هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mitra-ism-rahmani
نه حالا زیادم تحقیقات انجام ندادما
فیک ک خب ن
ولی دوستانی داشتم و دارم بهتر از صدتا کارآگاه -
Sharllot سلام
پروفت چه خوشگلهمهشید حسن زاده 0
سلام مهشید
چشات خوشگله
پروفم نقاشیه از یه آشنایی تو ی انجمن دیگ
ازش اجازه گرفتم از نقاشیاش برا پروف استفاده کنم هنرش محشره -
Sharllot یعنی اگه اون دوستان تو دوستان من باشن و اطلاعات بهت داده باشن از من رسما با تانک میرم پی ویشون :|||
-
پوففف
-
مهشید حسن زاده 0
سلام مهشید
چشات خوشگله
پروفم نقاشیه از یه آشنایی تو ی انجمن دیگ
ازش اجازه گرفتم از نقاشیاش برا پروف استفاده کنم هنرش محشرهSharllot آره واقعا
خیلی حس خوبی به آدم میده این طرحش
رهایی قشنگی توشه... -
پوففف
-
@سجاد-ذوالفقاری سلام پسر
تقریبا
تو چطوری؟ -
بزرگمون مبگه اینو ازیادت نبر
که حاج احمدا ازهمه عاشق ترن...
.
آهنگ حاج احمدازیاسر بینام -
انتخاب رشته چقدر باشه، گرون محسوب میشه؟
-
حیف شد خواستم برم ۵۰ میلیون بدم واسه انتخاب رشته
که با رتبم، طرف پزشکی تهران منو در بیاره -
چه خلوته
-
@سجاد-ذوالفقاری سلام پسر
تقریبا
تو چطوری؟ -
هاااای
ایز اِنی بادی هیِر؟ -
"تمام؛ لیونل مسی رسما از بارسلونا جدا شد
خوآن لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا در نشست خبری که دقایقی پیش آغاز شد رفتن مسی را تایید کرد.
لاپورتا گفت:پس از بررسی قرارداد و بدهی های بزرگی که پیش بینی می شد و همینطور دستمزد بالا امکان تمدید قرارداد با مسی وجود نداشت. همچنین قوانین لالیگا اجازه نمی داد با این بازیکن قرارداد جدید امضا کنیم. می خواستند ما با شرکتی قرارداد ببندیم و باشگاه را مقروض کنند که من نخواستم این اتفاق بیفتد. من نمی خواهم باشگاه را برای ۵۰ سال بدهکار کنم تا بتوانم با بهترین بازیکن تاریخ قرارداد امضا کنم چون بارسا بالاتر از همه چیز است. مسی می خواست در بارسلونا بماند و او تمام تلاشش را کرد تا این اتفاق ممکن شود اما در نهایت لحظه ای فرا می رسد که باید به شکل سردی برنامه ریزی و آنالیز کنید و درباره علایق و محدودیت های باشگاه صحبت کنید.مسی شایسته همه چیز است. او پسر خوبی است و مشتاق بود در بارسا بماند و در این تیم به افتخاراتش بیفزاید. من خیلی ناراحتم اما ما بهترین تصمیم را برای باشگاه گرفتیم.
»OPT«"
اوکیه رئیس
قبولت داریم
حتما کار درست این بوده__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
"تمام؛ لیونل مسی رسما از بارسلونا جدا شد
خوآن لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا در نشست خبری که دقایقی پیش آغاز شد رفتن مسی را تایید کرد.
لاپورتا گفت:پس از بررسی قرارداد و بدهی های بزرگی که پیش بینی می شد و همینطور دستمزد بالا امکان تمدید قرارداد با مسی وجود نداشت. همچنین قوانین لالیگا اجازه نمی داد با این بازیکن قرارداد جدید امضا کنیم. می خواستند ما با شرکتی قرارداد ببندیم و باشگاه را مقروض کنند که من نخواستم این اتفاق بیفتد. من نمی خواهم باشگاه را برای ۵۰ سال بدهکار کنم تا بتوانم با بهترین بازیکن تاریخ قرارداد امضا کنم چون بارسا بالاتر از همه چیز است. مسی می خواست در بارسلونا بماند و او تمام تلاشش را کرد تا این اتفاق ممکن شود اما در نهایت لحظه ای فرا می رسد که باید به شکل سردی برنامه ریزی و آنالیز کنید و درباره علایق و محدودیت های باشگاه صحبت کنید.مسی شایسته همه چیز است. او پسر خوبی است و مشتاق بود در بارسا بماند و در این تیم به افتخاراتش بیفزاید. من خیلی ناراحتم اما ما بهترین تصمیم را برای باشگاه گرفتیم.
»OPT«"
اوکیه رئیس
قبولت داریم
حتما کار درست این بودهوالا من به لاپورتا اندازه جفت چشمام اعتماد دارم
یه کاتالان اصیله که باشگاه از هرچیزی براش مهمتره
دقیقا باشگاه وضعیت سال2007تا2004رو داره
همون سالا رونالدینیو فروخته شد به میلان
الانم مسی
توپ طلای هفتمشو یه جا دیگه جشن میگیره -
خب مسی هم از بارسا رفت
90دقیه اضافیه میارم شبای فوتبال بارسا
خدارو شکرت