هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@F-Seif-0
کدوم دختره؟ -
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
خدا قوت خسته نباشی🥺🥺مرسی عزیزووم
استارت کارم انقد قشنگ خورد🥺
-
دختر پاییز
خیلی وقته نیستی
موفق باشی -
خودتون می بینید که چقدرررر استرس دارم
چقدر مضطربم
چقدر خستمممم
دیگه جون و توان و نا ندارم
و بهتون هم گفتم
و گفتم حواس پرتی دارم بخاطر اینا
و خودمم میدونم
هر لحظه که درس میخونم با خودم میگم فلان رو چیکار کنم آی فلان آزمون مونده ای فلان درسم مونده
خواهشا دیگه شما ها اینجوری نکنید:))
الان فقط حمایت میخوام همین
فقط امید میخوام همین و بس
بهتون گفتم خودتون وضعیتم رو می بینید
خواهشا:)
اون یه ذره توان و جونم رو نبرید من این 38 روز اینا رو سر کنم همین:))
ذهن خودم درگیره شماها درگیر ترینش نکنید -
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
خدا قوت خسته نباشی🥺🥺مرسی عزیزووم
استارت کارم انقد قشنگ خورد🥺
@m-hmt به امید خوشبختی تمام زوجین ایران زمین
-
@F-Seif-0
قرانم کشک دیگه؟Gharibe Gomnam ریحانه میدونم توی قران گفته کسانی که اهل جهنم هستند در ان جاودانند اما یه نگاهی به روایات هم بنداز نگاهی به بقیه ایات هم بنداز
چیشده که میگه والله یغفر ذنوب جمیعا؟!
ایا برات زمان مشخص کرده؟؟؟!
که تا قیامت وقت داری ببخشمت بعدش هیچی؟!
ایات قران همدیگه رو تکمیل میکنن مثل یه پازل -
@F-Seif-0
کدوم دختره؟Gharibe Gomnam توی همون تاپیک یکی اومد سوره عصر رو فرستاد
-
@F-seif-0
الان فهمیدم کدوم تاپیک رو میگی
اره اینو موافقم که برای اینکه بخوای به یک نفر بگی یک کار اشتباهه نباید هی بترسونیش
اما اون قسمت که راجع به جهنم گفتی ( اینو فقط واسه کسایی میگم که واقعااا قران رو قبول دارن تک تک جمله هاش رو قبول ندارن پس اگر عقایدتون مخالف قران یا هرچیزی هست منظورم به شما نیست)
قران هم ترس انداخته تو دل اونایی که ایمان اوردن هم امید؛
و گرنه پیامبر و امامان همه رو شفاعت نمیکنن و یه گروهی هستن واسه همیشه تو جهنم میمونن
فاطمه جان شما که قرآن میخونی جزء ۲۵ به بعد رو هم بخون ؛ سوره بقره و آل عمران و اعراف و انفال و نساء روهم بخون
جهنم تو آیات قرآن تنبیه نیست یک عذاب دردناکه
و ادمای زیادی هستن که هیچوقت شفاعت نمیشن و ادمای زیادی هم هستن مثل من که باید انقدر عذاب بکشن تو جهنم تا پاک بشن -
هی فردا امتحان ریاضی دارم
از فصل احتماله شروع کردم این تموم شه خیلی خوبع دیگه بقیع
بعدش حد بخونم
بعدشم هرچی خوبع
خداروشکر فصل 2 خیلی نیس کمتر شدع -
@F-seif-0
الان فهمیدم کدوم تاپیک رو میگی
اره اینو موافقم که برای اینکه بخوای به یک نفر بگی یک کار اشتباهه نباید هی بترسونیش
اما اون قسمت که راجع به جهنم گفتی ( اینو فقط واسه کسایی میگم که واقعااا قران رو قبول دارن تک تک جمله هاش رو قبول ندارن پس اگر عقایدتون مخالف قران یا هرچیزی هست منظورم به شما نیست)
قران هم ترس انداخته تو دل اونایی که ایمان اوردن هم امید؛
و گرنه پیامبر و امامان همه رو شفاعت نمیکنن و یه گروهی هستن واسه همیشه تو جهنم میمونن
فاطمه جان شما که قرآن میخونی جزء ۲۵ به بعد رو هم بخون ؛ سوره بقره و آل عمران و اعراف و انفال و نساء روهم بخون
جهنم تو آیات قرآن تنبیه نیست یک عذاب دردناکه
و ادمای زیادی هستن که هیچوقت شفاعت نمیشن و ادمای زیادی هم هستن مثل من که باید انقدر عذاب بکشن تو جهنم تا پاک بشنGharibe Gomnam خب عزیزم بیا اینجوری برات بگم
قبول داری وقتی یک بچه سرمامیخوره مادرش بهش دارو میده اون دارو تلخه و برای بچه مثل یک عذابه خوردنش؟! -
از ریاضی فقط احتمالو دوس دارم:]
-
Gharibe Gomnam ریحانه میدونم توی قران گفته کسانی که اهل جهنم هستند در ان جاودانند اما یه نگاهی به روایات هم بنداز نگاهی به بقیه ایات هم بنداز
ایات قران همدیگه رو تکمیل میکنن مثل یه پازل@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam ریحانه میدونم توی قران گفته کسانی که اهل جهنم هستند در ان جاودانند اما یه نگاهی به روایات هم بنداز نگاهی به بقیه ایات هم بنداز
ایات قران همدیگه رو تکمیل میکنن مثل یه پازلخب منظورت سوره الزمر هست آیه ۵۳
که متن کامل ایه اینهقُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان استاما ادامه ایه میدونی چی میگه؟
وَأَنِيبُوا إِلَى رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ
پيش از آنكه عذاب بر شما نازل گردد و سپس يارى نيابيد، به سوى پروردگارتان بازآييد و در برابر او تسليم پيشه كنيدتوی قیامت یه سری ادما هستن که ۱۰۰۰ سال گریه میکنن واسه بخشیده شدن خب خیلیاشونم بخشیده میشن
و یه سریاهم میرن جهنم و ازش میان بیرون بعد پاک شدن
اما خدا گناهانی رو میبخشه که همراه با توبه باشن
البته حق الناس که بحثش جداست -
Gharibe Gomnam خب عزیزم بیا اینجوری برات بگم
قبول داری وقتی یک بچه سرمامیخوره مادرش بهش دارو میده اون دارو تلخه و برای بچه مثل یک عذابه خوردنش؟!@F-Seif-0
بله قبول دارم اما اون بچه ممکنه خودش نخواسته باشه سرما بخوره ممکنه خودش با عقل خودش نخواسته باشه سرما بخوره
بعضیا با عقل خودشون اصرار دارن با اگاهی خودشون