هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو نگا من اصلا بهم بر نمیخوره ها یا بگم چرا اینطوری گفت ولی مثلا دبیرای ما با من چون اشنا هستم و قبلا داداشم دانش اموز همشون بوده شوخی میکنن ولی یکجا هایی بچه ها بقدری شورشو در میارن که ادم تحملش رو دیگه نداره.
@yasin-sheibak
آهان خب من اینجوری نیستم ی قضیه رو بگیرم تا تهش میرم بعدم تلافیش میکنم بد جورااا بد جور امااا اگ بدونم شوخیه و قصدی نداره بم بر نمیخوره اگرم بخوره ساکت نمیمونم کلا کسی بم بپره سالم نمیمونه -
@yasin-sheibak
آهان خب من اینجوری نیستم ی قضیه رو بگیرم تا تهش میرم بعدم تلافیش میکنم بد جورااا بد جور امااا اگ بدونم شوخیه و قصدی نداره بم بر نمیخوره اگرم بخوره ساکت نمیمونم کلا کسی بم بپره سالم نمیمونه@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
آهان خب من اینجوری نیستم ی قضیه رو بگیرم تا تهش میرم بعدم تلافیش میکنم بد جورااا بد جور امااا اگ بدونم شوخیه و قصدی نداره بم بر نمیخوره اگرم بخوره ساکت نمیمونم کلا کسی بم بپره سالم نمیمونهاره بچه های ماهم دوسه بار عصبانیت منو دیدن تا حد امکان شوخی هاشون رو رعایت میکنن که چی میگن
-
کم پیش میاد عصبانیت من ولی خب دگ اونی ک ترکشاش بهش اصابت کنه خیلی داغون میشه،
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
آهان خب من اینجوری نیستم ی قضیه رو بگیرم تا تهش میرم بعدم تلافیش میکنم بد جورااا بد جور امااا اگ بدونم شوخیه و قصدی نداره بم بر نمیخوره اگرم بخوره ساکت نمیمونم کلا کسی بم بپره سالم نمیمونهاره بچه های ماهم دوسه بار عصبانیت منو دیدن تا حد امکان شوخی هاشون رو رعایت میکنن که چی میگن
@yasin-sheibak
فیزیکی عصبانی میشی؟ -
@F-Seif-0 مرسی تو خوبی؟
مگه دارو نقل و نباته که همینجوری استفاده میکنی؟
شاید کم خونی، قرص آهن بخور -
@سمیه-صادقلو نه من اصلا دعوایی نیستم...اگ دانش اموز چیزی بگه با حرف ناکوت میکنمش اما معلم چیزی بگه سر کلاسش یکجوری میشم که تا اخر کلاس نگا نمیکنه بهم
از دبیر عصبی بشم تا اخر کلاسش اخم بدی دارم ولی دانش اموز چیزی بگه با حرف فقط
-
@F-Seif-0 هلو
-
@سمیه-صادقلو نه من اصلا دعوایی نیستم...اگ دانش اموز چیزی بگه با حرف ناکوت میکنمش اما معلم چیزی بگه سر کلاسش یکجوری میشم که تا اخر کلاس نگا نمیکنه بهم
از دبیر عصبی بشم تا اخر کلاسش اخم بدی دارم ولی دانش اموز چیزی بگه با حرف فقط
این پست پاک شده! -
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
هوم منم
من ی بار دبیرمون نفهمید چ گف ب حراست گفتم جمعش کردن -
@F-Seif-0
رو چ؟ -
#یه سوال چالشی
چطور میشه سه سیب رو بین دو تا پدر و دوتا پسر تقسیم کرد به طوری که به هر نفر یه سیب برسه ؟
@yasin-sheibak
@Zahra-Hamrang
Faez Fateminia
Gharibe Gomnam
@jahad-128
@سمیه-صادقلو@حامد-صباحی
سلام
انقدررر خسته ام و ناراحت که نمیخوام به هیچی فکرکنم فعلا -
اینجور مواقع فقط شایع جوابه!
05 - Manam Oon Ke Maghroor .mp3- هر روز تو آینه میگم سرمایه م تویی
- حالا پایه ای ی بار دیگه بریم از اولش؟
-