امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
این برنامه ایراد زیاد داره ، خیلی خوب میشه آلا اصلاحش کنه .
-
سلام اقای یزدیان نمیدونم من درست فهمیدم یا نه یه زمزمه هایی و خبرایی در مورد فرستادن جزوه فیزیکی از طرف آلا بودش و بعضی جاها دیدم بچه ها میخوان پرینت بگیرن دو دل هستن که آلا میفرسته یا نه ، اگه میشه به صورت شفاف بیان کنید این اتفاق رخ میده یا نه
-
ماهان حسین پور خیلی حرفا زده شده که هنوز چیزی ازشون مشخص نیست
-
سلام خسته نباشید
من چرا نمتونم دانلود کنم برنامه رو️ -
علی سامی در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
بعد یجا دیگ مثلا گفته که جلسات 29 و 30 رو ببین از فرسنگ 1 ریاضیات رشته ریاضی در صورتی که جلسه 29 مربوط به یازدهم هست و جلسه 30 مربوط به دوازدهم
خب مشکل این موضوع چیه؟
شما مگه میخوای حسابان رو پایه به پایه بخونی؟
باید مبحثی بخونی دیگه
-
اقای یزدیان...میشه در مثل برنامه ارش یا تفتان،مشاور مجموعه راه ابریشم در مورد برنامه تابستون توضیح بدن تا سوالات بسیاری بچه جواب داده بشه
@مدیر-محصول-ابریشم
M.an -
چرا پیله ها در هر هفته 5 بار تکرار شده اند ؟؟!!! و بعضی جاها هم 2 بار پشت سر هم یعنی اینقدر وقت نیازه برای خوندن یک پیله ؟!؟!؟
-
Dr.Aryan
آخه هرجوریم بچینیم باز از برنامه آلا عقب میفتیم:( -
-
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Ali Mokhtari 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Ali Mokhtari 0 اصلاحیه : هر پیله 4 بار تکرار شده
-
با سلام
احتراما یکی از انتقاداتی که به این برنامه کامل و جامع وارده اینه که بعضی از راه ابریشمی ها در طول تابستون مدرسه دارن و خب برنامه با مدرسه تداخل پیدا میکنه.
پیشنهادتون برای اون افراد چیه ممنون میشم پاسخ بدید -
Nazanin Rahdar ببینید هرطور باشه باید باید باید برنامه رو شخصی سازی کنین باتوجه ب چیزی ک از خدتون میشناسید مثلا شاید یکی زودتر بیدار شه یکی دیرتر
بازم تاکید میکنم حتمن حتمن برنامتون رو شخصی سازی کنین اگ میخواین موفق بشین@دوازدهم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
-
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام.زیست دهم،بخش هایی از فیزیک و درسنامه ریاضی از اول ضبط میشه
گفتم اگه کسی نمیدونه در جریان باشه -
Mr.Fantastic سلام فیزیک ریاضی یا تجربی؟
-
Ali Mokhtari 0 چون که بعضی از پیله ها دو قسمتین
مثلا پیله هشت قسمت اول
پیله هشت قسمت دوم -
علی سامی خب ریاضیو باید مبحثی بخونی دیگه
وقتی بسم الله یه مبحثو میگی باید درست حسابی جمعش کنی