هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری بعد تو باید انجمن رو بستری کنن یکم ازون خوبیاتو بده به پرستارا بریزن تو سرم در طول هفته سرم بزنن بهش زنده بمونه
ببخشید نا امیدت میکنم نمیشه چون کل خوبیا بدون من معنا نداره همون اخر هفته میام همه استفاده کنن
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری اخ دلم
اخیی این یکی هم فهمید آخر هفته میام خوشحال شد
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
چی میتونم بهت بگم بنده خدابه من چیزی نگو
واسه انجمن بعد از من دعا کن@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری آف شو لعنتی
چشم
-
ای بابا باید برم...
دیگه کی سم میگه تو تودلیسانیایی
برو -
ای بابا باید برم...
دیگه کی سم میگه تو تودلیسانیایی
برو -
Amir 6 نمیشه داداش
به طور عادی بخوای بری، سوال درسی برات پیش میاد و مجبور میشی واسه رفع اشکال، بیای سوالتو بپرسی
امتحان کردم که میگم@infinitie-a
آره خب اینم درسته
اگه عملی بشه و کسی نیاد واقعا خیلی وقتای غیردرسی صرفه جویی میشه
و به نظرم کسی هم که میتونه و کسی رو داره جواب سوالشو اونجا بپرسه و کلا گوشی دست نگیره این یک سال رو خیلی بهتره
چون یه کنکوری سال کنکور اگه بخواد وقتشو تلف کنه همه جا براش سرگرم کننده میشه و اینجا نیاد هزارجا دیگه هست به نظرم -
Amir 6
من خودمم اینجوری دوست دارم مثلا دو ماه نباشم
ولی خب خیلی سوال پیش میاد
اگر از حرف زدن با بچه ها فاکتور بگیرم -
@sania-andiravan
آره خب کسی که سوال داره و کسی نیست ازش بپرسه باید اینجا باشه حداقل یک روز در هفته رو -
خب ۱۲ و ۲ دیقه است
-
-
دوتا کتاب پیشنهادی دارم وقت داشتین بخونین برای کنکوریای 1400 به قبل که دیگه از شر کنکور راحت شدن :
یکی how to think like a roman emperor کتاب یه کوچولو فلسفیه. خودم به پیشنهاد pewdiepie گرفتمش
یکی هم Mein Kampf (نبرد من) اثر ادولف هیتلر. با توجه به این که غالب ایرانیا (یی که خودم تو سایتای مختلف دیدم یا باهاشون حرف زدم) طرفدار هیتلرن و کم دیدم ایرانیی که از هیتلر بدش بیاد ، واسه همین پیشنهادش میکنم -
دوتا کتاب پیشنهادی دارم وقت داشتین بخونین برای کنکوریای 1400 به قبل که دیگه از شر کنکور راحت شدن :
یکی how to think like a roman emperor کتاب یه کوچولو فلسفیه. خودم به پیشنهاد pewdiepie گرفتمش
یکی هم Mein Kampf (نبرد من) اثر ادولف هیتلر. با توجه به این که غالب ایرانیا (یی که خودم تو سایتای مختلف دیدم یا باهاشون حرف زدم) طرفدار هیتلرن و کم دیدم ایرانیی که از هیتلر بدش بیاد ، واسه همین پیشنهادش میکنمamirmohammad shakeri داداش حرکت دایره ای برای شماست رشته ریاضیا درسته
-
میدونستم امروز قرار نیس خوب پیش بره
ولی دیگ قرار نبود اینقد بد باشه
اخه دیگ این یکیو انتظارشو نداشتم
مگ میشه اخه -
یکی هم Mein Kampf (نبرد من) اثر ادولف هیتلر. با توجه به این که غالب ایرانیا (یی که خودم تو سایتای مختلف دیدم یا باهاشون حرف زدم) طرفدار هیتلرن و کم دیدم ایرانیی که از هیتلر بدش بیاد ، واسه همین پیشنهادش میکنمamirmohammad shakeri
How about you? You like him?! -
یکی هم Mein Kampf (نبرد من) اثر ادولف هیتلر. با توجه به این که غالب ایرانیا (یی که خودم تو سایتای مختلف دیدم یا باهاشون حرف زدم) طرفدار هیتلرن و کم دیدم ایرانیی که از هیتلر بدش بیاد ، واسه همین پیشنهادش میکنمamirmohammad shakeri
آقا چرا فرافکنی میکنی :|کدوم آدم عاقلی از کشتار خوشش میاد؟ چه ایرانی چه غیرایرانی؟
-
مگ میشه اخه@masoumeh-shokrollahi چرا همش اینطوریبی میشه
-
مگ میشه اخه@masoumeh-shokrollahi
هر روز اتفاقات بد و خوب تو زندگی هر انسانی رخ میده، اینکه مقدار اتفاقای خوب بیشتر از بد باشه دلیل نمیشه اون طرف روزش خوب بوده، پس این مهمه که آدم چه نگاهی به اتفاقی که افتاده داره، شاید همون اتفاق بد تو نگاه یه ادم دیگه خوب باشه