هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
میخوام برم گریه کنم
این بهداشت چه -نیه
بزارین برم سر دینی. قول میدم جیکم در نیاد
-
@yasin-sheibak یس
مجتبی ازاد منو کشوندی اینور خودت اینوری
-
میخوام برم گریه کنم
این بهداشت چه -نیه
بزارین برم سر دینی. قول میدم جیکم در نیاد
amirmohammad shakeri داداش کتاب پزشکیه :| از ناباروری تا هرچی گیرشون اومده چپوندن اصن تو مخم نمیره .
-
مجتبی ازاد منو کشوندی اینور خودت اینوری
@yasin-sheibak من همه جا هستم
-
@yasin-sheibak من همه جا هستم
مجتبی ازاد مث خودمی منم همجا هستم
-
این بهداشت چیه بچه ها?؟
-
Hhh Hh خب من معمولا بدون سانسور و زیر نویس میبینم . خودت حالا مشکلی نداره برات ولی منی ک پسرم از سمت خانواده بد شمرده میشه ضد دین و این حرفا . امید وارم درک کرده باشی
مجتبی ازاد
درسته
انیمه ژانرای مختلفی داره
شما میتونید خوب هاش رو انتخاب کنید
ضمنا اونایی که زیرنویس دارن همشون زبان اصلی و بدون سانسورن. یادمونم نره کلا فیلم و یا انیمه های خارجی بر اساس چارچوب اسلامی ساخته نمیشه و انتظار چنین چیزایی رو داریم
اگه چنین چیزی هم بود میزنیم جلو -
اینو جدی میگما
من سر هیچ درسی تو این 12 سال ، اینقدر حس نکرده که "فقط برم یه غلط دیگه ای بکنم. فقط بذارم برم". خیلی چندشه
یعنی واقعا میرم سر کتابش ، شکمم یه جوری میشه یه حسایی دارم که اصلا خوشایند نیست
-
این بهداشت چیه بچه ها?؟
gomnam gharib یک کتاب از سال دوازدهم
-
این بهداشت چیه بچه ها?؟
gomnam gharib یه درسه تو دوازدهم (دقیقا تو سال کنکور
) گذاشتن برای آموزش بهداشت و اینکه تو نهایی و دی ماه ازش آزمون میگیرن
-
این بهداشت چیه بچه ها?؟
gomnam gharib کتابی هست ک در مورد ناباروری زنان به پسران میگوید تا زدن تریاک ک باعث اروج به اسمان میشود .
-
اینو جدی میگما
من سر هیچ درسی تو این 12 سال ، اینقدر حس نکرده که "فقط برم یه غلط دیگه ای بکنم. فقط بذارم برم". خیلی چندشه
یعنی واقعا میرم سر کتابش ، شکمم یه جوری میشه یه حسایی دارم که اصلا خوشایند نیست
amirmohammad shakeri یه دور خوندمش قشنگ تا قبل امتحان اش فک میکردم چیزی حالیم نیست اما وقتی برگه رو دادن همه رو جواب دادم
-
amirmohammad shakeri یه دور خوندمش قشنگ تا قبل امتحان اش فک میکردم چیزی حالیم نیست اما وقتی برگه رو دادن همه رو جواب دادم
@آرمان-میرانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه دور قشنگ خوندیش؟
یا یه دور خوندیش ، بعد قشنگ فکر میکردی هیچی حالیت نیست؟
همین برم فق روخونی بکنم بسه؟
-
مجتبی ازاد
درسته
انیمه ژانرای مختلفی داره
شما میتونید خوب هاش رو انتخاب کنید
ضمنا اونایی که زیرنویس دارن همشون زبان اصلی و بدون سانسورن. یادمونم نره کلا فیلم و یا انیمه های خارجی بر اساس چارچوب اسلامی ساخته نمیشه و انتظار چنین چیزایی رو داریم
اگه چنین چیزی هم بود میزنیم جلوHhh Hh حالا جلو ک ستمه پول نتش رو دادی حداقل ببین شاید نکته ای چیزی نهفته باشه .
بعدش هم این برای یک دبیرستانی زشته خب پاشن میان بگن این چوب حالا یک بوسه یا دستی کشیده شده نبین پسرم . :| -
gomnam gharib کتابی هست ک در مورد ناباروری زنان به پسران میگوید تا زدن تریاک ک باعث اروج به اسمان میشود .
مجتبی ازاد مجتبی؟!
-
مجتبی ازاد مجتبی؟!
@yasin-sheibak داداش بخند میرسی به درسش خخخ
-
@yasin-sheibak داداش بخند میرسی به درسش خخخ
مجتبی ازاد انشاالله میرسیم یه کاری میکنیم