هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_MILAD_
ینی جوک هایی ک گذاشتی تو جوکیسم رو خوندم
واقعا از بی مزگیشون فقط میخندیدمHamed Soltani دوتا وزیر ارتباطات میخورن به هم تشکیل یه بیشرف رو میدن /: اینم جوک امروز
خیلی عصبیم خدایی امروز
-
خب نگاه من مشکلی ندارم به خودت و خانواده ات و هفت جدت فحش بدم بی شرف این نت کوفتیو آزاد کن الان یجایی گیر کردم که الله اکبر واقعا یعنی خاک تو سرت با این اینترنتت امیدوارم /: بمیری /:
_MILAD_
من خیلی وقته توقعمو اوردم پایین
خیلی پایین. -
_MILAD_
من خیلی وقته توقعمو اوردم پایین
خیلی پایین.__chakisaldva__ کاش میمرد حداقل یکم اروم میشدم برای من پیام میره ولی بدردم نمیخوره کلا
-
Hamed Soltani دوتا وزیر ارتباطات میخورن به هم تشکیل یه بیشرف رو میدن /: اینم جوک امروز
خیلی عصبیم خدایی امروز
_MILAD_
اره خدایی اعصاب همه رو ریختن بهم -
_MILAD_
اره خدایی اعصاب همه رو ریختن بهمHamed Soltani اگه بمیره من شیرینی میدم چون دیگه واقعا تحمل ندارم هرکیم بگه ارزوی مرگ کسی رو نکن فلان با پشت دست میزنم تو دهنش
ملت با هوش مصنوعی کار میکنه خانواده مجازی میسازه برای خودش ما اینجا منتظریم یه پی دی اف باز کنه
-
ی سوال:
کسایی که اعتبار کافی برای پیام دادن در قسمت تو دلی رو ندارن میتونن پیاممون رو حداقل ببینن؟Hhh Hh اره
-
ی سوال:
کسایی که اعتبار کافی برای پیام دادن در قسمت تو دلی رو ندارن میتونن پیاممون رو حداقل ببینن؟ -
Hhh Hh اره
Michael Vey
که اینطور
ممنونم️
-
@Señorita صدای بن اومد تو گوشم:>
-
@Señorita صدای بن اومد تو گوشم:>
Michael Vey هق
-
Michael Vey هق
@Señorita ورژنی ک بن میخوندو بیشتر از اهنگ اصلیش دوست داشتم.. یادم باشه تو نت بگردم ببینم هست دانش کنم
-
@Señorita ورژنی ک بن میخوندو بیشتر از اهنگ اصلیش دوست داشتم.. یادم باشه تو نت بگردم ببینم هست دانش کنم
Michael Vey
تو نت بگردم