هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1
سلام آقا متین
یه زحمت داشتم قطعه ی آهای خبردار رو رو این قطعه ام اجرا کن
ahay khabardar .mp3@حمید-صباحی درود
-
@حمید-صباحی درود
Matin Mousavi 1
برگرد پیام قبلی -
Matin Mousavi 1
سلام آقا متین
ahay khabardar .mp3@حمید-صباحی اینو اجرا کردم برات. دوباره اجرا کنم؟
-
@حمید-صباحی اینو اجرا کردم برات. دوباره اجرا کنم؟
Matin Mousavi 1
آره ندارمش دوباره اجرا کن با تمام قوا -
Matin Mousavi 1
آره ندارمش دوباره اجرا کن با تمام قوا@حمید-صباحی حتما
اون ور برات میفرستم
-
Matin Mousavi 1
سلام آقا متین
ahay khabardar .mp3@حمید-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1
سلام آقا متین
ahay khabardar .mp3از آلایی ها و دوستان هر کس خواست میتونه این قطعه رو اجرا کنه تا ببینیم کی هنرمندانه
@دانش-آموزان-آلاء -
@حمید-صباحی حتما
اون ور برات میفرستم
Matin Mousavi 1 یا همینجا میخوای تا بفرستم توی سازکده
-
Matin Mousavi 1 یا همینجا میخوای تا بفرستم توی سازکده
Matin Mousavi 1
بزار سازکده همه بشنون -
-
دیدم بحث رانندگیه گفتم از خاطرات ازمون شهریم بهگم مستفیض شین
من ۳ بار ازمون دادم
دفعه ی اول که تقصیر ماشین ازمون بود ، انقدر داغون بود که نگو دندشم شولو ول بود جوری که وقتی افسر گف بزن دنده ۳ رفت ۵ بعد گف پیاده شو
دفه دوم خیلی عالی بودم آخرش بود گف از کوچه دربیا داشتم میومدم یه ماشین پارک کرده بود سر کوچه و نصفه عرضه کوچه رو گرفته بود ، منم استاد مویی رد کردنم داشتم میرفتم افسره پاشو زد رو ترمز گف داری میکوبونی گفتم نه بابا رد میکنم برات. بعد ناراحت شد گف پیاده شو تازه کلی غرغرم کرد بهم
️
️
آمّا
دفه سوم که قبول شدم کلی فَن زدم ، مثلا گف دوبل بزن با اون پرایده بعد پرایده کجا بود یه چن سانت عقب تر از دس انداز بعد منم تاحالا دوبل رو دس انداز نزده بودم گفتم ولش کن میگم بهش فک کردم پراید جلویی رو میگی (آخه یه پراید همون رنگی ۱۵۰ متر جلوتر بود
) خلاصه که پیچوندمش
آخرش که کارم تموم شد یه گوشه وایساده بودم بهم گف پیاده شو منم با ترس و لرز گفتم رد شدم ؟ اونم خشن گف پیااااده شو منم گفتم پس رد شدم و چشمتون روز بد نبینه از استرس پام رو از کلاج برداشتم ماشینم نگو رو دنده بوده افسره با مخ رف توشیشه
اما خب انقد دس فرمونم خوووووب بو دیگه قبولم کرد
-
دیدم بحث رانندگیه گفتم از خاطرات ازمون شهریم بهگم مستفیض شین
من ۳ بار ازمون دادم
دفعه ی اول که تقصیر ماشین ازمون بود ، انقدر داغون بود که نگو دندشم شولو ول بود جوری که وقتی افسر گف بزن دنده ۳ رفت ۵ بعد گف پیاده شو
دفه دوم خیلی عالی بودم آخرش بود گف از کوچه دربیا داشتم میومدم یه ماشین پارک کرده بود سر کوچه و نصفه عرضه کوچه رو گرفته بود ، منم استاد مویی رد کردنم داشتم میرفتم افسره پاشو زد رو ترمز گف داری میکوبونی گفتم نه بابا رد میکنم برات. بعد ناراحت شد گف پیاده شو تازه کلی غرغرم کرد بهم
️
️
آمّا
دفه سوم که قبول شدم کلی فَن زدم ، مثلا گف دوبل بزن با اون پرایده بعد پرایده کجا بود یه چن سانت عقب تر از دس انداز بعد منم تاحالا دوبل رو دس انداز نزده بودم گفتم ولش کن میگم بهش فک کردم پراید جلویی رو میگی (آخه یه پراید همون رنگی ۱۵۰ متر جلوتر بود
) خلاصه که پیچوندمش
آخرش که کارم تموم شد یه گوشه وایساده بودم بهم گف پیاده شو منم با ترس و لرز گفتم رد شدم ؟ اونم خشن گف پیااااده شو منم گفتم پس رد شدم و چشمتون روز بد نبینه از استرس پام رو از کلاج برداشتم ماشینم نگو رو دنده بوده افسره با مخ رف توشیشه
اما خب انقد دس فرمونم خوووووب بو دیگه قبولم کرد
-
@Elham650
من ی پسر دایی دارم همبازی بودیم همیشه خوراکیشو تقسیم میکرد بزرگترشو میداد ب من
من اما کلا تقسیم نمیکردم
الان یادم میفته عذاب وجدان میگیرم