طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
@haniehno در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
علی شلالوند سلام
یه چیز میگم امیدوارم هیچکس ناراحت نشه
ببینید به نظر من عمومی ها چیزی ندارن که اینهمه بابتش ناراحتی
عربی با آقای ناصحی زاده عالیه
دینی آقای ناصری
فارسی رو هم آقای حسن خانی (حسین خانی ؟! ) ترکوندن
میمونه زبان که شما لطف میکنی تا حد زیاددددد تست بزنی
بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانندقطعا درسته البته عربی آقا علیمرادی
وادبیات استاد حسین خانی بی نظیره و بورسیه قلم چی هم هستم و این آزمون دادن خیلی خوبه برای عمومی ها .
بیشرین گیری که دارم مربوط به زبان . آقای چیذری ازشون معلومه واقعا کاربلدن و با انرژی بالا تدریس میکنن . همین الان هم زبان رو درصد قابل قبولی میزنم ولی من خودمو یه مهندس هوافضا ( شریف یا امیرکبیر) فرقی نمیکنه می بینم و برای این کار باید همه درصد هام بالا باشه . تخصصی ها که هست خداروشکر و عمومی ها هم رنج مطلوبی میزنم ولی از نظر خودم کمه -
محمد زارع 1 دانش آموزان آلاءreplied to علی شلالوند on ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی شلالوند به خدا قسم حرفت اینقدر قلبمو به درد اورد که حد نداره اگر نشد ناامید نشو از محصولات رایگان استفاده کن و این بدان که اگه خدا به خواد حواسش به کسی باشی تو اولویت داری برات دعا میکنم ایشا لله یه روز قبولیتو حتی بدون راه ابریشم ببینیم .
-
محمد زارع 1 دانش آموزان آلاءreplied to ماهان حسین پور on ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماهان حسین پور قطعا مدیران الا تا روز های آینده تصمیم گیری معقولی انجام خواهند داد صبر و توکل داشته باشید.
-
علی شلالوند خوب خدارو شکر
شما خودت تلاش کنی قطعاً بالاترم میزنی
حالا اگه زبان رو میخوای ، یه بسته زبان رو بخر
الان شما به جای اینکه غصه بخوری چرا این شد چرا اون شد
خوشحال باش که از خیلیا جلوتری
قرار هم نیست همه الزاماً راه ابریشم عمومی ها رو بخرن
sohrab و M.an من نمک نشناس نیستم خودمم پرچمیم ولی نمیخوام کسی فکر کنه که اگه راه ابریشم عمومی رو نداشته باشه دیگه نمیشه
علی آقا پارسال یه سریا سر روند پخش خیلی ناراحت بودن ولی اینا به ضرر خودشون میشد ، استفاده از تجربیات دیگران خیلی برای همه سودمنده -
علی شلالوند
چی بگم.....
امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه -
واقعا دم همه شما گرم چقدر قشنگ صحبت می کنید.
راست میگید حالا درسته شاید با ابریشم عمومی نتیجه بهتری بگیرم ولی غصه خوردن چیزی رو درست نمیکنه . خودم پر قدرت میرم جلو . دمتون گرم بچه ها قول میدم 1 سال دیگه بیام اینجا خبر موفقیتمو بدم -
علی شلالوند
ماشالله به این غیرت -
علی شلالوند
ان شاءالله
منتظریم -
محمد زارع 1 دانش آموزان آلاءreplied to علی شلالوند on ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی شلالوند آفرین این مثال یک روحیه جهادیه. دعا یادت نره دعا کن مداوم.
-
علی قربان زاده دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط علی قربان زاده انجام شده
ان شاء الله زود تر فرم رو عزیزان الایی قرار بدهند... صلوات
-
علی شلالوند همه مون منتظر موفقیت تک تک آلایی ها هستیم
-
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to محمد زارع 1 on ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد زارع 1 انشاالله
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to علی شلالوند on ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی شلالوند
درود
ببینید دوست عزیز درسته تصمیم آلا این بوده طرح پرچم رو هر نفر فقط یکبار میتونه ازش استفاده کنه اما این با داد و فریاد درست نمیشه وفقط وقت با ارزشتون هدر میره همون طور که دوستان فرمودند شما میتونید از صفر تاصدها استفاده کنید انشاالله که مسئولین آلا به این مشکل رسیدگی خواهند کرد. در رابطه با دروس عمومی باید بگم مثل دروس اختصاصی ترفند خاص و پیچیده ای ندارند شما با زدن تست های فراوان میتونید هم سرعت و هم قدرتتون رو در تست زنی بالا ببرید.موفق باشید -
میشه وقتی فرم رو گذاشتین تو استوری ها اینستاگرام پیجتون اعلام کنید و بهمون توضیح بدین چطوری ارسالش کنیم و ازین حرفا؟
-
دوستان میشه یکی جواب منو بده
من از پرچم استفاده نکردم تا حالا
و امسال میخوام استفاده میکنم
اما فقط میخوام پک عمومی رو بخرم
میتونم تو طرح پرچم فقط پک عمومی رو بخرم یا باید پک اختصاصی رو هم کنارش بخرم؟ -
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to AmirTT on ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Teshnedel
در طرح پرچم باید هر دو رو تهیه کنید. -
از صبح تا حالا لحظه به لحظه دارم انجمنو چک میکنم به امید یه خبر از فایل
خواهشا میشع بگید دقیقا کی فایل رو میزارید -
AB Cd منم همینطور
-
علی شلالوند دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad Hossein Kazemi on ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Hossein Kazemi قبول کنید تصمیم اشتباهی بوده ولی در هر صورت من اشتباه کردم و باید راه خودم رو برم . همیشه که همه چی اوکی نیست . بچه های انجمن خیلی کمک کردن دستشون درد نکنه.
-
sohrab چجوری باید توسط مدیر مدرسه اقدام کنیم ؟
میشه کمکم کنین
181/1507