هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fatemeh-Ma
خنده نداره گریه داره گریهه
-
@fatemeh-Ma
خنده نداره گریه داره گریهه
arthur morgan
ی عیدی درسُ و حسابی الماس میدی ب من🩴 -
مجتبی ازاد ارع دیدم خونه خالم یه زمانی داشت
Tragic Girl سمت ما امسال گرفتن یک منطقه رو حفاری کردن . قبلا شهر 500 600 ساله اونجا بوده . همش هم چاه بود . چاها تخریب شدن اینا هجوم اوردن بیرون . از هر دو نوعش :| زادگاهشون رو الان زدن به اسم ما
-
arthur morgan
ی عیدی درسُ و حسابی الماس میدی ب من🩴@fatemeh-Ma
از اون تقلبی هاست
-
Tragic Girl سمت ما امسال گرفتن یک منطقه رو حفاری کردن . قبلا شهر 500 600 ساله اونجا بوده . همش هم چاه بود . چاها تخریب شدن اینا هجوم اوردن بیرون . از هر دو نوعش :| زادگاهشون رو الان زدن به اسم ما
مجتبی ازاد اییی
خدا بهتون رحم کنه و صبر بده -
@fatemeh-Ma
از اون تقلبی هاست
arthur morgan
بله میدونم:I🩴 -
مجتبی ازاد اییی
خدا بهتون رحم کنه و صبر بدهTragic Girl ملت روانی شدن از کشتنشون دارن لذت میبرن :| من تو فکر اینم دانشگاه رو بدم فرتی برم طرقبه یا یک جای خوش اب و هوا
-
arthur morgan
بله میدونم:I🩴@fatemeh-Ma
از تو سک سک اوردم بیرون
-
Tragic Girl ملت روانی شدن از کشتنشون دارن لذت میبرن :| من تو فکر اینم دانشگاه رو بدم فرتی برم طرقبه یا یک جای خوش اب و هوا
مجتبی ازاد هوم
-
@fatemeh-Ma
از تو سک سک اوردم بیرون
arthur morgan
نگه دار برا خودت -
@fatemeh-Ma
از تو سک سک اوردم بیرون
arthur morgan سک سک ؟! ای یادش بخیر
-
arthur morgan
نگه دار برا خودت@fatemeh-Ma
نه بیا تعارف نکن الماس خوبیهههه
-
مجتبی ازاد هوم
Tragic Girl طرقبه شاندیز رفتی ؟
-
arthur morgan سک سک ؟! ای یادش بخیر
مجتبی ازاد
یادش بخیر
-
@fatemeh-Ma
نه بیا تعارف نکن الماس خوبیهههه
arthur morgan
نه برا تو خوبه -
arthur morgan
نه برا تو خوبه@fatemeh-Ma
-
Tragic Girl طرقبه شاندیز رفتی ؟
مجتبی ازاد شاید باورت نشه ن نرفتم :|
همون موج ها ابیش نرفتم هنو -
مجتبی ازاد
یادش بخیر
arthur morgan هی توش سی دی شرک و خرش رو پیدا میکردیم . یا این مک کوین یا چیزای دیگه . چجوریجفتک مینداختیم . دونه ای 500 فکر کنم بود . همون موقع جزو لاکچری های زمانمون بود
-
arthur morgan هی توش سی دی شرک و خرش رو پیدا میکردیم . یا این مک کوین یا چیزای دیگه . چجوریجفتک مینداختیم . دونه ای 500 فکر کنم بود . همون موقع جزو لاکچری های زمانمون بود
-
مجتبی ازاد شاید باورت نشه ن نرفتم :|
همون موج ها ابیش نرفتم هنوTragic Girl اره جا خوردم نرفتی . واالا ب الا چیز خاصی نداره فقط پر از رستوران های با صفاست .
یک پارک جنگلی دیگه هم هست شمال خراسان رضوی به اسم اخلمت . اونجا خیلی با صفاست . یکی دیگه هم پارک جنگلی بود یادم رفته . اینجاها رو تو استان باید رفت تا کیف کرد از طبیعت
موج های ابی منم نرفتم :| من موجای خروشان رفتم . گرون فروشا ساندیوج رو قیمت خون باباشون میدادن