هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mitra-ism-rahmani
تو به تمسخر میگیری. ولی اگه نگاه کنی دور تا دورت و توی تمام مکالمات روزمرهٔ همه، داریم از واژگان بیدلیلِ بیگانه استفاده میکنیم...
کیوت، ساری، اوکی، مرسی، ویدئوکال، هانی، مَسِیج و و و و و و...
و خب این غمانگیزه...
یه سری از واژهها واژهای علمیان، واژههای جهانیان، اسامی اختراعن. اونا قضیهشون فرق میکنه. دقیقا حرکت احمقانهای که آقای حداد عادل داره میزنه. با همون فرهنگستانِ چرتِ نمیدونم چی چیش.
ولی داریم با دست خودمون زبان مادری رو به فنا میدیم... و کسی ناراحتش نیست...@danial-hosseiny سلام
من الان این پیام شما رو خوندم و خیلی خوشحال شدم از این بابت که هنوزم کسایی پیدا میشه که برای دل میسوزونن برای زبان فارسی و هم ناراحت که...
به شدت هم موافق این موضوع هستم . -
@danial-hosseiny سلام
من الان این پیام شما رو خوندم و خیلی خوشحال شدم از این بابت که هنوزم کسایی پیدا میشه که برای دل میسوزونن برای زبان فارسی و هم ناراحت که...
به شدت هم موافق این موضوع هستم .@nazanin-mirzai
من به حرمت چشمای از دست رفتهٔ رودکی، عمر سی سالهٔ فردوسی، تلاشای سعدی و حافظ، دستِ زحمتکش دهخدا و ذهن خلاق شاملو و هزاران هزاران هزار نفر دیگه که عمر و جون و مالشون رو پای این فرهنگ و زبان گذاشتن، خجالت میکشم اگر که جایی بتونم ولی جلوی از دست رفتن زبان مادریم رو نگیرم،اگر که ناراحت نشم از خراب شدن ذرهای از این کتیبهٔ چندین و چند هزار ساله... -
@mitra-ism-rahmani
تو به تمسخر میگیری. ولی اگه نگاه کنی دور تا دورت و توی تمام مکالمات روزمرهٔ همه، داریم از واژگان بیدلیلِ بیگانه استفاده میکنیم...
کیوت، ساری، اوکی، مرسی، ویدئوکال، هانی، مَسِیج و و و و و و...
و خب این غمانگیزه...
یه سری از واژهها واژهای علمیان، واژههای جهانیان، اسامی اختراعن. اونا قضیهشون فرق میکنه. دقیقا حرکت احمقانهای که آقای حداد عادل داره میزنه. با همون فرهنگستانِ چرتِ نمیدونم چی چیش.
ولی داریم با دست خودمون زبان مادری رو به فنا میدیم... و کسی ناراحتش نیست...@danial-hosseiny اولی خیلی بده و بدون توجیه ، دومی بدی که باید فرهنگ سازی بشه نه اینکه چون اسم علمیه رهاش کنیم
سرعت رشد علم و فناوری و ابزار خیلی سریعتر از سالهای پیشه و ورود کلمات بیگانه سریعتر از تصور جای خودشون را باز میکنند
اینکه کلمه هواپیما با این که فارسیه کاملا جای خودش را باز کرده در مقایسه با رایانه لوحی که بعد از مدتها به لپتاپ و تبلت گفته شده ، نسبت به کلمات دیگه نشون میده خیلی اوقات خود واژه نیست که واکنش برانگیز و غیر قابل قبوله ، بلکه زمان استفاده از اون و شیوه فرهنگ سازی بیشتر مطرحه و این خیلی ربطی به فرهنگستان نداره و به نظرم تخریب کسانی که در این راستا همسو با مدافعان زبان قدم برمیدارند به بهانه های فنی و اختلاف سلیقه خود به ضرر زبان فارسیه
در واقع همزمان با ورود کلمات یا حتی قبلتر از اون باید معادل مناسب ارائه بشه تا ازش توقع جاگرفتن در زبان را داشت -
@danial-hosseiny اولی خیلی بده و بدون توجیه ، دومی بدی که باید فرهنگ سازی بشه نه اینکه چون اسم علمیه رهاش کنیم
سرعت رشد علم و فناوری و ابزار خیلی سریعتر از سالهای پیشه و ورود کلمات بیگانه سریعتر از تصور جای خودشون را باز میکنند
اینکه کلمه هواپیما با این که فارسیه کاملا جای خودش را باز کرده در مقایسه با رایانه لوحی که بعد از مدتها به لپتاپ و تبلت گفته شده ، نسبت به کلمات دیگه نشون میده خیلی اوقات خود واژه نیست که واکنش برانگیز و غیر قابل قبوله ، بلکه زمان استفاده از اون و شیوه فرهنگ سازی بیشتر مطرحه و این خیلی ربطی به فرهنگستان نداره و به نظرم تخریب کسانی که در این راستا همسو با مدافعان زبان قدم برمیدارند به بهانه های فنی و اختلاف سلیقه خود به ضرر زبان فارسیه
در واقع همزمان با ورود کلمات یا حتی قبلتر از اون باید معادل مناسب ارائه بشه تا ازش توقع جاگرفتن در زبان را داشتz Gheibi
من با این حرفتون تا حد بسیار بسیار زیادی موافقم
اون اندک مخالفت هم درصد خطاستحقیقتا همینطوره که بعد از درد به فکر چاره میافتیم
در اکثر زمینهها ؛ انگار نشستن ببین چی جو غالب جامعه شده حالا عوضش کنن
این قدرت تحلیل پایین از اوضاع رو میرسونه -
z Gheibi
من با این حرفتون تا حد بسیار بسیار زیادی موافقم
اون اندک مخالفت هم درصد خطاستحقیقتا همینطوره که بعد از درد به فکر چاره میافتیم
در اکثر زمینهها ؛ انگار نشستن ببین چی جو غالب جامعه شده حالا عوضش کنن
این قدرت تحلیل پایین از اوضاع رو میرسونه -
_F_SSU_ منم موافقم به جز یه قسمت
(نشستن) نه تنها ننشسته ایم بلکه همه مون با هم خوابیدیم
ایراد به همه ما برمیگرده -
mind control
نمیدونم کی هستی که مثل گاو اومدی پی ویم
ولی حتی ارزش اینو نداشتی که بخوام اونجا حرفی بزنم
چی پیش خودت فکر کردی که این فیلمارو میفرستی؟؟؟؟؟ -
mind control
چی پیش خودت فکر کردی که این فیلمارو میفرستی؟؟؟؟؟Gharibe Gomnam ابجی گزارش بدع
ملت حیا ندارن -
mind control
چی پیش خودت فکر کردی که این فیلمارو میفرستی؟؟؟؟؟Gharibe Gomnam برا منم فرستاد منم گزارشش دادم
-
Gharibe Gomnam ابجی گزارش بدع
ملت حیا ندارنFarideh Khangah
گزارش رو که دادم -
Gharibe Gomnam برا منم فرستاد منم گزارشش دادم
@m-naghavi
یه مشت ادم جانی سادیسمی -
واقعا اینا دیگه کی هستن
معنای واقعی مریض رو میشه تو اینا دید