برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Amoo Sepi on ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amoo Sepi هر چند در کل واقعنننن نمیصرفه آدم تو تابستون با این برنامه پیش بیاد و اگه خودش بخونه
هم تست خیلی بیش تری میزنه تا آخر تابستون
و هم مطالب بیش تری رو پیش برده... -
Amoo Sepi فکر میکنی ، میرسی آخر تابستون ، میبینی همه شون نصفه موندن
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Mohammad mahdi ahmadi on ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad mahdi ahmadi خدا بزرگه
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Amoo Sepi on ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amoo Sepi حاجی جون خدا که بزرگه ولی برای اونا که خوندن بزرگتره
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to سید حسین قربانی 1 on ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین قربانی 1 والا حق حاج سید
-
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
با توجه به اینکه برنامه مطالعاتی راه ابریشم ارائه شد و خب قطعا از اونجایی که سازنده از خریدار بیشتر مشرف به پکیجش هست خب منطقیه که طبق برنامه شون پیش بریم
اما من یک سوال دارم
چرا تا سه هفته اول حتی یک کلمه حسابان نباید بخونیم؟اکثر ریاضیات پیله هستش و یا مطالبی که هست صرفا فقط هندسست
انتظار میره که پاسخگو باشید -
Fereshteh Jahangirireplied to Arshia Yazdian on ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian سلام ببخشید این برنامه برای پشت کنکوریا هم هست؟
-
Fereshteh Jahangiri
بله
تو تابستون برنامه ما با بقیه دانش آموز ها یکیه
از مهر برنامه هامون جدا میشه -
Arshia Yazdianreplied to Fereshteh Jahangiri on ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri بله بله
-
Hhh Hh اها ممنون
-
Fereshteh Jahangirireplied to Arshia Yazdian on ۲۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian ولی ماکه هنوز جواب کنکورمون نیومده بخوایم از اون موقع شروع کنیم جا نمیمونیم؟
-
Fereshteh Jahangiri
خواهش میکنم -
sana shokuhiasl دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
سلام اقای یزدیان یه سوال داشتم اگر کسی هم پک عمومی و هم پک اختصاصی تجربی رو داشته باشه برنامه ای براش تعلق میگیره و یا میتونه برسونه هر دوشو باهم پیش ببره؟و سوال دوم اینکه تخفیف هاتون تا چه تاریخی ادامه داره؟
ممنون میشم اگه جواب بدید -
sana shokuhiasl
سلام
درباره سوال اولتون. فعلا فقط اختصاصیا رو میتونید با برنامه پیش برید و برای دروس عمدمی برنامه ای گذاشته نشده ، پس نمیشه همزمان پیش برد
ولی خودتون میتونید تو زمان های جبرانی ی مروری بر روی عمومی ها هم داشته باشید(طبق توصیه مشاوران آلا)
سوال دومتون. چند هفته پیش تیکت زدم و بهم گفتن که تخفیف ها تا پایان شهریور بر روی سایت باقی میمونه -
sana shokuhiasl دانش آموزان آلاءreplied to Hhh Hh on ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
ممنون
در مورد سوال اولم منظورم این بود که از مهر که شروع میشه دروس عمومی راه ابریشم ایا اگه خریداری کردیم هر دو پک رو میتونیم باهم پیش ببریم؟برنامه ای در نظر گرفته شده برای کسانی که هم پک عمومی و هم پک اختصاصی رو دارن(البته منظورم برنامه تابستان نیست) -
Hhh Hhreplied to sana shokuhiasl on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
sana shokuhiasl
خواهش میکنم
اینکه برنامه شروع از اول باشه رو نمیدونم ، ولی اینجور که متوجه شدم ، از اول مهر چاپار (جمعبندی) میاد ک به صورت خلاصه ی فرسنگ رو تدریس میکنن که دیگه نیاز نباشه از اول فیلم های فرسنگ ها دیده بشه و زودتر به برنامه برسید
.....
البته اینم میشه که از اول مهر به صورت فرسنگی پیش برید (همون ترتیب اصلیش و به صورت پایه به پایه نیست)
ولی همونجور که گفتم نمیدونم برای این برنامه هست یا نه
.....
رو سوالتون مدیر محصولات رو تگ کنید تا دقیق تر به سوالتون جواب بدن -
sana shokuhiasl دانش آموزان آلاءreplied to sana shokuhiasl on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sana shokuhiasl
ممنون میشم راهنمایی کنید چون من پک اختصاصی رو دارم میخوام پک عمومی رو هم خریداری کنم نمیدونم اگه خریدمش میتونم هر دو رو برسونم با هم پیش ببرم یا نه؟ایا از اول مهر برنامه ای(منظورم برنامه تابستان نیست) در نظر گرفته شده برای کسانی که هر دو پک اختصاصی و عمومی راه ابریشم رو دارن؟@مدیر-محصول-ابریشم -
sana shokuhiasl دانش آموزان آلاءreplied to sana shokuhiasl on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۰