هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@m-hmt موووود
-
امروز 19 ساله شدم
ولی تا الان هیچ دستاوردی نداشتم -
سلام ببخشید چطور میشه یک سایتی رو از روی کامپیوتر اورد روی صفحه دیسک تاپ؟
-
@Saghi-Mortazavi
سلام. خوب هستید ببخشید شما مثلا ن بخوایید سایت الا رو روی صفحه دیسک تاپ کامگیوتر یا لب تاپ بیارید چطور میارید؟
-
هورا یک گزینه زدم اورد
-
@jahad-128 خیلی ممنون
-
@m-hmt موووود
Michael Vey چکار کنیم به حوصله بیایم🥲
-
سلام. خوب هستید ببخشید شما مثلا ن بخوایید سایت الا رو روی صفحه دیسک تاپ کامگیوتر یا لب تاپ بیارید چطور میارید؟
@jahad-128 والا من تو خود گوگل پین کردم.. ولی فک کنم یا شورتکات باشه یا سیو یا یچی تو این مایه ها
-
Michael Vey چکار کنیم به حوصله بیایم🥲
@m-hmt برو باشگاه.. بدمینتونی والیبالی چیزی.. انرژی میگیری
-
@jahad-128 والا من تو خود گوگل پین کردم.. ولی فک کنم یا شورتکات باشه یا سیو یا یچی تو این مایه ها
مرسی
-
شهریه پرداز مگ همون شبانه نیس؟:///
-
mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ن فرق دارن
-
اخطار مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای پس گرفتن مصوبه كنكور و لغو تغییرات آن
اسماعیلی نایب رییس کمیسیون آموزش مجلس در رادیو گفتوگو عنوان كرد: مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی اخطار داده است كه اگر مصوبه كنكوری اخیر خود را پس نگیرد مجلس ورود كرده و در چند روز آینده طرحی را اعلام و ارائه میكند.
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اخطار مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای پس گرفتن مصوبه كنكور و لغو تغییرات آن
اسماعیلی نایب رییس کمیسیون آموزش مجلس در رادیو گفتوگو عنوان كرد: مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی اخطار داده است كه اگر مصوبه كنكوری اخیر خود را پس نگیرد مجلس ورود كرده و در چند روز آینده طرحی را اعلام و ارائه میكند.
چیشد؟
ترجمه کنین :///