هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg چرا تو پروفایل گربس
Parsa Amini چون من پیشی دوووصص
-
M Tg یه پیشییی هسسس هرروز میاد پشت شیشه اتاقم میشینه🥲
-
حسم میگه شماها @F-Seif-0 Marzieh Abouei gomnam gharib 0 M Tg کم کمش 7 تا 9 کیلو اضافه وزن دارید . :| حس بدیه Marzieh Abouei @F-Seif-0 شما ها که تو عکس هاتون هم اضافه وزن موج میزنه پاشید لاغر کنید یک سال دیگه دانشگاه براتون معجزه میکنه بمولا :crossed_fingers_medium-light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
مجتبی ازاد
حستون واسه خودتون مهم نیست
😆 -
مجتبی ازاد من 58 کیلوام قدمم 166
کاااملن ایده الم :|
پیشته خونتون پیشته :|@f-seif-0 امکان نداره توبسکتبال میری قدت کوچیکتر از منه؟ من قد کوتاه کلاس میدونم خودمو :|
-
M Tg 😐😑من دوس ندارم ولی
-
@f-seif-0 امکان نداره توبسکتبال میری قدت کوچیکتر از منه؟ من قد کوتاه کلاس میدونم خودمو :|
مجتبی ازاد
قدتون چقدره؟ -
M Tg 😐😑من دوس ندارم ولی
-
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وای خودااا😍😍🤗
-
مجتبی ازاد
قدتون چقدره؟gomnam gharib 0 من قدم ۱.۸۶ هست خیلیم خواستگار دارم
-
@f-seif-0 امکان نداره توبسکتبال میری قدت کوچیکتر از منه؟ من قد کوتاه کلاس میدونم خودمو :|
مجتبی ازاد خب من هنوز 6 ماهه که میرم
بعدم من دیگ قدم رشد نمیکنه :|
خیلی وقته استپم -
gomnam gharib 0 من قدم ۱.۸۶ هست خیلیم خواستگار دارم
Parsa Amini
اوووه ۱۸۶؟؟؟
واااای چرا اتقدررر بلنددد؟؟؟ -
مجتبی ازاد شما همیشه حسات راجب من اشتباه میگه من ۴۹ کیلو هستم
M Tg نه انصافا 49 کیلو ؟؟؟؟؟؟؟ شما از اونور بوم افتادی افت وزن داری . خیلی هم زیاد 49 ؟؟؟؟؟ نمیشه هرجور حساب میکنم مگه میشه کنکوری و این وزن ؟
-
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
😂😂🤣🤣
تو مجازی ماشالا همه ۱۸۰ به بالان
بیرون میرم همه پسرا قد کوتاه میشن نمیدونم چرا😂 -
M Tg نه انصافا 49 کیلو ؟؟؟؟؟؟؟ شما از اونور بوم افتادی افت وزن داری . خیلی هم زیاد 49 ؟؟؟؟؟ نمیشه هرجور حساب میکنم مگه میشه کنکوری و این وزن ؟
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ورزشکار هم هستم
-
مجتبی ازاد من کمبود وزنم دارم(:
Marzieh Abouei شما عکستون گویا همه چیز هست :face_with_tears_of_joy: کم کمش 8 کیلو باید اب کنی .
-
ولی خداییش اینجا پسرا خیلی قد بلندن تو شهرما
حداقلش ۱۷۶ هستن -
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
😂😂🤣🤣
تو مجازی ماشالا همه ۱۸۰ به بالان
بیرون میرم همه پسرا قد کوتاه میشن نمیدونم چرا😂M Tg 😐الان عکس پامو بفرسم متوجه میشی سایز پام ۴۵ هست
-
Parsa Amini
اوووه ۱۸۶؟؟؟
واااای چرا اتقدررر بلنددد؟؟؟gomnam gharib 0 هنوز بلند نیست کهه یکی ع پسرای باشگاهمون یک و نود و هشت بود کلا حس میکردم نردبون کنارنه دیگه😑💔
-
gomnam gharib 0 هنوز بلند نیست کهه یکی ع پسرای باشگاهمون یک و نود و هشت بود کلا حس میکردم نردبون کنارنه دیگه😑💔
Marzieh Abouei آره واقعا
-
gomnam gharib 0 هنوز بلند نیست کهه یکی ع پسرای باشگاهمون یک و نود و هشت بود کلا حس میکردم نردبون کنارنه دیگه😑💔
Marzieh Abouei
وای