هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار سلام چطور هستید؟خوب هستید؟
arthur morgan ممنون
شما خوبین؟ -
@Mohsen-Sari
اره ولی دختراهم همینن
من ب شخصه با هر کسی کار گروهی کردم ضرر کردم همش حرف حدیث چرا کار فلانی این شد بهمانی اون شد همشم از زیر کار در میرن
اگرم تهش کاره ب جایی رسیده همرو خودم گردن گرفتم اخرشم توبه کردم دگ با کسی تو کارا شریک نشم@soniaaa
ولی خب من همیشه تو گروهامون مشکلی واسمون پیش نیومد باهم انجامش دادیم به بهترین شکل ممکن
خانوما چون مقداری حسودن اصولا گاهی این مشکل پیش میاد ولی خب واسه کارای گروهی که تا الان انجام دادیم یه چیز مهم بود اونم اینکه کار به بهترین شکل ممکن انجام بشه دیگه سرگروه و این چیزا واسمون مهم نبود -
arthur morgan ممنون
شما خوبین؟@دختر-بهار بله خوبم خداروشکر ممنون
-
@دختر-بهار بله خوبم خداروشکر ممنون
arthur morgan خداروشکر
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mohsen-Sari
اره ولی دختراهم همینن
من ب شخصه با هر کسی کار گروهی کردم ضرر کردم همش حرف حدیث چرا کار فلانی این شد بهمانی اون شد همشم از زیر کار در میرن
اگرم تهش کاره ب جایی رسیده همرو خودم گردن گرفتم اخرشم توبه کردم دگ با کسی تو کارا شریک نشمبله هم استثنا هست هم بستگی به شرایطش داره
اما از نظر من حداقل غالب دختر خانوما این استعداد رو دارن که خیلی سریع میتونن باهم دیگه ارتباط برقرار کنن و خیلی خوب میتونن حفظ کنن و به طور بسیار صمیمانه و باهر عقیده ای میتونن باهم تعامل داشته باشن
و جالبتر اینکه رودرو رو نمیتونن ساز ناسازگاری بزنن
و اکثرا از طریق غیبت کردن باهم ساز، ناسازگاری میزنن@Mohsen-Sari
تو دهه ۶۰ و ۷۰ مجلس غیبت بیشتر تو چشم میاد
ولی الان خیلب کمتر شده
اگر بخوان باهم سرناسازگاری بزنن دیگه غیبت نمیکنن پشت هم نیش و کنایه میزنن به صورت غیر مستقیم -
Faez Fateminia
ممنونم میبینم الان لطف کردی@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Faez Fateminia
ممنونم میبینم الان لطف کردی -
arthur morgan خداروشکر
@دختر-بهار ممنون درس و اینا خوبه؟
-
@دختر-بهار ممنون درس و اینا خوبه؟
arthur morgan نه فعلا
شما چطور -
arthur morgan نه فعلا
شما چطور@دختر-بهار چرا چطور شده؟کجا مشکل پیدا کردید؟؟چرا روال نیست؟
من فعلا که خوبه یکمی باید جبران کنم که ان شالله چیز میکنم
-
@دختر-بهار چرا چطور شده؟کجا مشکل پیدا کردید؟؟چرا روال نیست؟
من فعلا که خوبه یکمی باید جبران کنم که ان شالله چیز میکنم
arthur morgan چیز خاصی نیست
ممنون
موفق باشید -
-
arthur morgan چیز خاصی نیست
ممنون
موفق باشید@دختر-بهار خیلی ممنون ولی اگر چیزی هست بگید لطفااا
-
@دختر-بهار خیلی ممنون ولی اگر چیزی هست بگید لطفااا
arthur morgan ممنونم
-
arthur morgan ممنونم
@دختر-بهار خواهش
-
@Mohsen-Sari
درکل ایرانیا یک مقدار مغرورن یک مقدار که نه یه ذره بیشتر واسه همین کار انفرادب رو بهتر میتونن انجام بدن
تو خانما حقیقتش چون روحیه انعطاف پذیری بیشتری دارن واسه اینه مشکل اقایون اینه که غدتر و مغرورترن البته جسارتاGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mohsen-Sari
درکل ایرانیا یک مقدار مغرورن یک مقدار که نه یه ذره بیشتر واسه همین کار انفرادب رو بهتر میتونن انجام بدن
تو خانما حقیقتش چون روحیه انعطاف پذیری بیشتری دارن واسه اینه مشکل اقایون اینه که غدتر و مغرورترن البته جسارتا،
دقیقا ایرانیا یه آپشن کم دارن، اونم اینه نمیتونن در کنار هم، کار گروهی انجام بدن
دقیقا اونجاهایی موفق بودیم که در کنار هم خواستیم یه کاری رو انجام بدیم
بله دقیقا -
@soniaaa
ولی خب من همیشه تو گروهامون مشکلی واسمون پیش نیومد باهم انجامش دادیم به بهترین شکل ممکن
خانوما چون مقداری حسودن اصولا گاهی این مشکل پیش میاد ولی خب واسه کارای گروهی که تا الان انجام دادیم یه چیز مهم بود اونم اینکه کار به بهترین شکل ممکن انجام بشه دیگه سرگروه و این چیزا واسمون مهم نبودGharibe Gomnam
ن من همیشه کارا افتاده گردن خودم -
Faez Fateminia
ممنونم میبینم الان لطف کردی@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Faez Fateminia
ممنونم میبینم الان لطف کردیخواهش میکنم اسم عوض کردنتم مبارک