هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
و من نمیخوام هیچ وقت به خانوادم ضربه بزنم
هرچند میدونم هرچقدرم فاصله بین منو مامان بابامم باشه اوناهم خیلی ضربه میبیننgomnam gharib پدر مادر هرچی هم که باشن فاصله نمیوفته بین تو و اونا و اینکه من یک صحنه هایی دیدم که به این نتیجه رسیدم هیچ بچه ایی از پدر و مادرش جدا نمیشه
-
gomnam gharib چی میخوای؟
@yasin-sheibak
نمیدونم گفتنش درسته یا نه -
@yasin-sheibak
نمیدونم گفتنش درسته یا نهgomnam gharib خوب پس نگو
-
@امیرمسعود-جعفری
۲۴ ساااعت چطوری میخوابی؟gomnam gharib میگم بیست و چهار ساعت منظورم یه خواب کامله نه اینکه واقعا بیست و چهار ساعت بخوابم
-
gomnam gharib پدر مادر هرچی هم که باشن فاصله نمیوفته بین تو و اونا و اینکه من یک صحنه هایی دیدم که به این نتیجه رسیدم هیچ بچه ایی از پدر و مادرش جدا نمیشه
@yasin-sheibak
داستان ما فرق میکنه
مطمئنم خیلی چیزا رو بعداز رفتنم میفهمن منظورم از رفتن رفتن به اون دنیاست -
gomnam gharib میگم بیست و چهار ساعت منظورم یه خواب کامله نه اینکه واقعا بیست و چهار ساعت بخوابم
@امیرمسعود-جعفری تشبیه کردی کردی یا کنایه بود؟
-
gomnam gharib خوب پس نگو
@yasin-sheibak
شهادت -
@yasin-sheibak
داستان ما فرق میکنه
مطمئنم خیلی چیزا رو بعداز رفتنم میفهمن منظورم از رفتن رفتن به اون دنیاستgomnam gharib خدا نکنه همیشه تندرست باشی
-
@yasin-sheibak
شهادتgomnam gharib اوهوم
-
@امیرمسعود-جعفری تشبیه کردی کردی یا کنایه بود؟
-
@yasin-sheibak
شهادتgomnam gharib
خیلی بهش فکرکردم خیلی
تو قسمت اعتقادات مذهبی یه داستانی برای بچه ها ازخودم تعریف کرده بودم و بعد اون و مطالعاتم خب خیلی راجع بهش فکرکردم خیییلی -
@yasin-sheibak
شهادتgomnam gharib مگه چیزی بهتر از اینم هست؟🥲
-
@امیرمسعود-جعفری نه اتفاقا اصلا فارسی نمیخونم
-
@امیرمسعود-جعفری نه اتفاقا اصلا فارسی نمیخونم
-
gomnam gharib
خیلی بهش فکرکردم خیلی
تو قسمت اعتقادات مذهبی یه داستانی برای بچه ها ازخودم تعریف کرده بودم و بعد اون و مطالعاتم خب خیلی راجع بهش فکرکردم خیییلیgomnam gharib ولی من یک چیزه دیگه رو بیشتر دوست دارم تجربه کنم دیدی یک مدت تو اون دنیا هست و بعد دوباره برمیگردن؟؟
زندگی پس از زندگی -
gomnam gharib خدا نکنه همیشه تندرست باشی
@yasin-sheibak
شهادت خوبه
اینکه بری ولی زنده باشی اینکه بری و بتونی همچنان به مردمت کمک کنی اینکه بری و بتونی برای بقیه دعا کنی و خدا مستجاب کنه دعاتون اینکه قبل اینکه عزرائیل بیاد خودت بری اینکه خدا خودش بیاد سراغت اینکه تو راه خدا قربانی میشی
همشون خیلی قشنگن -
@yasin-sheibak بدت میاد از درس فارسی؟
از هر درسی بدت میاد ازش فرار نکن میشی مثل ماجرای من و شیمی@امیرمسعود-جعفری بدم نمیاد نمیدونم چیشو بخونم
-
@yasin-sheibak
شهادت خوبه
اینکه بری ولی زنده باشی اینکه بری و بتونی همچنان به مردمت کمک کنی اینکه بری و بتونی برای بقیه دعا کنی و خدا مستجاب کنه دعاتون اینکه قبل اینکه عزرائیل بیاد خودت بری اینکه خدا خودش بیاد سراغت اینکه تو راه خدا قربانی میشی
همشون خیلی قشنگنgomnam gharib بلی زیباس گلم
-
@امیرمسعود-جعفری بدم نمیاد نمیدونم چیشو بخونم