هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
z Gheibi
جالبس...
به عمل کار برآید به سخن دانی نیست:) جمله ای ک گفتید رو یه بار واسه خودتون تکرار کنید شاید به کارتون اومد:)
البته میدونید منم اولا تا یه مدت حس و حال شما ها رو داشتم ولی خب زمان همه چیز رو ثابت میکنهدیر و زود داره سوخت و سوز نداره...
مجازیشون هم قوانین مسخره خودشون رو داره:) و در ادامه ادعا های الکی ... -
@m-ba78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ناظم
سلام
چرا پستم پاک شده؟کدوم پستت؟
سلامhttps://forum.alaatv.com/topic/35954/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-5/783?_=1627205594861
-
-
H_R اگه قراره زمان چیزی رو ثابت کنه که من بزرگترم سحر جان
حرص نخور برو به مطالب انتخاب رشته بپرداز -
-
عجب شرایط سختی شد از قبل کنکور هم سخت تر
برم انتخاب رشته بخونم
برم دنبال ماشین بازی
برم ساعت بخرم
کدوم انجام بدم
البته انتخاب رشته ی فایل داشتم رشته ها رو نوشته بود اونو خوندم
البته فقط رشته ها شناور رو نخوندم که خوشم نمیاد ازشون -
H_R توهین
به کی؟! این همه آدم حرف میزنن یه پست پاک نمیشه همین یکی که گفتم نیاید خودتون رو بدبخت کنید پاک شده؟!
-
H_R توهین
به کی؟! این همه آدم حرف میزنن یه پست پاک نمیشه همین یکی که گفتم نیاید خودتون رو بدبخت کنید پاک شده؟!
-
H_R نمیدونم شما گفتین
️
لطفا همه این حرفا رو پاک کنید یا پست من رو هم برگردونید...البته اگر قراره طبق گفته ها و ادعا های آلا عمل بشه:)
-
z Gheibi
سن رو نگفتم ... تایم حضور و دیدن کار ههای انجمن رو گفتن:)
مگه سن تعیین کننده همه چیزه؟! قرن 21اندکی تفکر!
-
H_R من پاک نکردم
گزارش خوردههر پستی گزارش بخوره اتوماتیک پاک میشه ؟ یا نه خودتون میبینید که گزارش درست بوده یا نه ؟
-
H_R منم همین منظور رو داشتم تجربه حضور من در آلا بیشتره ، حالا تو انجمن از لحاظ زمانی شاید کمتر باشه ولی فعالیت رو فکر نکنم
-
H_R نمیدونم شما گفتین
️
لطفا همه این حرفا رو پاک کنید یا پست من رو هم برگردونید...البته اگر قراره طبق گفته ها و ادعا های آلا عمل بشه:)
H_R نمیدونم شما گفتین
️
اره همه ی گزارشایی که توهین امیز باشن و به یک نفر هم برخورده باشه حق اون طرف هست که پاک بشه
اگه شماهم با پستی مشکلی داشتی گزارش بزن حتما چک میکنیم -
هر روز به جد و آب و موسسه های دیگه هزار توهین میشه یکی از پست ها پاک نمیشه بعد پست من شد توهین آمیز
چ قشنگ چ زیبا
-
H_R نمیدونم شما گفتین
️
اره همه ی گزارشایی که توهین امیز باشن و به یک نفر هم برخورده باشه حق اون طرف هست که پاک بشه
اگه شماهم با پستی مشکلی داشتی گزارش بزن حتما چک میکنیم@m-ba78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
H_R نمیدونم شما گفتین
️
اگه شماهم با پستی مشکلی داشتی گزارش بزن حتما چک میکنیمکی بهش توهین شده ؟!
کی گزارش زده؟!
بازم پای موش دووندن ها باز شد:) -
H_R نمیدونم شما گفتین
️
اگه شماهم با پستی مشکلی داشتی گزارش بزن حتما چک میکنیم@m-ba78
چرا نمیشه پست شمارو گزارش زد ?