هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
یه ساعت دستم بود با فلرزیاب چک کردن ابرومو برد اون دسگا://// یهو من بلند زدم زیر خنده:/// 
- 

باورم نمیشه پیش من نشستی
 واسه خاطر من از همه گسستی
 من و این همه خوشبختی محاله محاله محاله
 تو رو داشتن مث خواب و خیاله خیاله خیاله
 سرو زیبای چمن شرمنده شد از دیدنت
 دل پروانه میلرزید موقع رقصیدنت
 گل ناز یاسمن شرمنده شد از دیدنت
 دل پروانه میلرزید لحظه رقصیدند
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 پ.ن:هنوزم بعد از ۴ سال باورش سخته دیگه همچین کسی رو نداریم  
- 
سلام دوستان 
- 
سلام دوستان arthur morgan 
 سلام آقا مهدی چطوری ؟ امتحان چطور بود؟
- 
arthur morgan 
 سلام آقا مهدی چطوری ؟ امتحان چطور بود؟@حامد-صباحی منم خوبم خداروشکر ممنون شما خوب هستید؟چه خبرااا؟ 
 امتحان که جاخوردم همه میگفتند اسونه و اینا منم یکبار خونده بودم بعد حالا با اطلاعات عمومی و بقیه چیزها نوشتم انشاالله خوب باشه
- 
@حامد-صباحی منم خوبم خداروشکر ممنون شما خوب هستید؟چه خبرااا؟ 
 امتحان که جاخوردم همه میگفتند اسونه و اینا منم یکبار خونده بودم بعد حالا با اطلاعات عمومی و بقیه چیزها نوشتم انشاالله خوب باشهarthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @حامد-صباحی منم خوبم خداروشکر ممنون شما خوب هستید؟چه خبرااا؟ 
 امتحان که جاخوردم همه میگفتند اسونه و اینا منم یکبار خونده بودم بعد حالا با اطلاعات عمومی و بقیه چیزها نوشتم انشاالله خوب باشهسلام 
 سخت بود؟  
- 
چرا تو نهایی انقدر جو میدنن؟؟!! شایدم حوزه ای ک من بودم اینجوری بود mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چرا تو نهایی انقدر جو میدنن؟؟!! شایدم حوزه ای ک من بودم اینجوری بود کجا؟ 
- 
این پست پاک شده!
- 
#یه سوال چالشی  چطور میشه سه سیب رو بین دو تا پدر و دوتا پسر تقسیم کرد به طوری که به هر نفر یه سیب برسه ؟ yasin sheibak 
 @Zahra-Hamrang
 Faez Fateminia
 Gharibe Gomnam
 @jahad-128
 @سمیه-صادقلو
- 
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @حامد-صباحی منم خوبم خداروشکر ممنون شما خوب هستید؟چه خبرااا؟ 
 امتحان که جاخوردم همه میگفتند اسونه و اینا منم یکبار خونده بودم بعد حالا با اطلاعات عمومی و بقیه چیزها نوشتم انشاالله خوب باشهسلام 
 سخت بود؟  @Zahra-Zahraii نه بابا سخت نبود یکی نگرانم بیفتم اینا یکمی استرس گرفتم همین خیلی هم خونده بودم 
- 
حالا دیگه وللش    
- 
mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چرا تو نهایی انقدر جو میدنن؟؟!! شایدم حوزه ای ک من بودم اینجوری بود کجا؟ @Zahra-Zahraii پورنگ 
- 
@Zahra-Zahraii نه بابا سخت نبود یکی نگرانم بیفتم اینا یکمی استرس گرفتم همین خیلی هم خونده بودم arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii نه بابا سخت نبود یکی نگرانم بیفتم اینا یکمی استرس گرفتم همین خیلی هم خونده بودم اها 
- 
ولی واقعا خیلی بده ادم باید هم درگیر جمع بندی باشه و هم نهایی   
- 
@Zahra-Zahraii پورنگ mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii پورنگ جرررررر    
 خالم معاون اونجاست
- 
mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii پورنگ جرررررر    
 خالم معاون اونجاست@Zahra-Zahraii اااا :)) خدایا سر امتحان یهو مراقب اومد گف دستتو باز کن:/// میرف پشت یکیو میزد میگف چسیکار میکنی:/// اصن ی وضی 
- 
کی معدل و کارنامه میاد؟ 
- 
@Zahra-Zahraii اااا :)) خدایا سر امتحان یهو مراقب اومد گف دستتو باز کن:/// میرف پشت یکیو میزد میگف چسیکار میکنی:/// اصن ی وضی mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii اااا :)) خدایا سر امتحان یهو مراقب اومد گف دستتو باز کن:/// میرف پشت یکیو میزد میگف چسیکار میکنی:/// اصن ی وضی ارع همشون سخت گیرن مخصوصا خالم   
- 
#یه سوال چالشی  چطور میشه سه سیب رو بین دو تا پدر و دوتا پسر تقسیم کرد به طوری که به هر نفر یه سیب برسه ؟ yasin sheibak 
 @Zahra-Hamrang
 Faez Fateminia
 Gharibe Gomnam
 @jahad-128
 @سمیه-صادقلو@حامد-صباحی 
 اولی پدربزرگ دومی پدر سومی نوه

|
 |

شعردانه
شعردانه