هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
pouya hosein pour خب اون شغله محدودیتی نداره! مثلا یه مهندس میتونه روز به روز پیشرفت علمی داشته باشه
Matin Mousavi 1 هر روز حداقلش ۸ ساعتش دست خودش نیس،
بدون شغل ، از گرسنگی بمیره ولی علمی رو به جهان و انسان ها بیافزاید
-
Matin Mousavi 1 هر روز حداقلش ۸ ساعتش دست خودش نیس،
بدون شغل ، از گرسنگی بمیره ولی علمی رو به جهان و انسان ها بیافزاید
pouya hosein pour آخه نمیشه! این دوره بدون پول و شغل نمیشه کاری کرد! الان کم استعداد نداریم که دارن تباه میشن!
-
pouya hosein pour آخه نمیشه! این دوره بدون پول و شغل نمیشه کاری کرد! الان کم استعداد نداریم که دارن تباه میشن!
Matin Mousavi 1 شاید به وقت زندگیش تباه بشه، ولی بعدش ، بعد مرگش میبینن چه ها کرده ،
-
Matin Mousavi 1 شاید به وقت زندگیش تباه بشه، ولی بعدش ، بعد مرگش میبینن چه ها کرده ،
pouya hosein pour خب الان ما میبینیم که تسلا چه ها کرده ولی چه فایده برای تسلا؟!
-
فک کنم امروز یکم زیاد افراطی فک میکنم
،
تا نمردم باید احیا بشم -
pouya hosein pour خب الان ما میبینیم که تسلا چه ها کرده ولی چه فایده برای تسلا؟!
Matin Mousavi 1 فایده؟
فایده خالصه،
بعد مرگش اسمش هس با اینکه خودش نیس، یادش هس ،
بی اثر مردن خیلی بده ، -
Matin Mousavi 1 فایده؟
فایده خالصه،
بعد مرگش اسمش هس با اینکه خودش نیس، یادش هس ،
بی اثر مردن خیلی بده ،pouya hosein pour بله بله بی اثر مردن خیلی بده ولی میدونید مثل کدوم قضیه میشه!
طرف تا زندهاس در بدبختی و فقر خالص زندگی میکنه ولی بعد از مردنش میاد برای شب خاکسپاریش به مردم چلوگوشت میدن! برا سرخاک براش خرما با گردو میبرن! انواع شیرینی ها رو برای خاکسپاریش میگیرن! در صورتی که طرف خودش تا زنده بود اینا رو اصلا نخورده بود!
-
pouya hosein pour بله بله بی اثر مردن خیلی بده ولی میدونید مثل کدوم قضیه میشه!
طرف تا زندهاس در بدبختی و فقر خالص زندگی میکنه ولی بعد از مردنش میاد برای شب خاکسپاریش به مردم چلوگوشت میدن! برا سرخاک براش خرما با گردو میبرن! انواع شیرینی ها رو برای خاکسپاریش میگیرن! در صورتی که طرف خودش تا زنده بود اینا رو اصلا نخورده بود!
Matin Mousavi 1 این زاویه هم هس،
ولی فک کنم مهم نباشه برام،
چلو کباب؟زیاد خوشم نمیاد
کاغذ پر علم آدمو خوب سیر میکنه،
من وقتی خوابم میاد با یه چیز علمی خوابم میپره،
یه بحثی یا یه متن ساده ، یا هرچیزی ،
یا اصلا یادم میره غذا خوردم ی نه ، گرسنمه تشنمه یا چی؟
نمیدونم شاید من زیاد یه جوریم -
گاهی دلم میگیرد از احوالپرسی ها
خوبم، خداراشکر گفتن های اجباری! -
Gharibe Gomnam اره بابا میدونم
توروخدا به اون صف طولانی که در خونتون کشیدن حداقل یه چیکه آب بده دستشون بنده های خدا میدونی چند وقته اونجان@nazanin-mirzai
بزار از تشنگی بمیرن تا بفهمن اگر تلفم بشن من سینگلم -
ولی همین قدر عاشق بمونید!! عالیههه
-
وقتی آبجیت فاز نصیحت میگیره و تو نمیتونی جدیش بگیری دقیقا باس چیکار کنی:///ramses kabir
الان خواهر شماست؟ -
ramses kabir
الان خواهر شماست؟Gharibe Gomnam بله متاسفانه://
-
Gharibe Gomnam بله متاسفانه://
ramses kabir
چندسالشونه -
حالا که بحث خواهر شد میخوام سری جدید دعواهای منو خواهرمو بگم