هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reyhaneh Moradi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
sina bigdeli اوه بابای من اونطوری نیست البته به داداشم میداد به من که رسید گفته گواهینامه بعد ماشین
البته گواهینامه رو بگیرم ماشین کلا دست من میوفته شکر خدا اعتماد دارهسر داداشت اتفاقاتی افتاد که ازشون تجربه کسب کردن؟
رانندگی اقایون خیلیییی خوبه مگنمیدونی
M Tg میدونی بیشتر پسرایی که پشت فرمون میشنن چون گواهینامه ندارن اگه وحشیانه هم رانندگی کنن حواسشون خیلی بالاعه که نزنه ولی گواهینامه بگیر میگه خوب گواهینامه دارم چیزی نمیشه و بدتر میشه دیدم که میگم
-
Reyhaneh Moradi نه تا زمانی که گواهینامه نداشت خوب رانندگی میکرد گواهینامه گرفت یکم خراب تر شد
خوب بزار برات از تجربه ها بگم
1-پسرخالم بدون گواهینامه ماشین رو گرفت زد و چون گواهینامه نداشت در رفت
2- یکی از پسرای دوستای فامیلی مون جوری ماشین رو زده بود که دیوار ریخته بود رو ماشین
3- تازگی ها پسر اون یکی دوست خانوادگی مون هم زده ماشین رو به یکی به چوخ داده
همه اینا گواهینامه نداشتن@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Reyhaneh Moradi نه تا زمانی که گواهینامه نداشت خوب رانندگی میکرد گواهینامه گرفت یکم خراب تر شد
2- یکی از پسرای دوستای فامیلی مون جوری ماشین رو زده بود که دیوار ریخته بود رو ماشین
همه اینا گواهینامه نداشتنگواهینامه کارو خراب کرده
باباهاشون چی میکشن از دستشون؟
به ما هم بدن بکشیم -
sina bigdeli اوه بابای من اونطوری نیست البته به داداشم میداد به من که رسید گفته گواهینامه بعد ماشین
البته گواهینامه رو بگیرم ماشین کلا دست من میوفته شکر خدا اعتماد داره@yasin-sheibak
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته گواهینامه رو بگیرم ماشین کلا دست من میوفته شکر خدا اعتماد دارهسر داداشت اتفاقاتی افتاد که ازشون تجربه کسب کردن؟
رانندگی اقایون خیلیییی خوبه مگنمیدونی
اون که ۱٠٠ درصد
ولی باباها وقتی ماشین میدن اصولا یه اتفاقاتی میفته که با ماشین خود ادم اونجوری نمیشهReyhaneh Moradi کلا بابای من رو ماشین حساسه منظورم اینکه رو درست بودنش یعنی تابحال نشده بی خیال باشه سر ماشین!
-
M Tg میدونی بیشتر پسرایی که پشت فرمون میشنن چون گواهینامه ندارن اگه وحشیانه هم رانندگی کنن حواسشون خیلی بالاعه که نزنه ولی گواهینامه بگیر میگه خوب گواهینامه دارم چیزی نمیشه و بدتر میشه دیدم که میگم
@yasin-sheibak این خیلی حقه
-
-
همه اینا گواهینامه نداشتنگواهینامه کارو خراب کرده
باباهاشون چی میکشن از دستشون؟
به ما هم بدن بکشیمReyhaneh Moradi هیچ هرکدوم که ماشین رو زدن 30 میلیون خرج برداشته!!
حالا اولی پسرخالم ماشین 405 بود از یکی های ما خوب بود
ولی دوتا دیگه چینی بود که قطعه پیدا نمیشد -
Reyhaneh Moradi کلا بابای من رو ماشین حساسه منظورم اینکه رو درست بودنش یعنی تابحال نشده بی خیال باشه سر ماشین!
Reyhaneh Moradi کلا بابای من رو ماشین حساسه منظورم اینکه رو درست بودنش یعنی تابحال نشده بی خیال باشه سر ماشین!
برعکس بابای من خیلی بیخیاله سر ماشین
️
-
M Tg جدول و از پشت زدن پیش اومده
-
برعکس بابای من خیلی بیخیاله سر ماشین
️
Reyhaneh Moradi نه بابای من جزو اون دسته هاست که به فنی ماشین خیلی حساسه
-
Reyhaneh Moradi هیچ هرکدوم که ماشین رو زدن 30 میلیون خرج برداشته!!
ولی دوتا دیگه چینی بود که قطعه پیدا نمیشد@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی دوتا دیگه چینی بود که قطعه پیدا نمیشدچینی قطعه ش پیدا نشده... این بده
چینی که باید پیدا شه -
-
این ۱۲۰ تومن خیلیه
-
این ۱۲۰ تومن خیلیه
-
ولی دوتا دیگه چینی بود که قطعه پیدا نمیشدچینی قطعه ش پیدا نشده... این بده
چینی که باید پیدا شهReyhaneh Moradi نه چینی خیلی سخت پیدا میشه اصلا نیست البته ماشین هایی مثل اریزو 5 تیگو5 ام وی ام اینا که معروف ترن هست قطعه ولی مثل اریو برلیناس اینا کمه!
-
تا چپ نشده ماشین ینی ب خیر گذشته
-
پیش میاد واقعنی
عادیهM Tg اوهوم
-
Reyhaneh Moradi نه چینی خیلی سخت پیدا میشه اصلا نیست البته ماشین هایی مثل اریزو 5 تیگو5 ام وی ام اینا که معروف ترن هست قطعه ولی مثل اریو برلیناس اینا کمه!
Reyhaneh Moradi نه چینی خیلی سخت پیدا میشه اصلا نیست البته ماشین هایی مثل اریزو 5 تیگو5 ام وی ام اینا که معروف ترن هست قطعه ولی مثل اریو برلیناس اینا کمه!
من فکر میکردم حالا که چینی ها رخنه کردن به بازار ایران...
-
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این ۱۲۰ تومن خیلیه
من هنوز نفهمیدم چیه
لپ لپه
-
اگه گفتین الان کجااام