هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Dr Aryan 0 در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
@f-seif-0 در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
یادتونه میگفین چرا فروردین تموم نمیشه؟؟؟؟
حالا سه ماه دیگه دوباره فروردینه
خوبتون شد؟؟
همینو میخواستین؟ :_)چرا دعوا داری
منکه ا خدامم هس تولدمه باید کادو بدن بم
-
@roghayeh-eftekhari میدونی چیه من تو برنامه ربزی هفتگی هیچ مشکلی ندارم ولی نمیتونم روزانه برنامم رو بچینم برای همین خیلی به مشکل میخورم و نمیتونم درس بخونم خیلی عقبم خیلی
میدونی من یکی از مشکلاتم اینه خیلی به اینده فکر میکنم و الان خیلی تردید هست توی اینده ای که تصور میکنم خیلی شک و تردیده که اگه نشه اگه نتونم اگه به چیزی ک علاقمه نرسم اگه اونجوری که تصور میکنم نباشه و خیلی چیزای دیگه ک اذیتم میکنه -
@roghayeh-eftekhari میدونی چیه من تو برنامه ربزی هفتگی هیچ مشکلی ندارم ولی نمیتونم روزانه برنامم رو بچینم برای همین خیلی به مشکل میخورم و نمیتونم درس بخونم خیلی عقبم خیلی
میدونی من یکی از مشکلاتم اینه خیلی به اینده فکر میکنم و الان خیلی تردید هست توی اینده ای که تصور میکنم خیلی شک و تردیده که اگه نشه اگه نتونم اگه به چیزی ک علاقمه نرسم اگه اونجوری که تصور میکنم نباشه و خیلی چیزای دیگه ک اذیتم میکنهHADAF MAN یعنی چی روزانه نمیتونی؟
ببین اینکه تایمر بذاری خیلی بده
تو از صبح که بلند میشی شروع کن به خوندن حالا اون تایم حدودی که میخوای
به اینم فکر میکنی که اگه برسی چی میشه؟؟اگه بخونی اگه حتی یه تست بیشتر بزنی چقدر به هدفت نزدیک میشی؟ اتفاقا به آینده فکرکردن عالیه اما به طور مثبتش -
HADAF MAN یعنی چی روزانه نمیتونی؟
ببین اینکه تایمر بذاری خیلی بده
تو از صبح که بلند میشی شروع کن به خوندن حالا اون تایم حدودی که میخوای
به اینم فکر میکنی که اگه برسی چی میشه؟؟اگه بخونی اگه حتی یه تست بیشتر بزنی چقدر به هدفت نزدیک میشی؟ اتفاقا به آینده فکرکردن عالیه اما به طور مثبتش -
@roghayeh-eftekhari نمیتونم برنامه روزانه خوبی بچینم که هر درس و چند واحد در هفته و چقد و با چه ترکیبی بخونم
اوهوم میدونم ولی چند وقته ذهنم میره به سمت منفی :)) -
@roghayeh-eftekhari نمیتونم برنامه روزانه خوبی بچینم که هر درس و چند واحد در هفته و چقد و با چه ترکیبی بخونم
اوهوم میدونم ولی چند وقته ذهنم میره به سمت منفی :))