هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
توصیه هامو با آب طلا میتونن بنویسن بزن در و دیوار فروم...
-
توصیه هامو با آب طلا میتونن بنویسن بزن در و دیوار فروم...
amir ahmadi ب یک نکات ریزی اشاره میکنی ک تو ذهن هیچ بشری لحظه ای نیومده
-
@masoumeh-shokrollahi بچه ها حل کردن😂
amir ahmadi اوکی😂😂
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شب بخیر جمیعا :hand_with_fingers_splayed:
مغزم سوخت امشب :exploding_head:خوب بخوابی😂
amir ahmadi
ازت انتقام میگیرم دایی :/ :face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کلق=فی
ای رو خیلی درک میکنم
منم زیاد اینمدلی نوشتم :// -
دختر پسر خاله بابام :/ ننه جونش یعنی همون خاله بابام به ننه جون من یعنی مامان بابام گفته که نوه من که با اون نوه کوچیکت (یعنی من ) هم کلاس بود فرهنگیان اموزش ابتدایی رفته :/ بعد نوه کوچیکت چیکار کرده ؟
بعد تازه ننه جون من یادش افتاده که نمیدونه من دانشگاه م چی شده بعد زنگ زده به مامانم که میترا راستی چیشد ؟ و حالا چرا نرفتی فرهنگیان فلانی فلانی الان دانشجوعه
با انصاف ها خوبه من ازش یه سال و نیم کوچیکترم ):
باشه من قبول دارم اشتباه از من بوده
ولی اون به من چه آخه ؟ من تاحالا این بشری که میگینو تاحالا دیدم اصلا ؟
اصلا میشناسمش ؟ ))):
چی میشد ادم فامیل نداشت ؟ -
zeinab dehghani :blue_heart:
میدونی چیه اگه نیومده بودم حسابت اصلا نمیدیدم چون تگش برام نیومده بود شایدم ندیده بودم :/
من تا حالا نشده برم اون چیزی که میگیو برا هیچکسی بخونم چون خودمم دوس ندارم کسی بره اون چیزو از من بخونه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
و اون روز اگه اون شخص نیومده بود پی ویم و اونو نگفته بود تا وقتی که خودت نگفته بودی من نمیفهمیدم
من دلیلش را نمیدونم ولی اینو حتی اگه اون عددو نمیدونستم هم قبول میکردم و میکنم که حتما یه دلیل مشخص مثل همه دلیلات داری که نگفته بودی <3 و حالا که گفتی یادم اومد یه خواب از فروم دیدم که تو به همه بچه ها گفتی و همه هم هعی ..... و ....
و بگم که حداقلش اگه الانم مثل قبل باشه و کس زیاد ندونه من خیلی خیلی خوشحالم که از اونایی ام که میدونه :)
و بخش دومش به من نباید مربوط باشه ها ولی 99 درصد مواقع تودلی هات عالی اند و خیلی چیزا میشه ازشون یادگرفت که این یکی از بهتریناش بود ( خوب هم میدونی که من وقتی تودلی هاتو یبارم بخونم تو ذهنم کاملا ثبت میشه :face_with_tears_of_joy: )
و درباره جایی که بودی ان شاء الله خیلی خیلی خیلی خیلی کم اونجا بری چه خودت چه عزیزانت :))
و یه چیز دیگه اینکه من همیشه فکر میکردم اینجور پرستارا فقط تو سریالای پزشکی کره ای پیدا میشه :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
و دلم یه چیز دیگه هم میخواد اینجا نمیشه گفت بعدا میگم :|||
پ.ن: شد مثل ایمیل :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:
ها یه چیز دیگه اینکه نشانکش زدم :beating_heart: -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker بد نیست
تو چطور
همه چی خوب؟خداروشکر
بدون هیچ نظری کارو جلو میبرم فعلا😕 -
دختر پسر خاله بابام :/ ننه جونش یعنی همون خاله بابام به ننه جون من یعنی مامان بابام گفته که نوه من که با اون نوه کوچیکت (یعنی من ) هم کلاس بود فرهنگیان اموزش ابتدایی رفته :/ بعد نوه کوچیکت چیکار کرده ؟
بعد تازه ننه جون من یادش افتاده که نمیدونه من دانشگاه م چی شده بعد زنگ زده به مامانم که میترا راستی چیشد ؟ و حالا چرا نرفتی فرهنگیان فلانی فلانی الان دانشجوعه
اصلا میشناسمش ؟ ))):
چی میشد ادم فامیل نداشت ؟@mitra-ism-rahmani
چقدر یاد خودم افتادم
ولی بدون فامیل و اطرافیان و همین خاله عموها چه بخوایم چه نخوایم جزیی از زندگی ما هستن اصن اگه نظر ندن میمیرن یه عده خب😂
من حتی بعد انتخاب رشته و قبولی هم میگفتن وای انقد درس خوندی بری این رشته بعد مثلا اون فامیل دور رو اولین بار بود میدیدم 😂
میخوام بگم این حرفا همیشه هست فقط باید انقد قوی باشی ک هیچکدومش نتونه اثر بذاره روی ذهنت و تصمیماتت -
اصلا میشناسمش ؟ ))):
اصلا میشناسمش ؟ ))):
@mitra-ism-rahmani
چقدر یاد خودم افتادم
ولی بدون فامیل و اطرافیان و همین خاله عموها چه بخوایم چه نخوایم جزیی از زندگی ما هستن اصن اگه نظر ندن میمیرن یه عده خب😂
من حتی بعد انتخاب رشته و قبولی هم میگفتن وای انقد درس خوندی بری این رشته بعد مثلا اون فامیل دور رو اولین بار بود میدیدم 😂
میخوام بگم این حرفا همیشه هست فقط باید انقد قوی باشی ک هیچکدومش نتونه اثر بذاره روی ذهنت و تصمیماتتمن حتی بعد انتخاب رشته و قبولی هم میگفتن وای انقد درس خوندی بری این رشته بعد مثلا اون فامیل دور رو اولین بار بود میدیدم
چه حس بدی
خیلی بده درک میکنم 🙂😢 -
همه زخم خورده ها😂
-
@mitra-ism-rahmani
چقدر یاد خودم افتادم
میخوام بگم این حرفا همیشه هست فقط باید انقد قوی باشی ک هیچکدومش نتونه اثر بذاره روی ذهنت و تصمیماتتآسِمان آبی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مرسی <3 نه اثر انچنانی نمیذاره فقط برا یه ساعت اعصابمو میریزه بهم ://