هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار بیا برا منم لاک بزن
هیچی علاف بیکاردختر پاییز بیا بیا بزنم دنبال ینفرم که براش لاک بزنم
️
موفق باشی -
دختر پاییز
اوهوم
میرم سرش
کاش بتونم درست شروع کنم به درس خوندنHADAF MAN میتونی کم کم فقط همه ک از اول عالی نبودن
ما تا رفتیم مدرسه یاد داشتیم بخونیم بنویسیم نه کم کم یاد گرفتیم
اون جاهایی ک تو بچگی از تکالیف و مشقا خسته میشدیم میگفتیم اصلانمیریم مدرسه یا خودمون رو به مریضی میزدیم تا یه روز نریم مدرسه
الانم مث همون روزاس فقط نگامون فرق میکنه فک میکنیم خیلی سخته اشکال نداره یکم استراحت کن بعدش کم کم شروع کن ولی نه به شکل بیخیالی همه ک از روز اول نمیتونن 10ساعت یا بیشتر مطالع داشته باشن
ببین یکی دوروز همینطوری درس بخون یه کتاب بردار مثلا عربی زمان بگیر حالا درسای دیگ رو هم همینطوری بخون تا یک هفته
اخر هفته بیا ببین عربی رو تو چند ساعت خوندی چند تا تست زدی مثلا میگی عربی دوساعت خودم 30تا تست
حالا برنامتو بنویسم عربی 2ساعت 30 تست بعد به مرور ک راه افتادی بیشترش کن -
دختر پاییز بیا بیا بزنم دنبال ینفرم که براش لاک بزنم
️
موفق باشی@دختر-بهار منم شدیدا دلم لاک میخواد اومدم
مرسی توهم همینطور -
@دختر-بهار منم شدیدا دلم لاک میخواد اومدم
مرسی توهم همینطوردختر پاییز فدای تو
-
HADAF MAN میتونی کم کم فقط همه ک از اول عالی نبودن
ما تا رفتیم مدرسه یاد داشتیم بخونیم بنویسیم نه کم کم یاد گرفتیم
اون جاهایی ک تو بچگی از تکالیف و مشقا خسته میشدیم میگفتیم اصلانمیریم مدرسه یا خودمون رو به مریضی میزدیم تا یه روز نریم مدرسه
الانم مث همون روزاس فقط نگامون فرق میکنه فک میکنیم خیلی سخته اشکال نداره یکم استراحت کن بعدش کم کم شروع کن ولی نه به شکل بیخیالی همه ک از روز اول نمیتونن 10ساعت یا بیشتر مطالع داشته باشن
ببین یکی دوروز همینطوری درس بخون یه کتاب بردار مثلا عربی زمان بگیر حالا درسای دیگ رو هم همینطوری بخون تا یک هفته
اخر هفته بیا ببین عربی رو تو چند ساعت خوندی چند تا تست زدی مثلا میگی عربی دوساعت خودم 30تا تست
حالا برنامتو بنویسم عربی 2ساعت 30 تست بعد به مرور ک راه افتادی بیشترش کندختر پاییز اوهوم خیلی ممنون عزیز دل
-
خودت نوشتی
بعد استاد میگه خودت نوشتی یا کسی نوشته واست؟
بعد حالا باید ثابت کنی که خودم نوشتم /:
مگه باور میکنه -
دختر پاییز فدای تو
@دختر-بهار نشی ک حیفی
-
@دختر-بهار نشی ک حیفی
دختر پاییز
️
چیکارا میکنی -
دختر پاییز
️
چیکارا میکنی@دختر-بهار هیچی
-
حالم خوش میشه با تمام وجود وقتی حافظ به خبر خوب میخونم :))
- همت داشته باش. دست از غم بردار و به شادی بپرداز الان وقت پایکوبی است نه گوشه نشینی. طریق راستی و درستی را پیشه کن. آزاده باش و حرف دلت را بزن آنطور که می خواهی باش. طالع شما بسیار مبارک است خبر خوشی به شما می دهند که تمام حزن ها و غم ها یادتان می رود.
-
پروفایل سانیا رو می بینم فک می کنم آسِمان آبی اومده
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پروفایل سانیا رو می بینم فک می کنم آسِمان آبی اومده
من کلا یبار دوسال پیش با فیک اومدم اونم در دقایق اولیه توسط دوستان شناسایی شدم
-
بچهها کسی که تازه میاد انجمن چقد اعتبار داشته باشه تا تاپیک های غیر درسی رو ببینه؟
-
zeinab dehghani سلااام زینبی
خوبی؟
دانشگاه خوش میگذره
خواستم اینستا پیام بدم نبودی
گفتم بیام اینجا بگم
نیستی چه میکنی 🥺 -
یسری ادما چقدرررررررررررر پیچیده ان