هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
زیرآبی
@دختر-بهار -
دیگه تقریبا داره میشه ۱ساعت
مهشید حسن زاده 0 -
https://forum.alaatv.com/topic/4034/اهدای-کتاب/4?_=1627930054130
یه لحظه میاین اینجا؟
maryam111 -
حالانمیشه بیشتر صحبت کنی ?
یکم فکر کن شاید راه داشته باشه ... -
@narjes-hashemi سلام
میدونی ادم از کجا زورش میگیره
اینکه پدر مادرای ایرانی اغلبشون تشویق بچه ک نمیکنن ب کتاب خوندن وقتی هم بچه بخواد کتاب بخونه ی کاری میکنن ک ب غلط کردن بیوفته از بس میگن تو درستو بخون کافیه
امروز ی نفرو دیدم اینجوری بودا اصن خیلی بهم ریختم@dr-aryan سلام!
دقییییییقا
میدونی فاجعه تراز این چیه؟
اینکه مملکت ما مخصوصا آموزش پرورش مون سعی داره کتابایی رو جلوه بده که چیزی جز شست و شو مغزی وخیلی عذر میخوام چرت و مزخرف نیست
و ما متاسفانه در این عرصه نویسنده هامون خیلی بیکار تشریف دارنحوصلشون زیادی سرمیره...
هرچند که جدا از اینا داشتن دوتا مثل حافظ و سعدی کم چیزی نیست نویسنده درست نداریم ،یه صمد بهرنگی رو خوب داشتیم اونم یه کتاب ماهی سیاه کوچولو نوشت برچسب ضد انقلاب زدن روش
آقااااا با من از این بحثا نکنید دلم پرههی دارم بگما
-
@dr-aryan سلام!
دقییییییقا
میدونی فاجعه تراز این چیه؟
اینکه مملکت ما مخصوصا آموزش پرورش مون سعی داره کتابایی رو جلوه بده که چیزی جز شست و شو مغزی وخیلی عذر میخوام چرت و مزخرف نیست
و ما متاسفانه در این عرصه نویسنده هامون خیلی بیکار تشریف دارنحوصلشون زیادی سرمیره...
هرچند که جدا از اینا داشتن دوتا مثل حافظ و سعدی کم چیزی نیست نویسنده درست نداریم ،یه صمد بهرنگی رو خوب داشتیم اونم یه کتاب ماهی سیاه کوچولو نوشت برچسب ضد انقلاب زدن روش
آقااااا با من از این بحثا نکنید دلم پرههی دارم بگما
-
@dr-aryan خسته نباشید
-
@dr-aryan خسته نباشید
-
@dr-aryan با ریمیکست تنهات میزارم
-
@dr-aryan با ریمیکست تنهات میزارم
-
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi این کتابه هم ی مدته ترند شده زبان اصلیه ولی کلماتش ساده هستن اسمش the word wish i said
-
@narjes-hashemi خیلی وقت بود هیچ اهنگی ب فازم نمیخورد
ولی این ریمیکسه خیلی خوبه
با توضیحات بالا فک کنم هیجانمو توضیح دادم
تشکر@dr-aryan نگفتین معنی بیوتون و چی تو قلبم؟:/
-
@dr-aryan چون دو تا کلمع اولو بلد نیستم معنیشو
-
@dr-aryan اها ... ممنون