هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@حامد-صباحی در ساز کده
گفته است:
یه قطعه کاملا دلی با صدای دریا و موج
آرامش روح و ذهن
یه قطعه ی ۵ دقیقه ای بداهه نوازی با سه تار کاملا دلی
می دونم همتون تو این مدت و زمان باقی مانده تا کنکور در سختی هستین ولیامیدوارم از این قطعه لذت اش رو ببرین
Matin Mousavi 1
متین جان خوشحال می شم نظرت رو بگی
@Mr-Wick
داداش خوشحال می شم بگی چطور بود امیدوارم این قطعه رو دوست داشته باشی
مجتبی ازاد
داداش مجتبی عزیز خوشحال میشم نظرتون بگی
@Ali-Valicheki
علی جان خوشحال می شم تو هم نظرت رو بگی🤍
@Alzahra-Daftar
خوشحال می شم آبجی شما هم نظرتون رو بگین
Gharibe Gomnam
@m-naghavi
ریحانه خانوم و مریم خانوم خوشحال میشم شما دو تا آبجی همچنین نظرتون رو بگین
Farhan Honar
Farideh Khangah
@F-Seif-0بقیه دوستان آلایی هم خوشحال میشم نظرتون رو بگین
حقیقتش من گفتم اسپم نمیدم
خیلی قشنگ بودGharibe Gomnam
آبجی خیلی ممنون -
@Felli الان حال اون بع گو توی کلبه عمو پورنگ رو دارم
که بگم فحش داد؟
بقیه بگن نههههه ازت تعریف کرد
:))) -
@Felli به نظرت جامعه ای که برا یه سیل یا زلزله همه کشور کمک میکنند نقاب دارن ؟
همه جا خوب و بد هست و نیمه پر لیوان بیشتر از نیمه
و من به میل و خاطر شما دیگه بیشتر ادامه نمیدم -
Gharibe Gomnam نه ببین
گیرم بری یه کشور دیگه
علمشون رو یاد بگیری
بعد برگردی ایران چه فایده؟ وقتی اینجا نمیتونی پیشرفت کنی و از علمت استفاده کنی یا حلزونی حرکت کنی اینجا موندن چه ارزشی داره؟
هیچی!
وقتی راه پیشرفت رو برات اتوبان کردن اون طرف چرا باید اینجا یه کلنگ برداری و بخوای جاده خاکی بسازی؟@Zahra-Hamrang
ببین همه چیز بستگی داره به هدف ادما
یکی فقط به فکر خودشه
یکی به فکر کشورشه
یکی به فکر مادرپدرشه
یکی به فکر خواهرشه و...
بستگی داره
ببین اینو همیشه مطمئن باش که ادمایی که پرن هرچقدرم دشمن داشته باشن خود به خود میخوانشون من دیدم که دارم میگم درسطح شهرستانمون درسطح تهران درسطح گرگان و...
چون خودم به چشم دیدم
من هیچوقت نیاز ندارم که بخوام اینجا بمونم که بیان کشفم کنن و راه پیشرفتمو باز بکنن
من خودم همیشه راهمو پیشرفتمو باز کردم
حقیقتش از اینایی که موندن و تلاش کردن و اهدافشون خالصانه بود و واقعا به فکر پیشرفت گشورشون بودن هیچکس رو ندیدم که ناراضی باشه که نتونسته باشه پیشرفت بکنه
دوست پدرم رفت المان بورسیه پزشکی شد برگشت ایران روش جدید عمل قلب رو وارد ایران کرد
طرف رفت امریکا درس خوند پزشک شد برگشت ایران داروی الزایمر رو برای اولین بار در جهان تو ایران ساخت
تو شهرستان ما طرف مربی تکواندو بود کارش فوق العاده بود خواستنش واسه مربی گری تیم ملی
طرف فوص تخصص قلب و عروق بود فوق العاده پشت کار داشت تو عمل ها حرفه ای بود هروقت میری مطبش تا دم در صف کشیدن و همش توی نشست های پزشکی جهانی دعوتنامه میفرستن واسش
طرف داتشجوی بیوتیک شهید بهشتی درسش فوق العاده بود همونجا استاد کردنش بهش اجازه تحقیق دادن کلی مقاله خارجی چاپ کرد که تو مجله های نیویورک تایمز حتی ثبت شد
طرف دکتری زیست داشت تلاش کرد مغز داشت تفکرش و نگرشش با همههه اونایی که اطرافش بودن فرق میکرد الان دارن تحقیقی انجام میدن واسه اینکه بهره وری گیاهان رو انجام بدن که این کارشون واسه اولین بار تو جهانه خودش استاد دانشگاهه و دانشجوهاشو خواسته
طرف دانشجوی مهندسی پزشکی امیر کبیر یا صنعتی شریف قبولشون نداشتن یه پای مصنوعی معرکه ساختن جنسش تو جهان و نرمشش تو جهان پیدا نمیشه شرکتها قبول نمیکردن بلاخره بعداز کلی تلاش موفق شدن الان دارن صادر میکنن
و...
حقیقتش میگم طرز تفکرا فرق میکنه زهرا
من نمیتونم منتظر باشم یکی جامو واسم حاضر کنه و لقمه حاضر اماده بزاره دهنم من شرایط زندگیم انقدر پیچیده بود که همیشه یادگرفتم نرم دنبال جایی که واسم از قبل اماده شده باشه نرم جایی که منت بزارن سرم که بهم بگن تو بدون ما هیچی من انقدری غرور دارم که وقتی شب تو اوج خوابم و احساس سرما کنم که در اتاقم بازه و یکی اونجا وایساده باشه بهش نمیگم ببندش
نگرش ها و سبک دید ها فرق میکنه
ما نمیتونیم دیدگاهامون رو به هم تحمیل بکنیم
ما هرکدوم راه خودمونو میریم -
منطقش را نفهمیدمی
-
Gharibe Gomnam
آبجی خیلی ممنون@حامد-صباحی
خواهش میکنم -
@Felli آره تو همه هست اما وقت تولد، معلوم نیست تا کی بمونه
ما معروفیم به ملت نجیب و مهمان نواز -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
-
Anzw 18
چیشده؟ -
Anzw 18
چیشده؟