هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mitra-ism-rahmani ببین همین که کنکور در ایران برگزار میشه فکر کنم بر ناحق بودنش بشه کفایت کرد
مجتبی ازاد چرا ؟
-
M Tg
به بابایی میگما
-
@mitra-ism-rahmani اونی که شما میگی درباره توضیح دادن کتابه نه مفهومی .... ببین مثلا همین اقای کرمی به میگفتن کنکورای دهه ۸۰ رو میشد با خوندن خود کتاب درسی جمع کرد... دهه ۹۰ یه طوری شد که اصلا کتاب یه چیزی میگفت کنکور یه چیز دیگه برای همین با کلاس کنکور میشد خوب از پسش بر اومد ولی اخرای ۹۰ مخصوصا نظام جدید طراحا یه طوری سوا میدادن که دانش اموز با اینکه ۴ تا گزینه رو داشت ولی باید کامل حل می کرد مثلا اگه قبلا توی ریاضی میشد با عدد گذاری 4 تا تستو زد الا دوتا سوال هم به زور میشه پیدا کرد برای همین هم کتابا هم کلاس کنکور هردو مهم شدن
-
M Tg دختر خوبی باش
sina bigdeli هه
-
M Tg بابایه یلدا
-
@yasin-sheibak ی زمانی شعور داشی سلام میدادی
-
M Tg کنکور منصفانه س ! جدای از بحث سهمیه هیت علمی و شهدا و جانبازا ..... و خریدن صندلی های دانشگاه
توی کشور ما که همه چی با پول و پارتیه کنکور عدالتش خیلی بیشتره
یه فرصت برا من که بتونم تو هر دانشگاهی که دلم میخواد درس بخونم به نسبت تلاشم ....
اگه قرار بود مثل خیلی جاهای دیگه با آزمون دانشگاه ها وارد بشیم فکر میکنی این عدالت بود ؟
اونایی که با هیئت علمی ها دوست اند با در ارتباط اند یا بچه های خود اساتید دانشگاه آیا پارتی بازی نمیشد ؟
کنکور سراسری فقط سالی یبار اون هم زیر نظر یه سازمان تو چند روز متوالی برگزار میشه اونوقت این همه شایعه لو رفتن سوالا ( که چرته حداقل قبل آزمون) و تقلب هست اونوقت بنظرت اگه قرار بود هر دانشگاه برای ورودیش خودش آزمون بگیره چی میشد ؟
کنکور واقعا برای قشر معمولی جامعه یه فرصته با وجود تموم نقطه ضعف هاش -
@mitra-ism-rahmani
️
-
@yasin-sheibak ی زمانی شعور داشی سلام میدادی
sina bigdeli سلام
-
sina bigdeli سلام
این پست پاک شده! -
دوستان من برم دیگه
خدا نگهدار
شبتون خوش -
این پست پاک شده!
sina bigdeli زیاد مهم نیست
-
بر لایکر سلام
-
@zahra-forouzanfar جواب سوالتو گرفتی؟
-
sina bigdeli زیاد مهم نیست
@yasin-sheibak شب جلو در خوسبیدی بت میگم مهم یا نه
-
@zahra-forouzanfar جواب سوالتو گرفتی؟
@yasin-sheibak نه واضح ولی روش فکر میکنم
-
M Tg بابایه یلدا
sina bigdeli نمیشناسم!
-
@zahra-forouzanfar الکتروکاردیوگرام بدردت میخوره اینجا دوتا عکس میفرستم همونجا برات ببین شاید متوجه بشی تا حدی!
-
sina bigdeli نمیشناسم!
M Tg میشناسی
-
M Tg میشناسی