هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Marzieh Abouei من دیشب طی یک جنگ پیروز شدم مدرسه نرم بعد نوبت بعد صبح مدیر زنگ زد تاکید خاصی کرد حضور پیدا کنیم وگرنه تمام دروس صفر میدن . ادم انقدر دی...س
مجتبی ازاد منو میکشه مد نرم ی معاون داریم ی تنه توانایی ساپورت کل شهر ها رو به عنوان گشت ارشاد داره(:
-
@f-seif-0 خنثی؟ :))
منم همین طور که تو گفتی
آدم می ترسه بگه خوب نیست خدا سوسکش کنه@d-fateme-r ای پنیر مارا نمیدی
-
@f-seif-0 دوازدهمی امسال؟
-
دوستان در گذاشتن انواع قلب دقت کنید هر قلبی معنای خاص خودشو داره .
برید بخونید گاف ندید یک چیز نفرستین که بعد متوجه بشین تا صد سال نتونید سرتون رو بالا بگیرید -
amir ahmadi
من معدمو دادم برا تلو@سجاد-ذوالفقاری بعید میدونم ببینم بعد چلو
-
برید بخونید گاف ندید یک چیز نفرستین که بعد متوجه بشین تا صد سال نتونید سرتون رو بالا بگیریدمجتبی ازاد اهمیتی نداره واس من
-
برید بخونید گاف ندید یک چیز نفرستین که بعد متوجه بشین تا صد سال نتونید سرتون رو بالا بگیریدمجتبی ازاد فقط قلب بنفش مورد داره :|
-
مجتبی ازاد منو میکشه مد نرم ی معاون داریم ی تنه توانایی ساپورت کل شهر ها رو به عنوان گشت ارشاد داره(:
Marzieh Abouei یا ابلفضل . گشت ارشاد .
معاون های پسرا اهل دلن درک میکنن بجای نهی میان راهکار میدن . دمشون گرم
-
چرا نمیفهمم چی میگید؟
-
مجتبی ازاد فقط قلب بنفش مورد داره :|
@f-seif-0 مورد ک بیشترشون مورد داره مثا یکی بیاد در جواب یک پستی قلب تپنده بفرسته این یعنی دل اون پیش اینه . ولی یارو منظورش ممنون بابت لطفت هست . حالا بنفش یکم سطح لولش بالاتر
-
@سجاد-ذوالفقاری بعید میدونم ببینم بعد چلو
amir ahmadi
عشق است زیرزمینی های اهلِ دلو -
چرا نمیفهمم چی میگید؟
@narjes-hashemi دلت پاکه شما .
-
@f-seif-0 اوخ /: منم بودم /: البته که تو از پسش برمیای اما درک می کنم چقدر سخته :))
-
Marzieh Abouei یا ابلفضل . گشت ارشاد .
معاون های پسرا اهل دلن درک میکنن بجای نهی میان راهکار میدن . دمشون گرم
مجتبی ازاد کجاااییی این حتی به جورابم گیر میده(: مورد داشتیم مدرسه به رنگ کیف هاشونم گیر میداده
-
@f-seif-0 اوخ /: منم بودم /: البته که تو از پسش برمیای اما درک می کنم چقدر سخته :))
-
@d-fateme-r ای پنیر مارا نمیدی
amir ahmadi
U؟ -
مجتبی ازاد کجاااییی این حتی به جورابم گیر میده(: مورد داشتیم مدرسه به رنگ کیف هاشونم گیر میداده
Marzieh Abouei بگو براچی دخترا اینقدر از ناظماشون بدشون میاد . هی هی بیچاره ها .
-
@f-seif-0 یکم تلاش بیشتری نسبت به بقیه می خواد فقط
نشد نداره :))