جذب در دهان
-
@m-zngne سلام
تا جایی که من میدونم
مواد نشاسته ای که بزاق بر اونها اثر میذاره تا حدودی جذب میشن -
بعضی دارو ها هم هستن که در دهان جذب میشن
-
-
-
@m-zngne سلام
تا جایی که من میدونم
مواد نشاسته ای که بزاق بر اونها اثر میذاره تا حدودی جذب میشنابوالفضل ریسی
مطمئنید؟
چون خیلی سبز گفته که گوارش شیمیایی کربوهیدرات توسط آمیلاز بزاق در دهان آغاز میشه و به گوارش نشاسته کمک میکنه اما هیچ کدوم از این مولکول های حاصل قابل جذب نیستن
ممنون بابت وقتی که گذاشتید -
بعضی دارو ها هم هستن که در دهان جذب میشن
@mr-fantastic
اها،خیلی ممنون@dr-mahh
ممنونم@kosar-mortazavi در جذب در دهان گفته است:
@m-zngne سلام
تا جایی که من میدونم،
یادم میاد جایی خونده بودم چون جذب الکل بسیار راحته، در دهان و معده هم جذب میشه
اینو جایی ندیده بودم،ممنون بابت نکته جدید
-
ابوالفضل ریسی
مطمئنید؟
چون خیلی سبز گفته که گوارش شیمیایی کربوهیدرات توسط آمیلاز بزاق در دهان آغاز میشه و به گوارش نشاسته کمک میکنه اما هیچ کدوم از این مولکول های حاصل قابل جذب نیستن
ممنون بابت وقتی که گذاشتید -
@mr-fantastic
اها،خیلی ممنون@dr-mahh
ممنونم@kosar-mortazavi در جذب در دهان گفته است:
@m-zngne سلام
تا جایی که من میدونم،
یادم میاد جایی خونده بودم چون جذب الکل بسیار راحته، در دهان و معده هم جذب میشه
اینو جایی ندیده بودم،ممنون بابت نکته جدید
-
@m-zngne خواهش میکنم
البته مراقب این نکته هایی که مستقیم تو کتاب نیست و با استدلال بدست میاد باشید، به قول آقا موقاری فقط گوشه جیبتون باشه
موفق باشی -
ابوالفضل ریسی
مطمئنید؟
ممنون بابت وقتی که گذاشتید@m-zngne خواهش میکنم
من این مطلب رو توی سایتهای اینترنتی خونده بودم حالا اگر خیلی سبز اینطور گفته بهتره به همون اعتماد کنید -
سلام به نطرم این نکته بر اساس کتاب ( نه علمی) غلطه چون درستش اینه که گوارش از دهان شروع میشه نه جذب
-
سلام به نطرم این نکته بر اساس کتاب ( نه علمی) غلطه چون درستش اینه که گوارش از دهان شروع میشه نه جذب
@ariana-ariana تو دهان جذب هم داریم میشه گفت ب طور کلییی جذب و گوارش مکانیکی و شیمیای توی دهان آغاز میشه به طور کلی و بر اساس متن کتاب
-
@ariana-ariana تو دهان جذب هم داریم میشه گفت ب طور کلییی جذب و گوارش مکانیکی و شیمیای توی دهان آغاز میشه به طور کلی و بر اساس متن کتاب
Elham Hamed اگه تو کتاب هست که دیگه قطعا درسته
-
@m-zngne سلام
تا جایی که من میدونم
مواد نشاسته ای که بزاق بر اونها اثر میذاره تا حدودی جذب میشنابوالفضل ریسی کتاب گفته کربوهیدرات در صورتی جذب میشه ک به مونوساکارید تبدیل شن از طرفی هم گفته ک امیلاز کربوهیدرات رو ب مالتوز و مولکول های درشت تر تبدیل میکنه
گفته ی شما تناقض داره -
Elham Hamed اگه تو کتاب هست که دیگه قطعا درسته
@ariana-ariana کتاب همیشه اشاره میکنه و نتیجه گیری و استدلال رو میزاره بر عهده دانش اموز
-
ابوالفضل ریسی کتاب گفته کربوهیدرات در صورتی جذب میشه ک به مونوساکارید تبدیل شن از طرفی هم گفته ک امیلاز کربوهیدرات رو ب مالتوز و مولکول های درشت تر تبدیل میکنه
گفته ی شما تناقض دارهElham Hamed بله حرفتون درسته و گفتم که این مطلب رو صرفا از یه سایت خوندم و نباید همینطور میگفتم
-
@m-zngne سلام بله تو دهان جذب هم داریم مثلن بعضی از مواد غذایی که قند ساده گلوکز دارن دیگه این گلوکزا بعضیاشون تو دهان جذب میشن