هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Alireza Varamanzar خیلی خوبه
arthur morgan اره
-
علیرضا تمدنی
من ایران رو با همه چیش دوست دارم
حالا هست مشکلات نمیشه انکارش کرد
هست بی عدالتی بازم نمیشه انکارش کرد
ولی علاقه ای به مهاجرت ندارم
دیگه هیچ جای دنیا پیدا نمیشه که توش مشکل نباشه
نمیشه از مشکلات فرار کرد
باید حلشون کرد
حتی نمیشه حذفشون کردGharibe Gomnam کشور های شمال اروپا مثل سوئد . و ژاپن و کشور هایی تفریحاتی مثل مالدیو . اینجا مشکل پیدا کردی خبرم کن . امارات همین پایینمون رشد اقتصادیش تو کرونا چند برابر شده .
-
مهشید حسن زاده 0
به به
من خیلی میخوابیدم
یه بار تو عالم خواب رفیقم برام زنگ میزنه و منم با چشم بسته باهاش حرف میزدماصلا متوجه نمیشدم بهش چی میگفتم
یا مثلا توی خواب داشتم میخندیدم خواهرم میزنه توی صورتم
ولی من همچنان خواب بودم و خنده میکردم
Alireza Varamanzar من خیلیییی نمیخوابم انصافا توساعت بدیه میدونین...
مثلا شب تاصب بیدارم بد که همه تازه پامیشن منتازه میرم بخوابمبراهمین ب چشم میاد
.
پ.ن:وی خیلی نرمممم رکورد۱۹ساعته اش را پنهان میکند -
Gharibe Gomnam تازه یکبار دندونش هم افتاد
-
.
پ.ن:وی خیلی نرمممم رکورد۱۹ساعته اش را پنهان میکندمهشید حسن زاده 0 خسته نباشید
-
Gharibe Gomnam کشور های شمال اروپا مثل سوئد . و ژاپن و کشور هایی تفریحاتی مثل مالدیو . اینجا مشکل پیدا کردی خبرم کن . امارات همین پایینمون رشد اقتصادیش تو کرونا چند برابر شده .
مجتبی ازاد
حقیقتش الان حوصله بحث ندارم
منظورم فقططط رشد اقتصادی نبود
کلا منظورم مشکل بود
مشکل هرچیزی میتونی باشه
فقط اقتصادی نیست -
بهترین کشور برای مهاجرت کردن کجاس؟
علیرضا تمدنی سوئد ژاپن یا امارات . بقیه کشور ها هم تراز با ایران مشکلات دارن . انگلیس و المان تراز اقتصادیشون سقوط کرده پایین . این کشور ها خاورمیانه ای ها رو به چشم تروریسم نمیبینن . یکم توش راحت تر هست ادم
-
.
پ.ن:وی خیلی نرمممم رکورد۱۹ساعته اش را پنهان میکندمهشید حسن زاده 0
مهشید چرا از جواب دادن طفره میری؟ -
یکبار یکی گربه بود خودش را می مالید صورتم را اوردم جلو که کلش را بماله به صورتم یک دفعه ای پا پنجه اش زد با چشم خون اومد
-
یکبار یکی گربه بود خودش را می مالید صورتم را اوردم جلو که کلش را بماله به صورتم یک دفعه ای پا پنجه اش زد با چشم خون اومد
-
-
دیگ از این کارا رو نکن
-
Gharibe Gomnam کشور های شمال اروپا مثل سوئد . و ژاپن و کشور هایی تفریحاتی مثل مالدیو . اینجا مشکل پیدا کردی خبرم کن . امارات همین پایینمون رشد اقتصادیش تو کرونا چند برابر شده .
مجتبی ازاد موافقم ولی همونارو کی رشد داده؟
آدما آزادن جاییکه میخوان زندگی کنن اما؛این نافی وظیفشون برای خدمت ب کشورشون نیست!
اینجا خاک ماست,,,کلی هزینه دادیم براش...اینجا هویتمونه...بهترین خاطراتمون اینجا بوده,,,دیدن خونوادمون,,,قدم برداشتنمون,,,رفیق پیداکردنامون,,,
پس هرجای دنیام که باشیم مهم نیست,مهم اینه باید دینمونو بش ادا کنیم,,,حالاهرکدوم ب نوبه خودمون... -
دیگ از این کارا رو نکن
Alireza Varamanzar دوباره کردم ولی گربه ای پیدا نشد
-
Alireza Varamanzar دوباره کردم ولی گربه ای پیدا نشد
-
مهشید حسن زاده 0 خسته نباشید
Alireza Varamanzar سلامت باشید
-
Alireza Varamanzar بله یادش بخیر مرم را بلند می کردم می نداختمش هوا وول می خورد اینقدر بعد پیشونیم را می گذاشتم روی پیشونیش
-
Alireza Varamanzar بله یادش بخیر مرم را بلند می کردم می نداختمش هوا وول می خورد اینقدر بعد پیشونیم را می گذاشتم روی پیشونیش
arthur morgan ویی
-
Alireza Varamanzar خیلی باحال بود بعد روی تخت که می خوابیدم می مد پاهام را با پنجه اش می گرفت اینقدر درد داشت گاز هم می گرفت ولی ملایم بود
-
مهشید حسن زاده 0
مهشید چرا از جواب دادن طفره میری؟Gharibe Gomnam منتظر جوابم,برسه دستم بت میگم دتری