هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من با گوشی میام اون فلش برگردان رو باید بزنم تا کسی منشن نشه؟
حسین نعمتی ببین برای منشن کسی همون پاسخ ابیه جلو اسمشو میزنی . وقتی هم پیامی میزاری همینجوری دل بخواهی اون دکمه ابی پرنگه بالا رو میزنی . اوکی ؟ اونه پاسخ و نقل قولی ک 65 تا رای خورده اون رو جان هرکی دوست داری نزن :|
-
اهههههم
-
اهههههم
حسین نعمتی بیا برو بچه بستته دیگ گلوت اومد پایین
-
@jahad-128 مثلا ببین بعضی شغل ها تاثیر داره کارمندای بانگ فک کنم باید بالای ۱۴ باشه و اینا
Marzieh Abouei بانک ها هم مثل بقیه ارگان های دولتی هستن همه جا 14 هست البته بعضی جاها 12
-
حسین نعمتی ببین برای منشن کسی همون پاسخ ابیه جلو اسمشو میزنی . وقتی هم پیامی میزاری همینجوری دل بخواهی اون دکمه ابی پرنگه بالا رو میزنی . اوکی ؟ اونه پاسخ و نقل قولی ک 65 تا رای خورده اون رو جان هرکی دوست داری نزن :|
مجتبی ازاد باشه فقط چرا رو اون انقد حساسی
-
Marzieh Abouei بانک ها هم مثل بقیه ارگان های دولتی هستن همه جا 14 هست البته بعضی جاها 12
مجتبی ازاد نمیدونم دیگ معلم زبانمون گیر داده بود ب بانک
-
-
حسین نعمتی چون واسه همه نوتیف میره
-
-
Marzieh Abouei اگ یازدهمی ک بشین بخون کاری نداری ک
Marzieh Abouei
آره یازدهمم
ولی همین یک ماه حدقل یک درس يا دوتا درس رو میشه یک دور کامل فیلم های آموزشی رو دیدالبته دروس تخصصی یازدهم رو می خونم برای امتحان ها ولی دیگه درس های دیگه خیلی نع
الان زیست دهم فصل 4 هستم.
واقعا حیفه الکی برای یک چند تا دونه امتحان اینا نگاه نکنم بشینم برای امتحان ها بخونم وقتی خیلی تاثیر ندارن -
حسین نعمتی داداشم چون با زد نش صاحب تاپیک رو منشن میکنی . بدبخت بیاد انجمن میبینه 400 نفر فقط منشنش کردن :|| بعدشم من از کجا بفهمم این پیامت ریپ به کدوم پیام بوده
-
مجتبی ازاد نمیدونم دیگ معلم زبانمون گیر داده بود ب بانک
Marzieh Abouei استخدامی بانک رد شده بوده
-
Marzieh Abouei
آره یازدهمم
ولی همین یک ماه حدقل یک درس يا دوتا درس رو میشه یک دور کامل فیلم های آموزشی رو دیدالبته دروس تخصصی یازدهم رو می خونم برای امتحان ها ولی دیگه درس های دیگه خیلی نع
الان زیست دهم فصل 4 هستم.
واقعا حیفه الکی برای یک چند تا دونه امتحان اینا نگاه نکنم بشینم برای امتحان ها بخونم وقتی خیلی تاثیر ندارن@jahad-128 خوب برای چه کنکور یا چه امتحان مگه نباید کتابو بخونی
بازم خودت میدونی ولی این یه ماه یازدهم رو میتونی یه مرور دیگه داشته باشی -
مجتبی ازاد
خب خوبه دیگه خداروشکربهتر که نخوندم محیط.بهتر که ریاصی شب امتحان خوندم. حدودا
تازه دیشت محاسبات شیمی دیدم کیف کردم عالی بود.
حالا واقعا حیفه برای یک نمره بشینم بخونم اینا نگا نکنم. -
@jahad-128 خوب برای چه کنکور یا چه امتحان مگه نباید کتابو بخونی
بازم خودت میدونی ولی این یه ماه یازدهم رو میتونی یه مرور دیگه داشته باشیحسین نعمتی
آره در اون حد که می خونم یک دور سریع می زنم تمومشن برن
در س های تخصصی هم دقیق تر می خونم.
ولی مثلان حدود 5 روز وقت برای امتحان ادبیاته
حالا این ادبیات حتما نمره درجه یکی نشه چی میشه
به جاش این چند روز کلی می تونم جلو بیفتم فیلم ها نگاه کنم.این فیلم دیدن تو سال کنکور زمان بره بهتره زود تر ببنم بعدان فقط جزوه بخونم و تيست و..
پشیمونم چرا زود تر شروع نکردم
الکی لنگه مدرسه شدم -
حسین نعمتی داداشم چون با زد نش صاحب تاپیک رو منشن میکنی . بدبخت بیاد انجمن میبینه 400 نفر فقط منشنش کردن :|| بعدشم من از کجا بفهمم این پیامت ریپ به کدوم پیام بوده
مجتبی ازاد حوصله جواب داری دوباره یا باقیش رو بزارم اعصابت آروم شد
-
میگماااا سلام اگ تو نهایی شیمی از کسر ها استفاده کنم جا اون همه استوکیومتری نوشتن نمره کم میکنن؟
Marzieh Abouei
نمره نمیدن -
مجتبی ازاد حوصله جواب داری دوباره یا باقیش رو بزارم اعصابت آروم شد
حسین نعمتی ^_^ من ارومم فقط هر چیزی رو میخوای بزن روش . اون پاسخ و نقل قول اونجا رو نزن همین . به همین سادگی . اوکی ؟
-
حسین نعمتی ^_^ من ارومم فقط هر چیزی رو میخوای بزن روش . اون پاسخ و نقل قول اونجا رو نزن همین . به همین سادگی . اوکی ؟
مجتبی ازاد باشه
با گوشی نمیشه رو عکسا ویرایش کرد یعنی خط مط کشید؟ -
مجتبی ازاد باشه
با گوشی نمیشه رو عکسا ویرایش کرد یعنی خط مط کشید؟حسین نعمتی عکس رو از گالریت انتخاب میکنی میزنی روی دکمه ویرایش یا ادیت عکس و یک قلم همونورا برات ظاهر میشه برو هر خطی دلت خواست بکشه ^_^