هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حالا بچه های هیات علمی دانشگاه هام سهمیه داشتن تا کنکور ۹۸ و ما ۸۲۰۰۰ تا هیات علمی دانشگاه داریم اونم تقریبا یعنی بیشتراز این هستن
بنظرمن که این هیات علمی های دانشگاه های ازاد به درد جرز لای دیوارم نمیخورنGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا بچه های هیات علمی دانشگاه هام سهمیه داشتن تا کنکور ۹۸ و ما ۸۲۰۰۰ تا هیات علمی دانشگاه داریم اونم تقریبا یعنی بیشتراز این هستن
بنظرمن که این هیات علمی های دانشگاه های ازاد به درد جرز لای دیوارم نمیخورناونا فقط میتونستن دانشگاه عوض کنن سهمیه نداشتن
-
فرزند فرماندار و دهیار و بخشدارم فکرکنم داشتن
تا سال ۹۸
۱۹ تا سهمیه تا سال ۹۸ بوده
ولی امسال مشاورمون گذاشت سهمیه بسیج رو ندیدم که یعنی نبودش -
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بنظرمن که این هیات علمی های دانشگاه های ازاد به درد جرز لای دیوارم نمیخورناونا فقط میتونستن دانشگاه عوض کنن سهمیه نداشتن
@Zahra-Zahraii
داشتن مثلا من میشناسم چندین نفر رو زابل قبول شدن رفتن تهران -
@Mohsen-Sari
اها انشالا ک خیره -
@F-Seif-0
سلامت باشی -
@Zahra-Zahraii
داشتن مثلا من میشناسم چندین نفر رو زابل قبول شدن رفتن تهرانGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
داشتن مثلا من میشناسم چندین نفر رو زابل قبول شدن رفتن تهرانخب دیگ دانشگا عوض میشه
-
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مسخره تر از این؟؟؟؟
کسی باباش بالای ۶ماه بسیجی داشته باشه ۵ درصد سهمیه دارهعه؟ مگه برنداشته بودن؟
مشاورمون که فقط گفت سهمیه جانباز و شهدا و مناطق هست واسه امسالGharibe Gomnam نخیر
-
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مسخره تر از این؟؟؟؟
کسی باباش بالای ۶ماه بسیجی داشته باشه ۵ درصد سهمیه دارههمونم نداریم
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
داشتن مثلا من میشناسم چندین نفر رو زابل قبول شدن رفتن تهرانخب دیگ دانشگا عوض میشه
@Zahra-Zahraii
کم چیزی نیستا
زابل قبول بشی اصلا رتبه تهرانو نیاری بلندت کنن بیارن تهران
واقعا که این سهمیه ها مزخرفن باید همه رو بردارن فقط همین مناطق بمونه -
@F-Seif-0
فاطمه دوروز بریم سوریه؟ -
@Zahra-Zahraii
کم چیزی نیستا
واقعا که این سهمیه ها مزخرفن باید همه رو بردارن فقط همین مناطق بمونهGharibe Gomnam
ریحانه اون سهمیه نیس
اون تعویض دانشگاه و رشتس :)) -
Gharibe Gomnam نخیر
@F-Seif-0
بخشنامه اش رو داری؟ یا مصوبه اش؟ -
@F-Seif-0
بخشنامه اش رو داری؟ یا مصوبه اش؟Gharibe Gomnam تو گذوه قلمچی فرستادن گفتم اگه دارین برین سهمیه رو اعمال کنین
-
@Zahra-Zahraii
کم چیزی نیستا
واقعا که این سهمیه ها مزخرفن باید همه رو بردارن فقط همین مناطق بمونهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
کم چیزی نیستا
واقعا که این سهمیه ها مزخرفن باید همه رو بردارن فقط همین مناطق بمونهاره ولی سهمیه نیس
فرق داره
البته امسال برداشتنش