید و بعد سوال بپرسید.
sohrab منم بحثم همین هست
الان نمیشه پک عمومی رو با پرچم گرفت ؟ -
ماهان حسین پور
تا مدیر عامل محترم آلا هستن ، منِ نوعی چیکاره ام !
نظر ایشون رو باید بدونیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شده@
️
️reza-panahi بله بله اشتباه شده دستم رو پیام شما خورده اشتباهی
️
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام... ممنون بابت تمام زحمات شما... مثل همیشه به فکر افراد مختلف هستین.. خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم همچین طرحی هست رفتم سرچ کردم ببینم اصلا یعنی کی متوجه شدم پارسال هم بوده و این که مهر مدیر و میخوان تا فهمیدم به مدیرمون گفتم.. اما گفت چون اموزش پرورش چیزی به ما نگفته مهر نمیکنم کاها چیکار کنیم؟؟!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی سوال.... بعضیا هنوز کارت ملی نگرفتن بعضی ها هم تازه اقدام کردن... چیکار کنیم؟
-
ماهان حسین پور ماهان جان وقتی یه نفر رو به عنوان پرچم ثبت می کنیم، سیستم میاد جمع کل پک اختصاصی و عمومی رو محاسبه می کنه و تخفیف روش اعمال می کنه، نمیشه تغییر دادش.
sohrab اها..منظورم اینکه الان با هزار زحمت تخصصی تهیه کردم و تهیه پک عمومی برام سخته میشه استفاده طرح پرچم عمومی ها رو بگیرم، واسه تخصصی قبلا گرفتم انگار دوباره خرید مجدد شده درسته؟
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسایی که قبلا از طرح پرچم استفاده کردن میشه امسال هم از طرح پرچم برای عمومی استفاده کنن
خب قبلا. حتما مورد صلاحیت بودن که ایندفعه هم باشند
اقا سهراب این رو جواب بدین لطفا
-
سلام... ممنون بابت تمام زحمات شما... مثل همیشه به فکر افراد مختلف هستین.. خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم همچین طرحی هست رفتم سرچ کردم ببینم اصلا یعنی کی متوجه شدم پارسال هم بوده و این که مهر مدیر و میخوان تا فهمیدم به مدیرمون گفتم.. اما گفت چون اموزش پرورش چیزی به ما نگفته مهر نمیکنم کاها چیکار کنیم؟؟!
yekta karbaschi
سلام
می تونید آلاء رو به مدیر مدرسه تون معرفی کنید
بقیش با مدیرتون هست که چقدر برای دانش آموزش اهمیت بده. بعید هست مدیری ببینه کمکی از دستش برای دانش آموزش برمیاد و همکاری نکنه -
ی سوال.... بعضیا هنوز کارت ملی نگرفتن بعضی ها هم تازه اقدام کردن... چیکار کنیم؟
yekta karbaschi
در این صورت کپی شناسنامه رو می تونید بفرستین -
sohrab اها..منظورم اینکه الان با هزار زحمت تخصصی تهیه کردم و تهیه پک عمومی برام سخته میشه استفاده طرح پرچم عمومی ها رو بگیرم، واسه تخصصی قبلا گرفتم انگار دوباره خرید مجدد شده درسته؟
ماهان حسین پور
تو سوال های قبلی پاسخ دادن یکبار پست های قبلی رو بخونین -
سلام کسایی که قبلا از طرح پرچم استفاده کردن میشه امسال هم از طرح پرچم برای عمومی استفاده کنن
خب قبلا. حتما مورد صلاحیت بودن که ایندفعه هم باشند
اقا سهراب این رو جواب بدین لطفا
Mobin Saadat
سلام تو شرایط استفاده گفته شده هر دانش آموز فقط یکبار می تونه از طرح پرچم استفاده کنهتو پست های قبلی هم جواب این سوال داده شده بخونین