هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@masoumeh-shokrollahi بچه ها حل کردن
-
81Sobhan سلام سبحان خوبی؟
ی سوال داشتم ازت
ی بار گفتی کتاب موج یا فار:|( میدونی ک این دوتا رو قاطی میکنم) زیست برای بهمن بربعد مناسبهحالا ی سوال دارم
میخوام برا پایه کتاب داشته باشم(تا الان با تک پایه پیشرفتم) با توجه به این ک الان دی هست تقریبا
بنظرت پینوکیو بگیرم که فقط پایه است یا یکی از اون دوتای بالایی؟ -
-
توصیه هامو با آب طلا میتونن بنویسن بزن در و دیوار فروم...
-
توصیه هامو با آب طلا میتونن بنویسن بزن در و دیوار فروم...
amir ahmadi ب یک نکات ریزی اشاره میکنی ک تو ذهن هیچ بشری لحظه ای نیومده
-
@masoumeh-shokrollahi بچه ها حل کردن
amir ahmadi اوکی
-
amir ahmadi
ازت انتقام میگیرم دایی -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کلق=فی
ای رو خیلی درک میکنم
منم زیاد اینمدلی نوشتم :// -
دختر پسر خاله بابام
ننه جونش یعنی همون خاله بابام به ننه جون من یعنی مامان بابام گفته که نوه من که با اون نوه کوچیکت (یعنی من ) هم کلاس بود فرهنگیان اموزش ابتدایی رفته
بعد نوه کوچیکت چیکار کرده ؟
بعد تازه ننه جون من یادش افتاده که نمیدونه من دانشگاه م چی شده بعد زنگ زده به مامانم که میترا راستی چیشد ؟ و حالا چرا نرفتی فرهنگیان فلانی فلانی الان دانشجوعه
با انصاف ها خوبه من ازش یه سال و نیم کوچیکترم ):
باشه من قبول دارم اشتباه از من بوده
ولی اون به من چه آخه ؟ من تاحالا این بشری که میگینو تاحالا دیدم اصلا ؟
اصلا میشناسمش ؟ ))):
چی میشد ادم فامیل نداشت ؟ -
zeinab dehghani
میدونی چیه اگه نیومده بودم حسابت اصلا نمیدیدم چون تگش برام نیومده بود شایدم ندیده بودم
من تا حالا نشده برم اون چیزی که میگیو برا هیچکسی بخونم چون خودمم دوس ندارم کسی بره اون چیزو از من بخونه
و اون روز اگه اون شخص نیومده بود پی ویم و اونو نگفته بود تا وقتی که خودت نگفته بودی من نمیفهمیدم
من دلیلش را نمیدونم ولی اینو حتی اگه اون عددو نمیدونستم هم قبول میکردم و میکنم که حتما یه دلیل مشخص مثل همه دلیلات داری که نگفته بودیو حالا که گفتی یادم اومد یه خواب از فروم دیدم که تو به همه بچه ها گفتی و همه هم هعی ..... و ....
و بگم که حداقلش اگه الانم مثل قبل باشه و کس زیاد ندونه من خیلی خیلی خوشحالم که از اونایی ام که میدونه
و بخش دومش به من نباید مربوط باشه ها ولی 99 درصد مواقع تودلی هات عالی اند و خیلی چیزا میشه ازشون یادگرفت که این یکی از بهتریناش بود ( خوب هم میدونی که من وقتی تودلی هاتو یبارم بخونم تو ذهنم کاملا ثبت میشه)
و درباره جایی که بودی ان شاء الله خیلی خیلی خیلی خیلی کم اونجا بری چه خودت چه عزیزانت :))
و یه چیز دیگه اینکه من همیشه فکر میکردم اینجور پرستارا فقط تو سریالای پزشکی کره ای پیدا میشه
و دلم یه چیز دیگه هم میخواد اینجا نمیشه گفت بعدا میگم :|||
پ.ن: شد مثل ایمیل
ها یه چیز دیگه اینکه نشانکش زدم -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker بد نیست
تو چطور
همه چی خوب؟خداروشکر
بدون هیچ نظری کارو جلو میبرم فعلا -
دختر پسر خاله بابام
ننه جونش یعنی همون خاله بابام به ننه جون من یعنی مامان بابام گفته که نوه من که با اون نوه کوچیکت (یعنی من ) هم کلاس بود فرهنگیان اموزش ابتدایی رفته
بعد نوه کوچیکت چیکار کرده ؟
بعد تازه ننه جون من یادش افتاده که نمیدونه من دانشگاه م چی شده بعد زنگ زده به مامانم که میترا راستی چیشد ؟ و حالا چرا نرفتی فرهنگیان فلانی فلانی الان دانشجوعه
با انصاف ها خوبه من ازش یه سال و نیم کوچیکترم ):
باشه من قبول دارم اشتباه از من بوده
ولی اون به من چه آخه ؟ من تاحالا این بشری که میگینو تاحالا دیدم اصلا ؟
اصلا میشناسمش ؟ ))):
چی میشد ادم فامیل نداشت ؟@mitra-ism-rahmani
چقدر یاد خودم افتادم
ولی بدون فامیل و اطرافیان و همین خاله عموها چه بخوایم چه نخوایم جزیی از زندگی ما هستن اصن اگه نظر ندن میمیرن یه عده خب
من حتی بعد انتخاب رشته و قبولی هم میگفتن وای انقد درس خوندی بری این رشته بعد مثلا اون فامیل دور رو اولین بار بود میدیدم
میخوام بگم این حرفا همیشه هست فقط باید انقد قوی باشی ک هیچکدومش نتونه اثر بذاره روی ذهنت و تصمیماتت